• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Aslında sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. .oglen tartildim bugun 76 çıktım . Kahvaltıdan sonra tartildim caya suya veriyorum bi kiloyu 75 im sanırım. .. yani bu size kötü haber gibi gelio olabilir de kızlar size utanip soyleyemedigim gibi 73 kiloyla gitmistim ailemin yanina veeeeeeeee 78 olup gelmiştim :( ya diyeti birakacaktim. Ya sil baştan yapacaktim ki buna mecburum bu topigime haksizlik olurdu... ve ben ayin 14 unde tartilip diete girdim 78 ile suan 75 in sanırım. .. yani 9 günde 3 kilo vermisim.. ama adet olamadim patlicam artk stresten... neyse kilomu bilmek iyi geldi artk hedef koyabilirim haftaya cuma için :) haftaya hedefimi 73 koyuyorum ki kaldığım yerden devam edeyim ..

Ben de merve isem dogum gunumde 60 olacağım. . Yada bu kadar büyük konuşup topige ugramayacagim :) :) :)

Aslında sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. .oglen tartildim bugun 76 çıktım . Kahvaltıdan sonra tartildim caya suya veriyorum bi kiloyu 75 im sanırım. .. yani bu size kötü haber gibi gelio olabilir de kızlar size utanip soyleyemedigim gibi 73 kiloyla gitmistim ailemin yanina veeeeeeeee 78 olup gelmiştim :( ya diyeti birakacaktim. Ya sil baştan yapacaktim ki buna mecburum bu topigime haksizlik olurdu... ve ben ayin 14 unde tartilip diete girdim 78 ile suan 75 in sanırım. .. yani 9 günde 3 kilo vermisim.. ama adet olamadim patlicam artk stresten... neyse kilomu bilmek iyi geldi artk hedef koyabilirim haftaya cuma için :) haftaya hedefimi 73 koyuyorum ki kaldığım yerden devam edeyim ..

canım pes etmemekle en güzelini yaptın, burada birbirimizden güç alıyoruz. inandıktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yok. öncesini unut, kilo vermedin, kilo almadın, 75'tin ve bu hafta diyete başladın ;) bizde bu azim oldukça engel tanımayız, istediğimiz kiloya ulaşırız, en fazla bir ay geç olur ama mutlaka olur ;)

canım pes etmemekle en güzelini yaptın, burada birbirimizden güç alıyoruz. inandıktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yok. öncesini unut, kilo vermedin, kilo almadın, 75'tin ve bu hafta diyete başladın ;) bizde bu azim oldukça engel tanımayız, istediğimiz kiloya ulaşırız, en fazla bir ay geç olur ama mutlaka olur ;)

Teşekkürler canm desteğin için ... evet eger öyle yapmazsam 100 e kadar çıkarım. . Olacak inşallah. .. bugun alisverise ciktim ve inan hic bisey almadan geldim eve ayakkabi aldim sadece. . Cok moralim bozuldu . Ve zayiflayana kadar bisi almicam :)

Teşekkürler canm desteğin için ... evet eger öyle yapmazsam 100 e kadar çıkarım. . Olacak inşallah. .. bugun alisverise ciktim ve inan hic bisey almadan geldim eve ayakkabi aldim sadece. . Cok moralim bozuldu . Ve zayiflayana kadar bisi almicam :)

alma alma, zaten zayıflıcaz bol gelir ;) iki ay sonra yenileyelim kıyafetleri, zevkimize göre oramız buramız çıkmadan salına salına oooh.:ssz:

alma alma, zaten zayıflıcaz bol gelir ;) iki ay sonra yenileyelim kıyafetleri, zevkimize göre oramız buramız çıkmadan salına salına oooh.:ssz:
İnşallah canm bende öyle düşünüyorum :)

günaydın canlarrr :) kaçamak dolu bir pazar gününün ardından birde regl olamamanın verdiği şişkinlikle yeni bir haftaya başlıyorum inşallaah hepsini telafi edicem :)

günaydın canlarım
bizim bu kaçamaklar full moda oıldu zaten
süper bi kahvaltı dolu dolu akşam üzeri
mangalda köfte yedim başka bişey yok
akşam cips diye tutturdum ama
kocacım sağolsun almadı
ama gece o da tutturdu yicek bişey varmı diye
hhahahahahhahaa:24:
kilomda bi sıkıntım yok
hala 61 lerdym
tuvalet sorunum olunca sabah net göremiyorum:45:

günaydın kızlar, hafta sonu kaçamağım yok ama sabah 1,200 gr fazla geldim veeee tam 2 ay sonunda, az önce regl oldum :52: şükürler olsun :1:

kahvaltım klasik, peynir, zeytin, ekmek, domates.

günaydın canlarım
bizim bu kaçamaklar full moda oıldu zaten
süper bi kahvaltı dolu dolu akşam üzeri
mangalda köfte yedim başka bişey yok
akşam cips diye tutturdum ama
kocacım sağolsun almadı
ama gece o da tutturdu yicek bişey varmı diye
hhahahahahhahaa:24:
kilomda bi sıkıntım yok
hala 61 lerdym
tuvalet sorunum olunca sabah net göremiyorum:45:

günaydın canım, kaçamaklar ölçülü olunca sıkıntı olmuyor, kilo vermeye devam ediyoruz nasılsa. cips iyi ki almamış eşin :9:

canlar ben de geldim sabahtan beri burdayım anca okudum artık yazabilirim:)
kaçamaklarla dolu bir hafta sonu geçirdim aslında düne kadar tadında kaçamaklar yapmıştım ama dün mantıya yenildim ve 2 büyük tabak mantı yedim pişmanmıyım değilim aslında 2 ayda anca görebiliyoruz aileleri o kadar da olsun artık diyorum:)

kızlar sizi de tebrik ediyorum süpersiniz herkes ne güzel kilolar vermiş selcan hilal rukiye pınar temmuztemmuz,eylülcüm senin kilonu hatırlayamadım:(
bu gidişle topiğimizde çıtırcık olmayan kalmayacak hadi bakalım:)

pınarcım yakında düğün var desene çok sevindim senin adına demekki seni çok sevdiler Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla:)

canlar ben de geldim sabahtan beri burdayım anca okudum artık yazabilirim:)
kaçamaklarla dolu bir hafta sonu geçirdim aslında düne kadar tadında kaçamaklar yapmıştım ama dün mantıya yenildim ve 2 büyük tabak mantı yedim pişmanmıyım değilim aslında 2 ayda anca görebiliyoruz aileleri o kadar da olsun artık diyorum:)

kızlar sizi de tebrik ediyorum süpersiniz herkes ne güzel kilolar vermiş selcan hilal rukiye pınar temmuztemmuz,eylülcüm senin kilonu hatırlayamadım:(
bu gidişle topiğimizde çıtırcık olmayan kalmayacak hadi bakalım:)

pınarcım yakında düğün var desene çok sevindim senin adına demekki seni çok sevdiler Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla:)

olmuşla ölmüşe çare yok canım, afiyet olsun. arada kaçamak yapmasak bu kadar uzun süre devam edemezdik gibi geliyor :1:

Back