çok teşekkür ederim tatlım bugün alıyorum ve başlıyorum onada inşallahh :)) hadi bakalım gitsin kilolar yağlar
eşim yemek yerken yalnız bırakmak istemiyorsak bi kase yoğurt salata yiyebiliiiriz. ama abur cubur bırakmanız yeinde olmuş
Ben bayadır squat yapıyorum, hem de ağırlıklı. Ama bacaklarım kalınlaşmayı bırak inceldi. Kalçanın yukarı kalkması için ordaki kasların gelişmesi şart, yoksa ne kadar kilo verirsen ver o güzel görüntü olmaz. Dur bir resim vardı bulayım daha iyi anlatır o.
Eki Görüntüle 995433
Bak mesela soldaki kadın da acayip zayıf ama kalça kasları gelişmemiş dolayısıyla güzel durmuyor kalçası. Ben kaslanmaktan hiç korkmuyorum, kötü bir görüntü olması imkansıza yakın çünkü cidden.
Oww süper olmuş aman Allahım gerçek mi bu ya :26:
KRemcim fena heveslendim başlasam mı ben buna ..
Normal squat, sumo squat, plie squat, jump squat hepsini yapıyorum. Normali biliyorsun zaten, senin ayaklar dışarı bakıyor dediğin de plie squat. Sumo squatta ayaklar yine karşıya bakıyor ama omuz genişliğinden daha fazla açık. Jump squatta da zıplıyorsun ayağa kalkarken. Youtube'a "amazing butt workout" yaz bak ordaki kızın vücudu çok güzel bence, o da ağırlıklarla jump squat yapıyor. Ben de 1'er kiloluk bilek ağırlıklarıyla 2 günde bir 40 tane falan yapmaya çalışıyorum jump squatı.
Ayyy süper yaaahoşgeldin canım, yok yok tembellik yokkendimi zor motive ettim düzene girdim sakın bu sayfaya girdiysen sende hemen bi düzen oturtmalısın şaka maka yaz geliyor yazzzzz incecik olmalıyız
bende bazen yapmak istemiyorum ama kendimi zorluyorum geçen seneki fotolarıma bakıyorum hevesleniyorum ..
kaç kilosun ?
bölgesel olarak incelmeye ihtiyacın var mı ? yoksa genel olarak mı kilo vermek istiyorsun .. ben şiddetle callanetics öneriyorum hepinize kızlar ..
Ayyy süper yaaabana bugün izin verin yarin baslayacagim egzersizlere
Ben 51 kiloyum cnm 160 boyum. Göbisim gitmesi lazim yaza kadar veee tabiki bacaklarim sıkılasmalicallanetics ne cnm :26:
Söz basliyorum yarinPeki bakalım yarın başlıyorsun söz mü ?
Kilon gayet iyi ama yinede kendini iyi hissettiğin kiloda ollmak çok önemli.
Boy kilo oranı var birde ..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600
Burayı incele canım, callanetics bir sihir adeta :)
of bu neŞu değişime ne demeli arkadaşlar basenler gitmiş simitler gitmiş göbek gitmiş ,,, hadi diyelim bu hile ..
Oysa ki sporla değişen ne vücutlar var
Ben çok kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?