olmuşla ölmüşe çare yok canım, afiyet olsun. arada kaçamak yapmasak bu kadar uzun süre devam edemezdik gibi geliyor
evet canım bi yönden motive ediyo ama bi taraftan da kaçamaklar olmasa hedefe daha yakındık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmuşla ölmüşe çare yok canım, afiyet olsun. arada kaçamak yapmasak bu kadar uzun süre devam edemezdik gibi geliyor
Canm senin adına çoook sevindim... Allah tamamını erdirsin inşallah :) :)
Aslında sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. .oglen tartildim bugun 76 çıktım . Kahvaltıdan sonra tartildim caya suya veriyorum bi kiloyu 75 im sanırım. .. yani bu size kötü haber gibi gelio olabilir de kızlar size utanip soyleyemedigim gibi 73 kiloyla gitmistim ailemin yanina veeeeeeeee 78 olup gelmiştim ya diyeti birakacaktim. Ya sil baştan yapacaktim ki buna mecburum bu topigime haksizlik olurdu... ve ben ayin 14 unde tartilip diete girdim 78 ile suan 75 in sanırım. .. yani 9 günde 3 kilo vermisim.. ama adet olamadim patlicam artk stresten... neyse kilomu bilmek iyi geldi artk hedef koyabilirim haftaya cuma için :) haftaya hedefimi 73 koyuyorum ki kaldığım yerden devam edeyim ..
Ben de merve isem dogum gunumde 60 olacağım. . Yada bu kadar büyük konuşup topige ugramayacagim :) :) :)
günaydın canlarrr :) kaçamak dolu bir pazar gününün ardından birde regl olamamanın verdiği şişkinlikle yeni bir haftaya başlıyorum inşallaah hepsini telafi edicem :)
günaydın canlarım
bizim bu kaçamaklar full moda oıldu zaten
süper bi kahvaltı dolu dolu akşam üzeri
mangalda köfte yedim başka bişey yok
akşam cips diye tutturdum ama
kocacım sağolsun almadı
ama gece o da tutturdu yicek bişey varmı diye
hhahahahahhahaa
kilomda bi sıkıntım yok
hala 61 lerdym
tuvalet sorunum olunca sabah net göremiyorum
bebeğim kasma sen bende sen sen gibi neler yapıyordum şişliği hiç bitmezdi kasma
sen tahlillerini alcan demi bugün
günaydın kızlar, hafta sonu kaçamağım yok ama sabah 1,200 gr fazla geldim veeee tam 2 ay sonunda, az önce regl oldum şükürler olsun
kahvaltım klasik, peynir, zeytin, ekmek, domates.
canım pazar klasiği, takma kafana, gider o yediklerin hemencik
regl de olacaksın nasılolsa, hızlı çalışıodur şimdi metabolizman
canlar ben de geldim sabahtan beri burdayım anca okudum artık yazabilirim:)
kaçamaklarla dolu bir hafta sonu geçirdim aslında düne kadar tadında kaçamaklar yapmıştım ama dün mantıya yenildim ve 2 büyük tabak mantı yedim pişmanmıyım değilim aslında 2 ayda anca görebiliyoruz aileleri o kadar da olsun artık diyorum:)
kızlar sizi de tebrik ediyorum süpersiniz herkes ne güzel kilolar vermiş selcan hilal rukiye pınar temmuztemmuz,eylülcüm senin kilonu hatırlayamadım
bu gidişle topiğimizde çıtırcık olmayan kalmayacak hadi bakalım:)
pınarcım yakında düğün var desene çok sevindim senin adına demekki seni çok sevdiler Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla:)
ohh afiyet olmuş canım,
sabahları benim de tuvalet sorunum oluyor, çok imreniyorum uyanır uyanmaz tuvalete gidenlere valla
yok bebeim cumaya gelicek sonuçlar. smear falan hepsi aynı anda alıcam.
