• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

slm kızlar, ara da 1 muz ve 1 avuç kuru yemiş, akşam da pırasa yoğurt 1 dilim ekmek yedim.

bugün koşturmaktan pek bişey yiyemedim desem yeridir. sabah işe yine geç kaldım :18: doğal olarak kahvaltı edemedim birde ctesileri yalnız çalışıyorum ondan pek fırsatımda olmuyor. sabah etiform kepekli bisküviden yarım paket yedim yanınada yeşil çay. ara öğün bir küçük muz. öğlen ayran ve kalan bisküviyi yedim. saat 15 gibi bir yeşil çay daha içtim. 17 de de sade türk kahvesi. akşamada çorba ve köfte var menüde. bugünüm sağlıksız geçti ama yarına bozmadan devam :34::34:

bugün koşturmaktan pek bişey yiyemedim desem yeridir. sabah işe yine geç kaldım :18: doğal olarak kahvaltı edemedim birde ctesileri yalnız çalışıyorum ondan pek fırsatımda olmuyor. sabah etiform kepekli bisküviden yarım paket yedim yanınada yeşil çay. ara öğün bir küçük muz. öğlen ayran ve kalan bisküviyi yedim. saat 15 gibi bir yeşil çay daha içtim. 17 de de sade türk kahvesi. akşamada çorba ve köfte var menüde. bugünüm sağlıksız geçti ama yarına bozmadan devam :34::34:

Bugünden böyle olsun :) abartmamissinya

Kızlarrr ben geldimmmm

Dün akşam çok güzel geçti.
Annesi babası erkek kardesi amcası ve yengesi geldiler.
Benimkini görseniz dut yemiş bülbül gibiydi. Hiç konuşmadı. Sakal bıyık kesmiş, takım elbise giymiş :)))))
Çiçek ve çikolata getirmişler. Önce kahve yaptım, getirdikleri çikolatayı tuttum. Sonra çay ve ikramlar, sonra kuruyemiş vve meyve. 2 saat oturdular. Baya muhabbet ettiler. Ara ara suskunluk oldu, babam habire konu açtı. Siyaset, ticaret fln :)))
Bi kere tabakları toplarken çatalı düşürdüm :))))))))))))
Ailem beğendi aileyi, benimkini. Onlar da beni sevmişler.
Ben rahattım. Çok yoruldum ama, onlar gidince bacaklarım ağrıyodu valla:)) hiç oturmadım.
Sonra bunlar bizden çıkınca eğlenceye gitmişler. Annesi tutturmuş illa pınar da gelsin die, ben yok olmaz dedim defalarca, en son annesi beni almaya gelecekti nerdeyse, artık ben de gittim yanlarına mecbur. Zaten ailemle yaşamıyorum, aslında kardeşimle yaşıyorum ya sorun olmadı yani çıkmam. Neyse gittim yanlarına, canlı müzik olan bi yerlerdelerdi. Hepsi ayakta karşıladı beni, annesi ben çok istedim gelmeni, iyi ki geldin, eğleniriz fln dedi :)))) ben utandım tabii demezler mi bu nası kız gece gece çıkıo derler die. Ama anne ısrarı oldugundan, babanın da bu ıstarı bilmesinden dolayı sıkıntı olmayacagını biliodum. Zaten aile benimkiyle gece gezdiğimizi fln bilio. Ben içmedim tabiii, onlar içti, die dr ısrar ettiler ama içmedim, o kadar da değilll :))))) zaten diyetteydim iyi oldu :p
Neyse eğlendik, babası yanına oturttu beni, samimi davrandı, hatta bi ara halay bile çekmeye kaldırdılar, babasıyla el ele düşünün yani görüntüyü :)))))))))))))
İyi bir izlenim yarattığımı düşünüyorum. Gittiğimiz mekanda tanıdıktı, şarkıcıya fln pınar ı istedik aldık muhabbeti vardı hep, düğün var yakında flnlar :)))
Bakalım kendi aralarında ne konuştular benimkinden veya annemle babam ne konuştu annemden öğrenirim 1-2 güne. Sanırım biz de onların eve gidicez haftaya cuma, o gün konuşulur isteme- söz olanları :)))

