- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Bebden alışmış olman lazım:)))hem sebde cocuk istiyon öğren öğren
evet canım genel şeyleri biliyorum zaten; ama asıl konu şu ki, onları buraya yazanlar da biliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebden alışmış olman lazım:)))hem sebde cocuk istiyon öğren öğren
Ayy valla dondurma nevsiminide acti herjes henüz tadamadim ben :)cok severim haklisin öyle atlatabilirim bizimde regli donemleri ilginc hep arja arkaya :))) ençok da iştahı aciyodiye hic istemiyorum regli olmayi
Yok canm kafaya koyduğum tek sey zayiflamak tabiki sağlıklı bir şekilde. . Sadece oglen kofte ve bir kase yogurt yedim aci tursu falan rokayla falan ekmeksiz karnim güzel doydu.. yesem gereksiz olacakti badem yedim bende. . En gec 7 de yiyeceğim. . Oda en normali yani...
ah bi de benimki gelse ooof oooff :S
Henüz olmadinmi
Ya kızlar hepimizin günü ayni mı :) :) bende bekliyorum. . Yani olsun bitsin oyle tartilcamhic moralimi bbozamam
evet canım genel şeyleri biliyorum zaten; ama asıl konu şu ki, onları buraya yazanlar da biliyor
cık :/ ilaç bitince 3-5 gün içinde olacakmışım, o da haftaya anca. olmazsam bi daha doktora gidicem :) elim, ayağım, karnım davul gibi oldu :/
Aksam yine yogurt yesen bisi olmaz ki cnm, 7 den sonra yesen bile.. ayran/sut de olur
Bademde yag var.
Sen nasil planladiysan ahrtik, karismayin ben
Ya tabikide bilinmicek bişey yok sadece suvar kimi hayt bicimi haline getirebiliyo kimi ise nefsine yeniliyo biz iyigidiyoz ama yaa :)inş böyle surer hepimiz hedefimize ulasiriz ve su dedikodu topiginde bu gunlerin dalgasino geceriZ
Yarin ilk isim dondurma almsk olcak :)öğleyi atlayip dondurma ceviz fln yerim diye planladim şimdiEvet hep ayni donemlerimiz:)) bende sinir oluyorum 1 hafta onceden basliyoo
Ye cnm dondurma arada bir
gözlerim bozuk zaten iyice giitiler
sizi dedikoducular sizi birde sahta rumuz peşindeler
ben okurum sizi bol bol belki kaynım evlenir de eltimin dedikodusunu yaparım
Kızlar hepinize iyigeceler ben yatar bebis uyudu dinlenim biraz
kendimizi ifşa etmeyelim dedik fazi yoksa nasıl dedikodu yapıcaz mazallah
Kızlar hepinize iyigeceler ben yatar bebis uyudu dinlenim biraz
bende düşüneyim o halde bir isim
düşün düşün, daha vaktimiz var