Gitsin canım ya bildirimler yapalım sayfada kim kaç kg verdi kimin neresi inceldi vsvs ..Kim neyden etki gördü gibi şeyler ..
Gerçekten yaza daha çok var elimizden geleni yapalım gitmeyin bırakmayın sayfayı destek olalım ..
myzekmek ama 84817 .!.:Neyi göremiyorsun canım anlamadım sayfayı mı ?
Bende yeşilçay içtim bi yandan suyumu içiyorum şimdi yogurt yedim .. Akşam ne yicez bilmiyorum şimdilik:)
Paylaşalım mutlaka aşırıya kaçan azarlansın
Kizlar dayanamadim bugün basladimnefes nefese kaldim ve cok zorlandim ama 1 saat dayandim umarim bunun devami gelir bide ben cok dengesizmisim daha yeni fark ediyorum squat yaparken kendimi zor tuttum ayakta..
bırakmam tatlım verdikçe yazıcam ve bana ii gelen herşeyi inşallah. bu kilo vermede bir önemli nokta var veriyoruz veriyoruz biyerde duruyo kilo vazgeçiyoruz aslında orda sabretsek incek kilolar ve oturcak kilo almak zor olucak emin olun.
Hayatin ben kayseriliyim ama trabzona gelin geldim Almanya dogma büyümeyi m :)) biraz karisik nasipte varmis diyelim. Göremiyorum yazmisim aslında giremiyorum dicektim
Buaksam ben erken yedim 4gibi patatesli kiymali hafif sulu. Az yagli bol baharatli yemek pisirdim onu yedm bir tabak yaedm Çeyrekte ekmek Ondan 2saat sonra oglumada geçirirken 2 catal patates attim agzima şuan acim AC yatcam inş.
merhaba kızlar, konuyu okudum da benim durumumda sizinki gibi, yazmadan edemedim. evet forumda çok kilo verenler var, onların azmine hayranım ama işte biz de varız. benim boyum kısa, 47 kiloyum 36 bedenim ama simit var. göbek ve basen de var. geçen yaz evlenirken 43-44 arasıydım. ilk defa o kadar zayıflamıştım ama ne giysem pek hoşuma gidiyorduu
44-45 arası olmak istiyorum şimdi. ama evlendim ya düzenim bozuldu, eskiden akşam salata falan yapardım, şimdi mecburen yemek pişiyor, ee oturup yiyoruz. bir de akşam çay faslına eşim bayılır, çikolatalı, çerezli. ben de acayip alıştım, durduramıyorum kendimi akşamları.. sizi de takip edeyim arada bakayım neler yapıyorrsunuz. başarılarrr
Myzt napıyosun canım squata mı daldınBen de bugün salona gitmedim evde 60 squat 20 de jump squat yaptım
10:30 - 10:45 gibi pilates başlar.. Bugün 3.gün hadi bakalım ..
Ben 1 lt suya1 tatlı kaşığı atıyorum canım.
Hemen sende bi eşofman edin ya da pantolon neyse :) Ölçerek anlamıyorum ben kıyafetlerden anlıyorum inceldiğimi
Yok canım onlar değil ezcaneden sodyum bikarbonat isteyeceksin bende eşime aldırdım
Her zaman erkeklerimizin yanında güzel zayıf olmalıyız ya
İşte çocuk olmadan bi forma girsem hemen bebiş yapcamŞaka tabi henüz düşünmüyoruz da fit bir şekilde hamile kalmak isterim.
Sağlıklı bi hamilelik geçirmek istiyorum.
Seninde çok bi kilon yok canım insanlar ne kilolar verio utanıyorum bazen ya debelenipte veremiyorum die..
Acıktım ben bir kase pulbiberli yogurt alayım geleyim
Hoşgeldin canım sende aramıza kilon iyi ama fazlalıklarını hep beraber sporla eriticez inşallah..
Benim eşimde öyle abur cubur çok sever ama dayanmaya calsııyorum bakalım ..
Bende bekarken dikkat ederdim de evlendikten sonra biraz zor oluyo :)
Yemeye içmeye dikkat ve hayatımıza sporu sokmak canım en önemli nokta ..
KAtıl bize..
Olmuyor bu kg düşmüyor. Kendimden nefret etcem artık. Ne oldu bana ya önceden gram gram giderdi. Bu akşam 5ten sonra yenicem yarın bakıcam gram azalma var mı ? Bugün erken gelir eşim.
Bu arada telden yazınca sürekli yanlış yazıyorum kızlar kusura bakmayın.
Olmuyor bu kg düşmüyor. Kendimden nefret etcem artık. Ne oldu bana ya önceden gram gram giderdi. Bu akşam 5ten sonra yenicem yarın bakıcam gram azalma var mı ? Bugün erken gelir eşim.
Bu arada telden yazınca sürekli yanlış yazıyorum kızlar kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?