• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar benimle beraber 3 5 kilo vermek isteyenler gelsin..

Selam herkese :16: Ben de 2-3 kilo verirsem çok mutlu olcağımı düşünüyorum. Hayatımda hiç 34 beden olmadım ama geçen seneden beri spor yapıyorum, 38-40 bedenden 34-36'ya indim. Tam 34'ü görürsem gözüm arkada kalmayacak :1: Son zamanlarda insanlar biraz demotive ediyor, boyun uzun daha zayıf güzel olmayacaksın falan diye ama fırsat bulup ailemin yanına gittiğimde onlar "gayet iyi, spora devam" diyip beni tekrar heveslendiriyorlar :16: Sorun şu ki 64 kilodan 55'e indim ve kaldım. Kalori alımımı da azaltmak istemiyorum, çünkü ihtiyacım kadar alıyorum fazlasını değil. Spora ağırlık verdim ben de. Kilo vermesem de olur, ama şu vücut azıcık daha incelsin lütfennn...

kremsokola sende hoşgeldin canım sayfaya böyle yazıldıkça çok mutlu oluyorum :54:
38-40 bedenden 34-36 ya düşmek büyük başarı 40 nere 36 nere tebrik ediyorum :46:
Aynen öyle bende tamı tamına 34 beden olmak istiyorum ya ahhh istiyorum işte :9: el ele verirsek olur belki :12:
Öyle diyenlere aldırma çok aşırı olmadıgı sürece zayıflık her zaman insanı güzel alımlı seksi kılar ..
Kendine özgüveni tam olur bi ara istediğim pantolona girememiştimde ağlamıştım ugrastım giriyorum hedef 34 beden :)
Banada iyiyin diyorlar ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ki :31:

Hangi sporları yapıyorsun ?
Tavsiye edeceğin güzel videolar var mı ? :8::8:

Ben p90'la başladım, brazil butt lift'le devam ettim. Sitede videoları vardı sanırım :16: Şimdi spor salonuna gidip dönüşümlü olarak cardio ve ağırlık çalışıyorum. Bence mutlaka ağırlık da çalış, zayıf olmanın yanında böyle hafif kaslı ve fit bir vücut daha güzel oluyor bence :1: Şu beden olayı da bir tuhaf ya, özellikle Türk markalarının (misal Koton) kalıpları geniş geniş, 34 bile potluk yapabilir yerine göre. Ama Mango'da falan 36'nın azıcık bile bol olduğu olmadı daha bana :19:

Ben p90'la başladım, brazil butt lift'le devam ettim. Sitede videoları vardı sanırım :16: Şimdi spor salonuna gidip dönüşümlü olarak cardio ve ağırlık çalışıyorum. Bence mutlaka ağırlık da çalış, zayıf olmanın yanında böyle hafif kaslı ve fit bir vücut daha güzel oluyor bence :1: Şu beden olayı da bir tuhaf ya, özellikle Türk markalarının (misal Koton) kalıpları geniş geniş, 34 bile potluk yapabilir yerine göre. Ama Mango'da falan 36'nın azıcık bile bol olduğu olmadı daha bana :19:

Brazil Butt Lift ben yapamıyorum onu işte temposuna dayanamıyorum ya bana en iyi pilates callanetics gibi şeyler :)
Arada cardio pilates vs ..
El ayak ağırlıklarıyla çalışıyorum canım daha da zorlayıcı oluyor nefes nefese kalıyorum. Aynen her markada değişiyor bedenmeselesi, Kotonu bilmiyorum hiç begenipte alamadım ama MAngo giydiğim var aynen 36 ama azcık bol oldugu yok :9::9:

Bu arada Kotonda jeanlerde kate modeli pembe bitane gördüm dün avm de bayıldım dedim almıcam önce forma gireyim sonra jean :32:

Kizlar benide araniza alirmisiniz benimde 2 3kilo fazlam var 38den 36ya düşmek istiyorum

Gel tabi canım ne demek , hepiniz aynı durumdayız hemen hemen :)
Mesela neler yapıyorsun vermek için ?

