Benimki bekar
hmm senin bekarın başka ne gibi özellikleri var acaba
benim kurban maşallah o kadar açııkk verdimmm hiçç üstüne alınıp yazmıyorr bile hiç bana cevap dahi vermiyor
ne iş yapıyosun canım?
Benimki bekar
valla bende öyle yaprım ama acaba begenırmı diye düşünüyorum :26:
Kitap evet benımde aklımda begenıcegı kıtabı almam kolay olucakİnş digerlerinide begenır
iyiyim katilim sen nasılsın
Erkeklerin çoğu hoşlanmaz amann çokta fifi,orda hakkımıza giriliyorsa çıkartırım tırnaklarımı.öyle cnm da eşim pek sevmez bu tarz şeyleri o varken benim konuşmamı ama ne yapayım alışamadım daha yanımda eşimin olmasınaevlenmeden önce hep kendi hakkımı kendim aradığımdan yırtığım biraz bu konularda sessiz kalamam
umarsız birracccık galibaa zeyyy
benim kurban maşallah o kadar açııkk verdimmm hiçç üstüne alınıp yazmıyorr bile hiç bana cevap dahi vermiyor
öyle cnm da eşim pek sevmez bu tarz şeyleri o varken benim konuşmamı ama ne yapayım alışamadım daha yanımda eşimin olmasınaevlenmeden önce hep kendi hakkımı kendim aradığımdan yırtığım biraz bu konularda sessiz kalamam
galibaaaaa sonrada way benim katilim nerde way benim katilimden hiç ses yok bilmem neee konuşuyolar işte
hmm senin bekarın başka ne gibi özellikleri var acaba
Bende iyiyim tatlım ama katilin ben değilim ki
senın ipucların neydiki:26:
senın ipucların neydiki:26:
adı çok güzel dedi whatshapta iletisini değiştirdi dedi sürekli katilim nerde die veryansın edio dediii aynı bennnnnnn
hehe ben yapsam öyle eşim çok sevinir kesin sesini çıkart diyip duruyo
topiğinin linkini verirmisin canım merak ettim
bunlar nee? :26:
Erkeklerin çoğu hoşlanmaz amann çokta fifi,orda hakkımıza giriliyorsa çıkartırım tırnaklarımı.
Ya soli olurda benim de bebeğim olursa,topiğin de yapmış olduğun herşeyi alıcam ben,hepsi çok güzeller..
Senin yaptığın tütület çok güzel,insan kullamaya kıyamaz.hamaratım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?