Yaza kadar benimle beraber 3 5 kilo vermek isteyenler gelsin..

Kizlaar bende varim sizinle birlikte 3 5 kilo vermeye ama ben cok tembelim bi gün egzersiz yapiyorum ertesi gün yapmak istemiyor canim.. beni motive edin nooollurr

Ben 1 lt suya1 tatlı kaşığı atıyorum canım.
Hemen sende bi eşofman edin ya da pantolon neyse :) Ölçerek anlamıyorum ben kıyafetlerden anlıyorum inceldiğimi
Yok canım onlar değil ezcaneden sodyum bikarbonat isteyeceksin bende eşime aldırdım

Her zaman erkeklerimizin yanında güzel zayıf olmalıyız ya
İşte çocuk olmadan bi forma girsem hemen bebiş yapcam Şaka tabi henüz düşünmüyoruz da fit bir şekilde hamile kalmak isterim.
Sağlıklı bi hamilelik geçirmek istiyorum.

Seninde çok bi kilon yok canım insanlar ne kilolar verio utanıyorum bazen ya debelenipte veremiyorum die..

Acıktım ben bir kase pulbiberli yogurt alayım geleyim

:9 pulbıberlıyogurt hee deısıkmıs ılksenden duydumm he :9ye bakalımafıyet olşsun varsa bı elemada yıyebılırsınn .. orası olee tabıı allah saglımızı bozmasında gerısı olurr yanıı ınss bıras gayrettle aınn mıllet ne kılolar verıoda bız bosverıoruzzz

Kizlaar bende varim sizinle birlikte 3 5 kilo vermeye ama ben cok tembelim bi gün egzersiz yapiyorum ertesi gün yapmak istemiyor canim.. beni motive edin nooollurr

hoşgeldin canım, yok yok tembellik yok kendimi zor motive ettim düzene girdim sakın bu sayfaya girdiysen sende hemen bi düzen oturtmalısın şaka maka yaz geliyor yazzzzz incecik olmalıyız
bende bazen yapmak istemiyorum ama kendimi zorluyorum geçen seneki fotolarıma bakıyorum hevesleniyorum ..

kaç kilosun ?
bölgesel olarak incelmeye ihtiyacın var mı ? yoksa genel olarak mı kilo vermek istiyorsun .. ben şiddetle callanetics öneriyorum hepinize kızlar ..

Hem tadını seviyorum hemde yağ yakıyor diye duymuştum yapıyorum yiyorum işte.. Ne duysak yapar olduk ama yogurdun zararo yok nasılsa.. Yediğim tek beyaz
Elme hiç ama hiç sevmiyorum ya eşim bir şekilde yiyeyim diye kurusunu almış gelmiş onuda sevemedim ben ..
Doğru allah saglık versin bizde gayret ettik mi gerisi gelir inşallah

Myzt'cim sabah sporuyla başlamışsın güne ne güzel Kızlar çatlakları da fazla takmayın ya benim her yerimde var heralde boy uzamasından dizlerimde falan var, kilo alıp vermekten iç bacakta basende var... Yenileri oluşmasın artık, eskilerden ümidi kestim Yalnız pul biberli yoğurdu duydum şoka girdim benim buluşumdu o Şaka bi yana ben de hafif geçiştirmek istediğim zamanlarda 350 gr yağsız yoğurda bir kaşık yulaf ezmesi, biraz da nane ve pul biber koyuyorum hem çok güzel oluyor hem de hafif. Bildiğim kadarıyla yoğurttaki kalsiyum da yağların emilimini azalttığı için bol bol yemeye çalışıyorum.

Sağol kremcim :13::13: KAralıyım bakalım yılmazsam
Hadi ya bende nette birkaç sayfada denk geldim bi yapayım dedim tadı güzel oldu yiyorum öyle aclık bastırınca
Bende her zaman light yogurt edinemiyorum zaten hep kucuk oluyor onlar hemen bitiyor sinir ediyo beni, genelde sütaş yörükoglu yarım yaglı falan alıyorum ..
Öyle canım sanırım bende öyle biliyorum .. Yağ yakıyor göbek bölgesini forma sokuyor .. Diye biliyorum :)