PAylaşalım gün içinde yaptıklarımızı yediklerimizi içtiklerimizi :8:

Brazil Butt Lift ben yapamıyorum onu işte temposuna dayanamıyorum ya bana en iyi pilates callanetics gibi şeyler :)
Arada cardio pilates vs ..
El ayak ağırlıklarıyla çalışıyorum canım daha da zorlayıcı oluyor nefes nefese kalıyorum. Aynen her markada değişiyor bedenmeselesi, Kotonu bilmiyorum hiç begenipte alamadım ama MAngo giydiğim var aynen 36 ama azcık bol oldugu yok :9::9:

Bu arada Kotonda jeanlerde kate modeli pembe bitane gördüm dün avm de bayıldım dedim almıcam önce forma gireyim sonra jean :32:

Aynen ben de 1'er kiloluk bilek ağırlıklarıyla yapıyorum pilatesi. Ama en çok cardio yapmayı seviyorum ya hem çok iyi hissediyorum hem bol bol kalori yakıyorum :1: Koşarken de artık bilek ağırlıklarını takıyorum ayağıma, incelecek o bacaklar :1:

Aynen ben de 1'er kiloluk bilek ağırlıklarıyla yapıyorum pilatesi. Ama en çok cardio yapmayı seviyorum ya hem çok iyi hissediyorum hem bol bol kalori yakıyorum :1: Koşarken de artık bilek ağırlıklarını takıyorum ayağıma, incelecek o bacaklar :1:

Benimkiler yarım kg lik toplamda 1 kilo ediyor :1: Bende almayı planlıyorum 1 kg lik..
Ah incelsin canım ya incelsin popo basen kalça kış kışşşşş onlara :9::9:
Çok sıkıldım ya kilo alınca popodan alıyorum direkt basenlerden :43:

Bugün 20 dk pilates, 20 dk yürüme-koşma, 1 saat de ağırlık çalışması yaptım ben. 2.5 haftadır böyle yoğun spor yapıyorum haftada 2-3 gün, kalan günler daha hafif. Bakalım ne zaman göreceğim sonuçları...

2.5 haftadır azda olsa değişim gördün mü canım ?

Ya geçen seneden beri spor yapıyorum dediğim gibi, o yüzden vücudum alışkın biraz. Ama bacaklarımdaki yağların azalıp kasların belirginleştiğini hissediyorum yavaştan. Ama bana da öyle geliyor olabilir :18:

Eki Görüntüle 994572 $1.jpg

Şu değişimlere şaşırdım ne güzel o kalın bacaklar nasıl incelmiş öyle ya :26:

Son düzenleme:
Ya geçen seneden beri spor yapıyorum dediğim gibi, o yüzden vücudum alışkın biraz. Ama bacaklarımdaki yağların azalıp kasların belirginleştiğini hissediyorum yavaştan. Ama bana da öyle geliyor olabilir :18:

Callanetics denedin mi hiç ?
Gerçekten çok etkili :34:

Akşam yemeğim

bir kase mantar çorbası,
fırında kabak patates mantar ,
bir kase salata,
bir tane dolma vardı içinden accık yedim :17:

farkettim ki bugün ekmek yememişim ..
e iyi oldu :1:

Callanetics de denedim canım ama ben yavaş hareketlerden sıkılıyorum, zıplamam terlemem lazım :52: Bu arada benim de geçen seneden beri olan değişimim bunlara benzer valla, uzun vadede sonuçlar çok çarpıcı oluyor :16:

Callanetics de denedim canım ama ben yavaş hareketlerden sıkılıyorum, zıplamam terlemem lazım :52: Bu arada benim de geçen seneden beri olan değişimim bunlara benzer valla, uzun vadede sonuçlar çok çarpıcı oluyor :16:

hadi ya negüzel canım bende bakalım neler olacak..
callanetics yavaş ama çok etkili 21 gün yapıp cok faydasını görmüştüm ama daha sıkılasşamaya ihtiyacım var ...
fotograf paylaştın mı hiç canım görmek isterim ..

Yok paylaşmadım albüm yaparım olmadı, ordan bakarsın... Öncesi fotoğrafımı bulmam lazım ama önce :1:

Yok paylaşmadım albüm yaparım olmadı, ordan bakarsın... Öncesi fotoğrafımı bulmam lazım ama önce :1:

Tamam görmek isterim geçen seneden beni yapıyormuşsun spor ne güzel motivasyon açısından süper olur :21:

Bugün o kadar çok çalıştım ki her taragım agrıyor ..
Otururken birşey yokta kalkınca yanıyo her yerim ..
Faydası olsunda razıyım :43:

BeN vermek için bebeğimin arkasindan kossam yetiyor:) kozlar bende Nordic walking trainer var evde bebis uyudugunda eğer ev işinden firsat buluyorsam onunla spor yapıyorum en az 20dk ama bugun utu yaptm mesela, gecen gün basladim onada fazla olmadi yaza kadar 55olmak hedefim inş. Yeşil cay iciyorum günlük yogurtumu sutumu ihmal etmiyorum evde oldukça .az yagli yemekler yagsiz çorbalar yapiyorum.

Back