Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum canım . benim yaptıgım kafama göre öyle biyerden izleyerek yapmıyorum . duvara vuruyorum 500 sağ 500 sol artı nette buldugum tüm basen harektlrini yapıyorum en az 1 saat. karbonatlı suyu duymuştum tam ölçüsü ne verebilirmisin bide ingiliz karbonatı demişlerdi marketten aldıgım normal karbonatta olur mu acaba :)) bu dar eşofman fikri süpermiş net görmüş oluruz inceldiğimiz bende alıcam :)
tabıkıde onunla yemek yemnn oturmnn keyfı bambaska saten aınn bende dıkkat edıorum dıo saten dıetmı yapıonn . bende evlenelı 3,5 sene oldu ıste esmde evlendgımzde 75 kıloydu sımdı105 kıloo :) onada dıorum ama o dayanımıo aclıgaa dıom yanında cok cılız durmıım (saka tabe) allahtan boylu ırı duruo bı gobek cıktıı :) daha cocugun yokk oyusden takma sende cocuk olduktan sonra bıde hamıleyken dıkkat etmn gerekıo bak ben 53 kıloydum hamıle kaldıgımda daha dgrusu dıgum yapcagm samn 25 kılo aldım nerdeyse 75 ledoguma gırdım sımdı 60 kıloyumm
Ben 1 lt suya1 tatlı kaşığı atıyorum canım.
Hemen sende bi eşofman edin ya da pantolon neyse :) Ölçerek anlamıyorum ben kıyafetlerden anlıyorum inceldiğimi
Yok canım onlar değil ezcaneden sodyum bikarbonat isteyeceksin bende eşime aldırdım
Her zaman erkeklerimizin yanında güzel zayıf olmalıyız ya
İşte çocuk olmadan bi forma girsem hemen bebiş yapcam Şaka tabi henüz düşünmüyoruz da fit bir şekilde hamile kalmak isterim.
Sağlıklı bi hamilelik geçirmek istiyorum.
Seninde çok bi kilon yok canım insanlar ne kilolar verio utanıyorum bazen ya debelenipte veremiyorum die..
Acıktım ben bir kase pulbiberli yogurt alayım geleyim
Kizlaar bende varim sizinle birlikte 3 5 kilo vermeye ama ben cok tembelim bi gün egzersiz yapiyorum ertesi gün yapmak istemiyor canim.. beni motive edin nooollurr
:9 pulbıberlıyogurt hee deısıkmıs ılksenden duydumm he :9ye bakalımafıyet olşsun varsa bı elemada yıyebılırsınn .. orası olee tabıı allah saglımızı bozmasında gerısı olurr yanıı ınss bıras gayrettle aınn mıllet ne kılolar verıoda bız bosverıoruzzz
Myzt'cim sabah sporuyla başlamışsın güne ne güzel Kızlar çatlakları da fazla takmayın ya benim her yerimde var heralde boy uzamasından dizlerimde falan var, kilo alıp vermekten iç bacakta basende var... Yenileri oluşmasın artık, eskilerden ümidi kestim Yalnız pul biberli yoğurdu duydum şoka girdim benim buluşumdu o Şaka bi yana ben de hafif geçiştirmek istediğim zamanlarda 350 gr yağsız yoğurda bir kaşık yulaf ezmesi, biraz da nane ve pul biber koyuyorum hem çok güzel oluyor hem de hafif. Bildiğim kadarıyla yoğurttaki kalsiyum da yağların emilimini azalttığı için bol bol yemeye çalışıyorum.
Ayy bebegin var ne güzel Allah bağışlasın canım. Koşturmalı bi hayatın vardır zaten bebişle ilgilenmek evle ilgilenmek vs ..
Umarım hepimiz emeklerimizin karsılıgını alırız.. Aynen bende az tuzlu az yaglı pişiriyorum artık neyse ki eşiminde hosuna gidiyor fazla tuz fazla yag sevmez oda ..