Benim esimde fazla yagi sevmiyor zaten o 1tabakla doğanlardan ama ekmeği fazla yiyor :) eşinin alismis olmasi gzl bisey bi yandan motive oluyo insan yemek yapmak için. Evet canim 13aylik bi oğlum var darisi basina inş. Bende doğumda 17kilo aldim sonrasında 23kilo verdim ama hala 2 3 kilom var beni rahatsız eden özellikle bacaklarımda( fursat buldukça crosstrainer ile spor yapcam oDA bacaklardan verdiriyor ama neyazikki düzenli yapamiycam zaman kisitli olduğu için .buaraada kizlar 28yasindayim 2bucuk senedir evliyim.boy 160 kilom 57

Böyle olsun işte külodun alt kısmı yapışık olmasın :2::2::2::2::2:
Çok seksi ve güzel duruyor böyle ama çok emek lazım of of of

Aynen benim eşimde ekmek çok yer .. Haklısın tuzsuz yagsız olsa neden koymadın demez böyle daha iyi der ..
Amin canım zamanı gelince bende anne olmak istiyorum fit saglıklı ve güzel bi anne ..
Bizimle kal canım hep beraber verelim ince olalım ..
3 yaş büyüksün benden :)

Trabzonlu musun Bahar ?

Burada ben sikca göremiyorum anca boyle arada bi.
Bu sabah musli yedim öğlen yeşil elma 2litre su gün boyunca Yeşilçay adacayi Limon Sikin kizlar daha etkili oluyor arada 1bardak sut içerim akşamda ne yersem paylasirim daha sonra

hmm anladım ozamn devamö yogurtlaaa pulbıbıree bende derım hatta .) yogurttan zarr gelmzz aınn

Neyi göremiyorsun canım anlamadım sayfayı mı ?
Bende yeşilçay içtim bi yandan suyumu içiyorum şimdi yogurt yedim .. Akşam ne yicez bilmiyorum şimdilik:)
Paylaşalım mutlaka aşırıya kaçan azarlansın

Doğum yeni bir başlangıç olmuş sizin için, aldığınızdan çok kilo vermişsiniz ne güzel, devamı da gelir mutlaka

Myzt'cim o kalça için squat ve cardio'dan başka yol bilmiyorum ben. Bi de sabır... Çünkü cidden 3-5 günde olmuyor. Ama şöyle 2 ayda falan çok güzel sonuçlar görürsün inan ki. Zaten daha yaza çok var, sıkılıp bırakmazsan çooook güzel toparlanır kalçaların basenlerin

Kozlar şuan gulbeni izliyirum oda ne kilo verdi bee. Helal olsun valla ona bakinca bile motive oluyorum.tabii ben sizinleyim myzt çünkü hedefin bacaklarimi zayıflatmak.
Bende ilk zamanlar eşimi beklerdim beraber yiyelim diye aksamlaruda çekirdek veya cips sonra baktimki kilo aLdi basini gidiyo bende beklememeye badladim

çok teşekkür ederim tatlım bugün alıyorum ve başlıyorum onada inşallahh :)) hadi bakalım gitsin kilolar yağlar

Squat bana bacak kalınlaştırcakmış gibi geliyo yapmaya korkuyorum :26:
Bu tempoda gidersem görürüm dimi canım ya haftada 1 gün ara vererek .. Sıkılmak istemiyorum Allahım lütfen çok istiyorum çok
Buraya yaz zaten ağustos gibi geliyor soguk oluyo burası hep

eşim yemek yerken yalnız bırakmak istemiyorsak bi kase yoğurt salata yiyebiliiiriz. ama abur cubur bırakmanız yeinde olmuş

Cidden çok güzel kilo verdi kadın ya hafifte etine dolgun güzel oldu kolları çok güzel inceldi.
İmrenerek bakıyorum yalan yok 3 çcocuklu kadın birde... ŞEyda Coşkun herkesi zayıflattı zengin olmak var yemekleri bile yapılır geliyor ..
Bizde ilk aylar sinematv geç saatlere kadar oturmalar abur cubur birde ramazan girdi araya o zaman kilo aldım ..
Hadi bakalım incelsin kalçalar bacaklar basenler popolar ..
Egzersizlere devam mesela akşama dogru callanetics yapıcam..
Eşimle yemeyince darılıyor sofraya beraber oturalım diyo bende az yiyorum ekmek yemiyorum dengeliyorum bir şekilde bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…