- 2 Ağustos 2009
- 4.158
- 2.086
hepimizin kesesine bereket truecuğummm
bu arada bizim seksü kızımıza ne oldu bilen var mı ban yemiş galibamargarikotin
aaa nolmuş kiiii bende diyorum nerde bu hatunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimizin kesesine bereket truecuğummm
bu arada bizim seksü kızımıza ne oldu bilen var mı ban yemiş galibamargarikotin
eşinin adını bilseydim ikisinin adıyla yapardım ama neyse idare ediversin yemek iç,n değil saklamak içi
sana da olabilir
bunu mu demek istediniz :
evet
Yuhhh diyorum bu ne ya??bence şöyle adam gibi bir kiracı bulsanız iyi olur..gerçi bu zaman da düzgün kiracı da bulunmuyor.birde 14 tane daire var en pahalı fiyat veren yere yaptırıyorlar galiba evde de oturmuyoruz ablam evlenince boş kaldı kiracı bulursak iyi olucak ben geçeyim diyorum eşyalrım 3 oda 1 salon eve göre bizim ev 2 oda bir salon var çoğu eşyam dışarda kalır evin mi var derdin var dedikleri bu olsa gerek
canım özele gidiorm 28. haftada dedim bi fotograf alabilir miyim ay demediği kalmadı yok ben zaten güzel çıksa veririm neden belirtiosun bunu felan. ay resmen gömdü beni... prof. kendisi birazcık ego var sanırsam
Oyyy kuzum yaaaaa,düşünmen yeter.
Yuhhh diyorum bu ne ya??bence şöyle adam gibi bir kiracı bulsanız iyi olur..gerçi bu zaman da düzgün kiracı da bulunmuyor.
aaa nolmuş kiiii bende diyorum nerde bu hatunn
Ben yerim valla affetmem
Kankam nisanlaninca dagitmislardi da onu da yemistim
Yuhhh diyorum bu ne ya??bence şöyle adam gibi bir kiracı bulsanız iyi olur..gerçi bu zaman da düzgün kiracı da bulunmuyor.
Valla canım bende katilimi arıyorum bulamıyorum üzülme ya hepimiz aynınız :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi ya buldun mu kim keşke bende bulabilsembence ben buldum az önceee
ne ayıpp hatıra için o
kiracı bulsa da o parayı yine ev sahibi ödiycek..ama evin boş durmasından iyidir tabi...
Hatira için sakliyorum 2 tane zaten