kesinliklee oalcakkk... bende 1 hafta önce basladım 3 kilo vermişimm.. hedefim 20 kilo vermek.. malesef bi hafta önce 113 kiloydum simdi 109 :)Kızlar yaza - 15 ile girmek isteyen varsa Tanisalim :) bi an once başlayalım beraber basaralim
ay bebeğim aynen
ama çok hevesliyim biranönce
gitse kilolarım süper olcak
akşam bi tuzlu cips krizim tuttu
benim koçiş üşenince hiç bişey yapamadım tabe
bitane bisküvi yiyip yattım
hadi bakalım bebeğim
inş.. bian önce onada çare bulursun
sıkma canını
daha vaktin var
sennki gelmeden
ya bende çok seviyorum cips ama uzun zamandır yemiyorum.
geçen hafta pazar günü de ben yemiştim bisküvi
eşin de iyi yapmış, sana yardımcı olmasına sevindim gerçekten
Kızlar benim haftasonum da çok yoğun ve yorucu geçti.
Cumayı biliosunuz malum
Cumartesi de tüm gün evdeydim, yemek yapacak hiç halim yoktu, dışardan yemek söyledim. Dayanamayıp kumpir ve browni yedim
Malum haftasonu illaki bi kaçamağım olacaktı valla sorun da etmedim aslında, 2 ana öğün ve 1 ara öğün yerine geçmiş oldu.
pazar günü çok dikkat ettim, her zamanki sade kahvaltımı ettim, öğlen ve akşam yemeği yerine geçecek biçimde de mangalda tavuk, salata, yoğurt, 1 dlim ekmek yedim. Arkadaşlarımla saat 4 de bi oturduk açık hava mangal restaurantına, 11 e kadar ordaydık. ordan da başka mekana saat 1 e kadar, ordan da evde 3 e kadar muhabbet. Herkes feciiii alkol aldı ve BEN YİNE BU HAFTASONU DA ALKOL ALMADIM İrademe ve istikrarıma gerçekten ben de inanamıyorum. 11 saat alkol içilen ortamda oturup alkol almadan durabilmek gerçekten benim için zor dayanılır bişeydi. Ama hep şöyle düşndüm, altı üstü 1-2 ay içmicem ve sonra istediğim kiloya ulaşınca yine bu tarz ortamlarda hep olucam zaten, dedim kendi kendime, içersem kilomdaki yağ oranını düşüremiyeceğim ve beni bu daha da mutsuz edecek. Diyete başladığımdan 2 hafta öncesine kadar hep alkol almak da kilo vermek kadar istediğim bişeydi, ikisi de eşdeger önemdeydi benim için, ama artık kilo verme isteği daha ağır basıyor benim için yaz geliyor ve sık sık deniz tatillerine çıkıcam ve hep alkollü eğlenilecek ortamlarda bulunucam, her tarafımda da zayıf zayıf kızlar olacak ve onları görüp moralim bozulacaktı, bu yüzden bugünlerde yaşayacağım alkol mutluluğundan feragat ediyorum. Zaten eylül de de düğün olacak, çook dikkat etmem lazım çook
Benim alkol sorunum bundan ibaret, sizlere içimi dökmek istedim sadece
Bugün saat 3 de diyetisyenimde kontrolüm var ve çok merak ediyorum bu hafta ne kadar yağdan gittiğini.
sabah kahvaltı niyetine sadece pekmezli yoğurt yedim. Az önce de yarım kupa sade neskafe içtim.
karbonatlı suya devammm
Hepinize güzel bir hafta diliyorum Sizlerin varlığı sayesinde inanın güç alıyorum
ya bende çok seviyorum cips ama uzun zamandır yemiyorum.
geçen hafta pazar günü de ben yemiştim bisküvi
eşin de iyi yapmış, sana yardımcı olmasına sevindim gerçekten
inşallah canımm. aynen daha var temmuz başında gelicek ben ozamana kadar bayaa küçülürüm sanırım
canımm iradene sahip çıkman mükemmel olmuş. tebriklerrrr. alkol almadığından kilolar dahada hızlı gidecek
küçülürsün bebeğim iraden sağlam
hastalığınada çare buldun ya kim tutar seni