ayyy kuzummm cok sevindim senin adına. inşallahhh herşey dahada güzle olur. haftaya cuma yine heyecan
Sağoş canımm, evet haftaya cumaya yine heyecan var ama daha hafif olcak herhalde bu sefer :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy kuzummm cok sevindim senin adına. inşallahhh herşey dahada güzle olur. haftaya cuma yine heyecan
Canımmmm çok sevindim inşallah hep böyle güzel giderKızlarrr ben geldimmmm
Dün akşam çok güzel geçti.
Annesi babası erkek kardesi amcası ve yengesi geldiler.
Benimkini görseniz dut yemiş bülbül gibiydi. Hiç konuşmadı. Sakal bıyık kesmiş, takım elbise giymiş :)))))
Çiçek ve çikolata getirmişler. Önce kahve yaptım, getirdikleri çikolatayı tuttum. Sonra çay ve ikramlar, sonra kuruyemiş vve meyve. 2 saat oturdular. Baya muhabbet ettiler. Ara ara suskunluk oldu, babam habire konu açtı. Siyaset, ticaret fln :)))
Bi kere tabakları toplarken çatalı düşürdüm :))))))))))))
Ailem beğendi aileyi, benimkini. Onlar da beni sevmişler.
Ben rahattım. Çok yoruldum ama, onlar gidince bacaklarım ağrıyodu valla:)) hiç oturmadım.
Sonra bunlar bizden çıkınca eğlenceye gitmişler. Annesi tutturmuş illa pınar da gelsin die, ben yok olmaz dedim defalarca, en son annesi beni almaya gelecekti nerdeyse, artık ben de gittim yanlarına mecbur. Zaten ailemle yaşamıyorum, aslında kardeşimle yaşıyorum ya sorun olmadı yani çıkmam. Neyse gittim yanlarına, canlı müzik olan bi yerlerdelerdi. Hepsi ayakta karşıladı beni, annesi ben çok istedim gelmeni, iyi ki geldin, eğleniriz fln dedi :)))) ben utandım tabii demezler mi bu nası kız gece gece çıkıo derler die. Ama anne ısrarı oldugundan, babanın da bu ıstarı bilmesinden dolayı sıkıntı olmayacagını biliodum. Zaten aile benimkiyle gece gezdiğimizi fln bilio. Ben içmedim tabiii, onlar içti, die dr ısrar ettiler ama içmedim, o kadar da değilll :))))) zaten diyetteydim iyi oldu
Neyse eğlendik, babası yanına oturttu beni, samimi davrandı, hatta bi ara halay bile çekmeye kaldırdılar, babasıyla el ele düşünün yani görüntüyü :)))))))))))))
İyi bir izlenim yarattığımı düşünüyorum. Gittiğimiz mekanda tanıdıktı, şarkıcıya fln pınar ı istedik aldık muhabbeti vardı hep, düğün var yakında flnlar :)))
Bakalım kendi aralarında ne konuştular benimkinden veya annemle babam ne konuştu annemden öğrenirim 1-2 güne. Sanırım biz de onların eve gidicez haftaya cuma, o gün konuşulur isteme- söz olanları :)))
Bu arada dün akşam yemek veya ikramlardan yememiştim, 1-2 lokma meyve yemiştim. Çok da yoruldumya sabah bi tartıldım 67,2 kg cıktı:)))) 1 günde 500 gr gitmiş yahu
ayyyyyyy bian düşündüm 100 kiloluk halimi aman tanrımmm!!!!! 55 kiloyla falan hamile kalmam şart oldu
kızlar hadi başlayın dedikoduya
valla ben sıkıldım
hepsinizi merak ediyorum
çokk çook sıkıcı bi gün
Kızlarrr ben geldimmmm
Dün akşam çok güzel geçti.
Annesi babası erkek kardesi amcası ve yengesi geldiler.