Bu arada dün akşam yemek veya ikramlardan yememiştim, 1-2 lokma meyve yemiştim. Çok da yoruldumya sabah bi tartıldım 67,2 kg cıktı:)))) 1 günde 500 gr gitmiş yahu :p
Canm senin adına çoook sevindim... Allah tamamını erdirsin inşallah :) :)

ah bu kilolar kilolar heryer kilo olmuş.bende killuyum ama bukadar kilo problmi görmekten sıkıldım yahuu şu obezlige bi çare bulamadılar.insan bunalıma giriyor.kafayı yiycem.size hepimize :28:kolay olur inşallah başarırız.bu sıkıcı duygulardan biran evvel kurtuluruz.amin

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
biz kızımla evdeyiz maalesef bu pazar annem kahvaltıya gelecek onu bekliyoruz sonra belki kızımı parka falan götürebiliriz
bugün reglimin son günü ve sabah 63,500 çıktım hafta içi 63,800 görmüştüm ama regl olunca fazla çıkmıştım cuma çok mutlu oldum sabah sabah nisana 64 ile girsem iyi diyordum 63 ile gireceğim inşallah ilk hedefim 60 a az kaldı ödül günüm olacak o gün :)

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
biz kızımla evdeyiz maalesef bu pazar annem kahvaltıya gelecek onu bekliyoruz sonra belki kızımı parka falan götürebiliriz
bugün reglimin son günü ve sabah 63,500 çıktım hafta içi 63,800 görmüştüm ama regl olunca fazla çıkmıştım cuma çok mutlu oldum sabah sabah nisana 64 ile girsem iyi diyordum 63 ile gireceğim inşallah ilk hedefim 60 a az kaldı ödül günüm olacak o gün :)

günaydın canım, bir şey kalmamış ki 60'a. yakındır kutlama günü ;)

kahvaltım: yumurta, peynir, domates-yeşillik, 1 dilim ekmek. güzel ve kalorisiz bir gün dileğiyle :)

Herkese güzel pazarlar kahvaltim yumurta donates zeytin peynir iki ek cay iki catal helva bide gofret yedim bugün kizlarimla evdeyiz esim evde yok bunalimdayim hava misgibi bütün günü evde gecircem alamak istiyorum :((herkes sokaklarda gezme telaslarinda kimileri piknikte kimileri caddelerde offfff sinirlerim tavan yaptı

:(((((ya bi pazarimiz var ondada calisinca cildiriyorum bide zaten bebis yüzünden bu kisi hep evde gecirdim böyle havalar olunca aglayasim geliyo

onlar için de zor, düşünsene ayaklarını uzatıp dinlenecekleri bir hafta sonu var onda da çalışıyorlar. biz de onlarla vakit geçirmek istiyoruz ama napalım bazen imkanlar dahilinde olmuyor. yanına bir arkadaş bulsan azıcık dolaşsan olmaz mı, zor mu olur bebeklerle ?

onlar için de zor, düşünsene ayaklarını uzatıp dinlenecekleri bir hafta sonu var onda da çalışıyorlar. biz de onlarla vakit geçirmek istiyoruz ama napalım bazen imkanlar dahilinde olmuyor. yanına bir arkadaş bulsan azıcık dolaşsan olmaz mı, zor mu olur bebeklerle ?
Aynen öyle onlarada yazık biDe özlüyoz nedelim benim esim bide 3pazardir yok delirdim artik ya cocukla tek cikmak cok zor oluyo kizlarimda huysuz biraz böyle oturuyoz evde aksama cikcaz inş park diye deliriyo büyük

Back