- 27 Ağustos 2013
- 1.652
- 48
Sabah kahvaltisi icin cok yetersiz olmus protein yonunden oglen yemegini guzel yemelisin bence. Yağsız ızgara ve salata gibi
çalışıyorum işteyim nerden bulim simdi ızgarayı ah olsada yesem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah kahvaltisi icin cok yetersiz olmus protein yonunden oglen yemegini guzel yemelisin bence. Yağsız ızgara ve salata gibi
Kiiiizlar! Ben bu gün aksam yemeği için geç kaldim; vallahi annem canımın cekmelerine dayanayip manti yapacaktı az kalsn ama son anda mudahele ettim. Yok yiyemem vicdanım izin vermiyordu dedim :d:d ve menemen ayran yapmaya karar verdim iki ince dilim tahilli ekmekle. Gün içinde ekmeği ağzına surmedim o da biline:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohhh mantıya bile hayır dediysen sen olayı bitirmişsinnn !!!! :)))
Kızlar bugun hiç kahvaltılık yiyesim yok hasta olucam karın ağrıları başladı kalkıp hazırlayasımda yok zaten onun yerine Eki Görüntüle 1130120 şekersiz çayla bundan yesem olurmu sizce ?
Kiiiizlar! Ben bu gün aksam yemeği için geç kaldim; vallahi annem canımın cekmelerine dayanayip manti yapacaktı az kalsn ama son anda mudahele ettim. Yok yiyemem vicdanım izin vermiyordu dedim :d:d ve menemen ayran yapmaya karar verdim iki ince dilim tahilli ekmekle. Gün içinde ekmeği ağzına surmedim o da biline:)
teşekkür ederim canım senide tebrik ederim mantıya hayır demişsin bravo vallahiÇok iyi yapmıssn valla senetay143. :). Bizde yemekler annemden çıktığı için ve babam da oyle yemeyecegi için 0 yağ mümkün olmuyor ama en aza indirgedik tabii. Ama yemeklerini kendi yapan bi insan için en doğrusunu yapmissin canım. :)
afiyetler olsun cnm (=
mantı çok lezzetli ama yemediğin iyi olmuş (=
seni dirayetin için tebrik ederim (=
Ponyom ben az önce puding yedim bisküvili, beni de azarlar mısın rica etsem? Çok azıttım, bana bir daha kaçamak yok. Kızlar 1 haziranda kaçamak yapıcak ben yapamıycam o yüzden. Bu arada bir derdim var topiğinde bi bayan akşamları ananas yiyerek kilo vermiş galiba. 2 ayda 32 kiloydu sanırsam Yarın ananas stoğu yapıp akşamları ananas ve yoğurt yiycem sadeceee
kız akşam akşam bisküvili puding nerden çıktı bu kadar yol almışken yeme onları ayrıca büyüklüğü ne kadardı (=
o değil ben de bir top dondurma yedim sen de bana kızar mısın (===
evet ben de onu gördüm amam hem pahalı hem de sağlıksız
olablir diye düşünmüyorum sadece birşey yiyilerek zayıflamaya karşıyım ben matığıma ters düşüyür (=
Ponyom ben az önce puding yedim bisküvili, beni de azarlar mısın rica etsem? Çok azıttım, bana bir daha kaçamak yok. Kızlar 1 haziranda kaçamak yapıcak ben yapamıycam o yüzden. Bu arada bir derdim var topiğinde bi bayan akşamları ananas yiyerek kilo vermiş galiba. 2 ayda 32 kiloydu sanırsam Yarın ananas stoğu yapıp akşamları ananas ve yoğurt yiycem sadeceee
Ayy ben kızmam yaa bi top dondurmadan ne olucak sanki Ben de tek tip beslenemiyorum. Ama ananas çok severim, akşamları meyve ve yoğurtla geçirsem çok hoş olabiliir ama dayanabilir miyim orası meçhul
ya bende bugun burda forumda biyerlerde gördüm karbonatlı su falan yazıyodu içilebilir bişeydi hemde uğrastırmayan bi bakalım ona ya
nerde gördün kız bildiğimiz karbonat mı bu acaba ???