öğle yemeğim: pırasa ve yoğurt.
Afiyet olsun canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyafet önemli
Minik minik bedenlere girelim yaa :))
ay bebeğimm
benim bel kemiklerm çıktı 36 ya düşebilirmiyim ki ya
Bel kemiklerim bile çıktı diosun, tabii ki düşersin canım 36 bedene, 1 beden mi küçülemeyeceksin sankii.
canım okuyamadım geçmişi kaçırdığım bir problemin mi oldu yoksa önce ki tahlillerin mi
ayy bebeğim doğru diyon ama hem çıtır
hem anne olmakta süper olur
ozaman bizim kocalar kıskançlıktan bence çatlar
Hahaha, çatlama kuzu, anca uyandım kendime geldim :)))
Ben bu arada muhabbeti kaçırdım.
Selcancım nooldu ya, bi rahatsızlık mı çıktı (
Hamile kalma kilosuna bende katılıyorum, çok zayıf kalmamız lazım, zaten en az 10 kilo alcaz(
Bende 55 le kalmak isterim. O kadar korkuyorum ki çok kilo almaktan, hamileyken de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
şimdi bile ölelerse sonrası ne olur bilmem canım
canım reglim çok düzensizdi biliosun oda kilo almaya sebep ondan.ondan gittim doktora içim her yönden rahat olsun istedim.
canım ailemde bi parça gibi oldunuz valla
inş.. onuda sağ
salim atlancan
üzülürüm ki ben sen sıkma canını
ay inş bebeğim göbeğim az
kaldı sanırım o gitse dediğin gibi olcam 36 ama
süper hissediyorum
aynen valla canımm resmen buraya gelmeden içim rahat etmiyo. inşallah canım kötü bişey çıkacağını sanmıyorum hem öyle olsa bile siz varsnız yanımda olursunuz atlatırım ben herşeyi
canım reglim çok düzensizdi biliosun oda kilo almaya sebep ondan.ondan gittim doktora içim her yönden rahat olsun istedim.
İyi yapmıssın cnm, inşallah umduğun gibi çıkar tüm sonuçlar
hoş geldin canım, çok güzel ya 65 tebrikler, darısı başıma :)
Kızlarrr ben geldimmmm
Dün akşam çok güzel geçti.
Annesi babası erkek kardesi amcası ve yengesi geldiler.
Benimkini görseniz dut yemiş bülbül gibiydi. Hiç konuşmadı. Sakal bıyık kesmiş, takım elbise giymiş :)))))
Çiçek ve çikolata getirmişler. Önce kahve yaptım, getirdikleri çikolatayı tuttum. Sonra çay ve ikramlar, sonra kuruyemiş vve meyve. 2 saat oturdular. Baya muhabbet ettiler. Ara ara suskunluk oldu, babam habire konu açtı. Siyaset, ticaret fln :)))
Bi kere tabakları toplarken çatalı düşürdüm :))))))))))))
Ailem beğendi aileyi, benimkini. Onlar da beni sevmişler.
Ben rahattım. Çok yoruldum ama, onlar gidince bacaklarım ağrıyodu valla:)) hiç oturmadım.
Sonra bunlar bizden çıkınca eğlenceye gitmişler. Annesi tutturmuş illa pınar da gelsin die, ben yok olmaz dedim defalarca, en son annesi beni almaya gelecekti nerdeyse, artık ben de gittim yanlarına mecbur. Zaten ailemle yaşamıyorum, aslında kardeşimle yaşıyorum ya sorun olmadı yani çıkmam. Neyse gittim yanlarına, canlı müzik olan bi yerlerdelerdi. Hepsi ayakta karşıladı beni, annesi ben çok istedim gelmeni, iyi ki geldin, eğleniriz fln dedi :)))) ben utandım tabii demezler mi bu nası kız gece gece çıkıo derler die. Ama anne ısrarı oldugundan, babanın da bu ıstarı bilmesinden dolayı sıkıntı olmayacagını biliodum. Zaten aile benimkiyle gece gezdiğimizi fln bilio. Ben içmedim tabiii, onlar içti, die dr ısrar ettiler ama içmedim, o kadar da değilll :))))) zaten diyetteydim iyi oldu
Neyse eğlendik, babası yanına oturttu beni, samimi davrandı, hatta bi ara halay bile çekmeye kaldırdılar, babasıyla el ele düşünün yani görüntüyü :)))))))))))))
İyi bir izlenim yarattığımı düşünüyorum. Gittiğimiz mekanda tanıdıktı, şarkıcıya fln pınar ı istedik aldık muhabbeti vardı hep, düğün var yakında flnlar :)))
Bakalım kendi aralarında ne konuştular benimkinden veya annemle babam ne konuştu annemden öğrenirim 1-2 güne. Sanırım biz de onların eve gidicez haftaya cuma, o gün konuşulur isteme- söz olanları :)))
Bu arada dün akşam yemek veya ikramlardan yememiştim, 1-2 lokma meyve yemiştim. Çok da yoruldumya sabah bi tartıldım 67,2 kg cıktı:)))) 1 günde 500 gr gitmiş yahu