Benimkini görseniz dut yemiş bülbül gibiydi. Hiç konuşmadı. Sakal bıyık kesmiş, takım elbise giymiş :)))))
Çiçek ve çikolata getirmişler. Önce kahve yaptım, getirdikleri çikolatayı tuttum. Sonra çay ve ikramlar, sonra kuruyemiş vve meyve. 2 saat oturdular. Baya muhabbet ettiler. Ara ara suskunluk oldu, babam habire konu açtı. Siyaset, ticaret fln :)))
Bi kere tabakları toplarken çatalı düşürdüm :))))))))))))
Ailem beğendi aileyi, benimkini. Onlar da beni sevmişler.
Ben rahattım. Çok yoruldum ama, onlar gidince bacaklarım ağrıyodu valla:)) hiç oturmadım.
Sonra bunlar bizden çıkınca eğlenceye gitmişler. Annesi tutturmuş illa pınar da gelsin die, ben yok olmaz dedim defalarca, en son annesi beni almaya gelecekti nerdeyse, artık ben de gittim yanlarına mecbur. Zaten ailemle yaşamıyorum, aslında kardeşimle yaşıyorum ya sorun olmadı yani çıkmam. Neyse gittim yanlarına, canlı müzik olan bi yerlerdelerdi. Hepsi ayakta karşıladı beni, annesi ben çok istedim gelmeni, iyi ki geldin, eğleniriz fln dedi :)))) ben utandım tabii demezler mi bu nası kız gece gece çıkıo derler die. Ama anne ısrarı oldugundan, babanın da bu ıstarı bilmesinden dolayı sıkıntı olmayacagını biliodum. Zaten aile benimkiyle gece gezdiğimizi fln bilio. Ben içmedim tabiii, onlar içti, die dr ısrar ettiler ama içmedim, o kadar da değilll :))))) zaten diyetteydim iyi oldu
Neyse eğlendik, babası yanına oturttu beni, samimi davrandı, hatta bi ara halay bile çekmeye kaldırdılar, babasıyla el ele düşünün yani görüntüyü :)))))))))))))
İyi bir izlenim yarattığımı düşünüyorum. Gittiğimiz mekanda tanıdıktı, şarkıcıya fln pınar ı istedik aldık muhabbeti vardı hep, düğün var yakında flnlar :)))
Bakalım kendi aralarında ne konuştular benimkinden veya annemle babam ne konuştu annemden öğrenirim 1-2 güne. Sanırım biz de onların eve gidicez haftaya cuma, o gün konuşulur isteme- söz olanları :)))
Bu arada dün akşam yemek veya ikramlardan yememiştim, 1-2 lokma meyve yemiştim. Çok da yoruldumya sabah bi tartıldım 67,2 kg cıktı:)))) 1 günde 500 gr gitmiş yahu
inşallah canım inşallah temiz çıkar. aynen kuzum yaa yer değişikliğinden bile etkilenebilen bir bünyeye sahibiz ne yazıkki.
bende sen gibi düşünüyoru m bebeğim ayy
çok korktum birden kendimde
herhalde kocayıda kaçırırız elden
adam napsın bizim gibi dombiliği
ay bebeğim çok sevidim ben sana
ne güzel olmuş çok sağlam bi ortam oluşmuş ve çok sevmişler seni
gözünz aydın
senin 500 gr iyimiş canım
seninkine söyle isteme nişana falan ara vermesinler
ohhh gitsin 1 kilo daha
Canımmmm çok sevindim inşallah hep böyle güzel gider
ailesi seni sevmiş çok belli
ben de ilk zamanlar içmiyordum onların yanında sonra içer oldum ama kendi babamda olursa ortamda çok kızıyor içmiyorum kayınbabamla daha rahatım
ooh ohh aileler kaynaşmış, en önemlisi sen aileyle kaynaşmışsın. her şey güzel gitmiş, kilo bile.
