Yaza kadar benimle beraber 3 5 kilo vermek isteyenler gelsin..

çok teşekkür ederim tatlım bugün alıyorum ve başlıyorum onada inşallahh :)) hadi bakalım gitsin kilolar yağlar

Gitsin canım ya bildirimler yapalım sayfada kim kaç kg verdi kimin neresi inceldi vsvs ..Kim neyden etki gördü gibi şeyler ..
Gerçekten yaza daha çok var elimizden geleni yapalım gitmeyin bırakmayın sayfayı destek olalım ..

eşim yemek yerken yalnız bırakmak istemiyorsak bi kase yoğurt salata yiyebiliiiriz. ama abur cubur bırakmanız yeinde olmuş

Haklısın bazen aç olmasamda onunla olmak için 1 kase çorba içiyorum ...
Sabah kahvaltıyıda beraber yapıyoruz ayrı yemeyi sevmiyor çogu öglen müsaitse eve geliyor bende gönlünü kırmak istemiyorum çorba yogurt idare ediyorum ..

Ben bayadır squat yapıyorum, hem de ağırlıklı. Ama bacaklarım kalınlaşmayı bırak inceldi. Kalçanın yukarı kalkması için ordaki kasların gelişmesi şart, yoksa ne kadar kilo verirsen ver o güzel görüntü olmaz. Dur bir resim vardı bulayım daha iyi anlatır o.

Ciddimisin canım ya genelde squat videolarında bacaklar hep kalın korktum bende .. Ayaklar dışa dönük olanı yapıyorum arada iç bacak incelmesi için.. Ama korkumdan az yapıyorum..
Tamam canım bekliyorum.
Hangi squatı yapıyorsun peki çşitleride var bu sporun ..

Eki Görüntüle 995433

Bak mesela soldaki kadın da acayip zayıf ama kalça kasları gelişmemiş dolayısıyla güzel durmuyor kalçası. Ben kaslanmaktan hiç korkmuyorum, kötü bir görüntü olması imkansıza yakın çünkü cidden.

(ALINTI)30 Gün boyunca SQUAT harekeri yapmak, kalçayı sıkılaştırır, kaldırır ve toparlar. İç bacak ve basen bölgelerindeki yumuşaklığı sıkılaştırır, sarkıklığı toparlar. Peki zamanımız varken neden yapmayı denemiyoruz ? Bu tarz sıkıntıları olan kişiler veya diyet yapanlar mutlaka 30 günlük SQUAT hareketini yapmalı ve aradaki farkı görmeliler.

Ne dersiniz kızlar yapalım mı beraber ?
Fotoğrafta ki gibi olacaksa yaparım hemde nasıl yaparım

Oww süper olmuş aman Allahım gerçek mi bu ya :26:
KRemcim fena heveslendim başlasam mı ben buna ..

Normal squat, sumo squat, plie squat, jump squat hepsini yapıyorum. Normali biliyorsun zaten, senin ayaklar dışarı bakıyor dediğin de plie squat. Sumo squatta ayaklar yine karşıya bakıyor ama omuz genişliğinden daha fazla açık. Jump squatta da zıplıyorsun ayağa kalkarken. Youtube'a "amazing butt workout" yaz bak ordaki kızın vücudu çok güzel bence, o da ağırlıklarla jump squat yapıyor. Ben de 1'er kiloluk bilek ağırlıklarıyla 2 günde bir 40 tane falan yapmaya çalışıyorum jump squatı.

(ALINTI)
Zayıflamak ve kilo vermek isteyenlerin aynı şekilde squat hareketini mutlaka yapması gereklidir. Bacak kaslarını en çok çalıştıran hareket olan squat, büyük bir kas kütlesini harekete geçirerek nabzı hızlandırır, kan dolaşımını arttırır. Böylece yağ yakımı hızlanır ve daha hızlı kilo verilir. Bunun yanında bacak ve kalçada birikmiş olan yağları hızlı bir şekilde yakmayı sağlar. Düzenli olarak squat yapan bir bayanda selülit olma ihtimali yoktur. Selülitli bir görüntü oluştuysa yine bu egzersizi düzenli olarak yaptığımızda, bu sıkıntıdan kurtulabiliriz.

Şok oldum ya ben böyle bilmiyordum.. Üst bacagım kalınlaşcak sanıyorum ben..
Tamam hemen bakıyorum tatlım..

[video=youtube;NuJC7PI_Br4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NuJC7PI_Br4[/video]

Gerçekten vücudu çok hoş totosu mükemmel Bacaklarıda birleşik değil ..

Gaza geldim 50 tane squat yaptım ayaklar dışa dönük,, iç bacaklar felaket yanıyor yanıyoooorr

Callanetics yaptım yaklaşık 35 - 40 dk sürüyor.
Hızımı alamadım cardio pilates yaptım 30 dk kadar ...

Rabbim karşılığını verir inşallah..
Aldıgım o kucuk esofmana rahatlıkla giricem
Sanırım 34 beden o

Ayyy süper yaaa bana bugün izin verin yarin baslayacagim egzersizlere
Ben 51 kiloyum cnm 160 boyum. Göbisim gitmesi lazim yaza kadar veee tabiki bacaklarim sıkılasmali callanetics ne cnm :26:

Son düzenleme:
Ayyy süper yaaa bana bugün izin verin yarin baslayacagim egzersizlere
Ben 51 kiloyum cnm 160 boyum. Göbisim gitmesi lazim yaza kadar veee tabiki bacaklarim sıkılasmali callanetics ne cnm :26:

Peki bakalım yarın başlıyorsun söz mü ?
Kilon gayet iyi ama yinede kendini iyi hissettiğin kiloda ollmak çok önemli.
Boy kilo oranı var birde ..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600

Burayı incele canım, callanetics bir sihir adeta :)

Şu değişime ne demeli arkadaşlar basenler gitmiş simitler gitmiş göbek gitmiş ,,, hadi diyelim bu hile ..
Oysa ki sporla değişen ne vücutlar var

Ben çok kararlıyım

Son düzenleme:
Söz basliyorum yarin biraz zor olacak ama varim sıkılasmaya ..
Şu değişime ne demeli arkadaşlar basenler gitmiş simitler gitmiş göbek gitmiş ,,, hadi diyelim bu hile ..
Oysa ki sporla değişen ne vücutlar var

Ben çok kararlıyım
of bu ne yok bende baslayacagimm olmaz böyle..

Kizlar dayanamadim bugün basladim nefes nefese kaldim ve cok zorlandim ama 1 saat dayandim umarim bunun devami gelir bide ben cok dengesizmisim daha yeni fark ediyorum squat yaparken kendimi zor tuttum ayakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…