Benim esimde fazla yagi sevmiyor zaten o 1tabakla doğanlardan ama ekmeği fazla yiyor :) eşinin alismis olmasi gzl bisey bi yandan motive oluyo insan yemek yapmak için. Evet canim 13aylik bi oğlum var darisi basina inş. Bende doğumda 17kilo aldim sonrasında 23kilo verdim ama hala 2 3 kilom var beni rahatsız eden özellikle bacaklarımda( fursat buldukça crosstrainer ile spor yapcam oDA bacaklardan verdiriyor ama neyazikki düzenli yapamiycam zaman kisitli olduğu için .buaraada kizlar 28yasindayim 2bucuk senedir evliyim.boy 160 kilom 57
hmm anladım ozamn devamö yogurtlaaa pulbıbıree bende derım hatta .) yogurttan zarr gelmzz aınnHem tadını seviyorum hemde yağ yakıyor diye duymuştum yapıyorum yiyorum işte.. Ne duysak yapar olduk ama yogurdun zararo yok nasılsa.. Yediğim tek beyaz
Elme hiç ama hiç sevmiyorum ya eşim bir şekilde yiyeyim diye kurusunu almış gelmiş onuda sevemedim ben ..
Doğru allah saglık versin bizde gayret ettik mi gerisi gelir inşallah
Burada ben sikca göremiyorum anca boyle arada bi.
Bu sabah musli yedim öğlen yeşil elma 2litre su gün boyunca Yeşilçay adacayi Limon Sikin kizlar daha etkili oluyor arada 1bardak sut içerim akşamda ne yersem paylasirim daha sonra
Benim esimde fazla yagi sevmiyor zaten o 1tabakla doğanlardan ama ekmeği fazla yiyor :) eşinin alismis olmasi gzl bisey bi yandan motive oluyo insan yemek yapmak için. Evet canim 13aylik bi oğlum var darisi basina inş. Bende doğumda 17kilo aldim sonrasında 23kilo verdim ama hala 2 3 kilom var beni rahatsız eden özellikle bacaklarımda( fursat buldukça crosstrainer ile spor yapcam oDA bacaklardan verdiriyor ama neyazikki düzenli yapamiycam zaman kisitli olduğu için .buaraada kizlar 28yasindayim 2bucuk senedir evliyim.boy 160 kilom 57
Ben 1 lt suya1 tatlı kaşığı atıyorum canım.
Hemen sende bi eşofman edin ya da pantolon neyse :) Ölçerek anlamıyorum ben kıyafetlerden anlıyorum inceldiğimi
Yok canım onlar değil ezcaneden sodyum bikarbonat isteyeceksin bende eşime aldırdım
Her zaman erkeklerimizin yanında güzel zayıf olmalıyız ya
İşte çocuk olmadan bi forma girsem hemen bebiş yapcam Şaka tabi henüz düşünmüyoruz da fit bir şekilde hamile kalmak isterim.
Sağlıklı bi hamilelik geçirmek istiyorum.
Seninde çok bi kilon yok canım insanlar ne kilolar verio utanıyorum bazen ya debelenipte veremiyorum die..
Acıktım ben bir kase pulbiberli yogurt alayım geleyim
Doğum yeni bir başlangıç olmuş sizin için, aldığınızdan çok kilo vermişsiniz ne güzel, devamı da gelir mutlaka
Myzt'cim o kalça için squat ve cardio'dan başka yol bilmiyorum ben. Bi de sabır... Çünkü cidden 3-5 günde olmuyor. Ama şöyle 2 ayda falan çok güzel sonuçlar görürsün inan ki. Zaten daha yaza çok var, sıkılıp bırakmazsan çooook güzel toparlanır kalçaların basenlerin
Kozlar şuan gulbeni izliyirum oda ne kilo verdi bee. Helal olsun valla ona bakinca bile motive oluyorum.tabii ben sizinleyim myzt çünkü hedefin bacaklarimi zayıflatmak.
Bende ilk zamanlar eşimi beklerdim beraber yiyelim diye aksamlaruda çekirdek veya cips sonra baktimki kilo aLdi basini gidiyo bende beklememeye badladim
Kozlar şuan gulbeni izliyirum oda ne kilo verdi bee. Helal olsun valla ona bakinca bile motive oluyorum.tabii ben sizinleyim myzt çünkü hedefin bacaklarimi zayıflatmak.
Bende ilk zamanlar eşimi beklerdim beraber yiyelim diye aksamlaruda çekirdek veya cips sonra baktimki kilo aLdi basini gidiyo bende beklememeye badladim