geçmişi okuyordum ama bitecek gibi değildi :) pınarın yazısını görünce daldım son sayfaya
yyyokkkk kuzummm okadarda diiil yaniiiii biz dombili olacaksak sebebi onlara bebiş vermek keyfimizden diiil yani
Sağol canım, bende mutlu oldum :))
Valla ben de şaşırdım 500 gr a, aç kaldım belki ondandır, yarın sabah da tartılıyım da gerçekten gitmiş mi görüyüm :))
Zaten pazartesi diyetisyen kontrolüm var, çıkar ortaya tam ne gittiği, giden yağ pranı fln :)
Bizim isteme-söz fln da çok uzak olmaz herhalde, zaten eylüle düğün düşündüklerinden :)) nisan ayında olur kesin. Ayy kıyafet alcam, zayıflamam lazım daha. Zaten alkol almayınca zayıfladığımı görünce gaza geldim iyice, ben bu gazla hızla kilo veririim inşallah :))
ayy aynen sabahtan beri pınar gelsin diye baktım çatlıycaktım meraktan:)
inş.. bebeğim keyfine iç hergün değil zaten haftadda bi içiyon genelde
sbizdede kıyafet derdi var ya
Gunaydinnnn canlılardır :)) bu sabah itibariyle ilk hedefim gerçekleşmiş bulunuyor ve ben uzun zamandan beri ilk defa L7 rakamları gördüm suan tam 79.900 geldim!!!!! Geçen hafta cuma 80.700 dum :) alaaammm çok mutlu oldummmmm
Günaydın canlarım
Kilo bildiririmim:
Başlangıç kilom: 73.00 kg (08.01.2014)
Geçen hafta : 67.50 kg (14.03.2014)
Şu an : 66.70 kg (21.03.2014)
İlk Hedef Kilo : 60,00 kg (15.04.2014)
Son Hedef Kilo : 55,00 kg (01.06.2014)
800 gr gitmiş görünüyor ama son hafta daha çok yağ kaybettim
Kahvaltım rutin aynı: 1 dilim ekmek, 2 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, peynir, söğüş, yeşillik
Herkese güzel bir gün diliyorum
başlangıç kilom : 80,5
geçen hafta : 72.4
bu hafta :72.0 sadece 400 gr vermişim.
Kızlar günaydın
sabah tartıda 62.10 gördüm
akşam benimki yemek yemiycem dedi
bizde meyve tabağı yaptık kendimize
sabah bi tane sandwiç yedim
selcancım bebeğim süper gidiyosun doktora gitmen süper oldu
rukişim sende istikrarlısın vala
kızlar bizde bu azim oldukça yağlar yerinde kalmaz ben diyim size
kızlr hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz atladıklarım yoktur inşallahAyyy şükür kavusturana kac gundur giremedim bi türlü bi problem olmus sonrada sifremi yanlış diyip duruyodu yeni anladim beden oldunu mail e bakmak hic aklima gelmemişti özledim sizleri yeni kahvaltidan kalktim herzamnki kahvaltim cuma bildrimlrinizi yaptiniz bende yazayim 65ilk hedefine ulaştım cooook mutluyum
buldum yazını canım inşallah temiz çıkar testin sonucuzaten dün jinekoloğumda randevum vardı polikistik over sendromu muyum acaba diye bi sürü ultrason test falan yapıldı çok şükür ki kist falan çıkmadı. ama düzensizliğin sebebi smear testlerinin sonucuna göre gelicek. çünkü 45 günde 1 resl oluyorum buda sıkıntılı biliyorsun. ama bu son 4 aydır falan var.
kızlr hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz atladıklarım yoktur inşallah
birlikte çıtırlığa doğru gidiyoruz ne güzel
buldum yazını canım inşallah temiz çıkar testin sonucu
bende evlenmeden 15 günde bir oluyordun düzene girsin diye doğum kontrol ilacı kullandım düzeldi ama üstüne birde 20 kilo kattı maalesef