• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Ayy valla dondurma nevsiminide acti herjes henüz tadamadim ben :)cok severim haklisin öyle atlatabilirim bizimde regli donemleri ilginc hep arja arkaya :))) ençok da iştahı aciyodiye hic istemiyorum regli olmayi

Evet hep ayni donemlerimiz:)) bende sinir oluyorum 1 hafta onceden basliyoo
Ye cnm dondurma arada bir

Yok canm kafaya koyduğum tek sey zayiflamak tabiki sağlıklı bir şekilde. . Sadece oglen kofte ve bir kase yogurt yedim aci tursu falan rokayla falan ekmeksiz karnim güzel doydu.. yesem gereksiz olacakti badem yedim bende. . En gec 7 de yiyeceğim. . Oda en normali yani...

Aksam yine yogurt yesen bisi olmaz ki cnm, 7 den sonra yesen bile.. ayran/sut de olur
Bademde yag var.
Sen nasil planladiysan artik, karismayin ben ;)

evet canım genel şeyleri biliyorum zaten; ama asıl konu şu ki, onları buraya yazanlar da biliyor ;)

Ya tabikide bilinmicek bişey yok sadece suvar kimi hayt bicimi haline getirebiliyo kimi ise nefsine yeniliyo biz iyigidiyoz ama yaa :)inş böyle surer hepimiz hedefimize ulasiriz ve su dedikodu topiginde bu gunlerin dalgasino geceriZ

Aksam yine yogurt yesen bisi olmaz ki cnm, 7 den sonra yesen bile.. ayran/sut de olur
Bademde yag var.
Sen nasil planladiysan ahrtik, karismayin ben ;)

Ayıp ediosun pinarcim sen karismican da kim kariscak :) böyle mesajlar bazen dik gidebilio yanlış anlasilmayalim lutfen .. burda hepimiz destek icin birbirimizi uyarmak icin burdayiz canm ...
Bu arada yogurdu pek sevmiyorum . Yemegin yaninda yiyorum. . Aci yedigimde ekmek yerine yogurt acisini alio o yüzden iyi oluyor. ..

:53: gözlerim bozuk zaten iyice giitiler :37:
sizi dedikoducular sizi birde sahta rumuz peşindeler :52:
ben okurum sizi bol bol belki kaynım evlenir de eltimin dedikodusunu yaparım :52:

Back