• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Akşam menümüde biraz gec oldu ama:)menemen az kavrulmuş kiyma ayran salata şimdi de bi vardk ayran ictim bugece böyle sonlandı buara dikkat etmem gerek ama iştahım cok acik sabrim reglim yaklaştı:(

Cok dedikodu yaptik evet :))
Ohh iyi olmus kocana, sigamasin kucuk bedene, sen zayifliosun tabii, iyice kiskanir artik seni :p
Canim cok normal daha hamile kalmadan onceki kiyafetlerine girememen ama eminim ki yakin zamanda gireceksin. Sonucta yakin zamanda hizlica aldigin bi kilo, hizla da gidecek sen icini ferah tut:)
Bizde seni seviyoruzzzz
Yilan yagi mi iyyy, dusununce bile bi tuhaf oldum, nasi surucem onu ben yuzume yaaa :((

Valla öyle keyif oldumki evlendik evleneli hep fitti aksamlari bi tam ekmek yiyo bende ye ye bisi olmaz diyom cok zayifti iyi oldu böyle :))sigcam signamlazim okadar kiyafet nolcak yoksa:)yılan yagi diye geciyo ama cok etkili cokta kötü dill yani

Akşam menümüde biraz gec oldu ama:)menemen az kavrulmuş kiyma ayran salata şimdi de bi vardk ayran ictim bugece böyle sonlandı buara dikkat etmem gerek ama iştahım cok acik sabrim reglim yaklaştı:(
Afiyet olsun canim, guzel yemissin.
Regl olacaksan iyi, atarsin en az 1 kilo daha :)
Valla öyle keyif oldumki evlendik evleneli hep fitti aksamlari bi tam ekmek yiyo bende ye ye bisi olmaz diyom cok zayifti iyi oldu böyle :))sigcam signamlazim okadar kiyafet nolcak yoksa:)yılan yagi diye geciyo ama cok etkili cokta kötü dill yani

Oooo 1 tam ekmek mi, masallah :))
O da alsin tabii kilo, sen aldin cocuk yapacam diye ;)
Sigcaksin canim, hatta o kiyafetlerin bile belki bol gelecek.
Fikren kotu cnm, yilan deyincee

oo afiyet olsun yemişsin bir kere:D gün boyu karnabahar dışında yemek yok listende bana pek sağlıklı gelmedi. bisküvi, ekler, cips, puding aman aman :D en azından birini yesen kaçamak derdim de hepsi birleşince diyetle alakası kalmamış. bunlar yerine standart şeyler yesen ekmek yemesen daha az kalori alırdın aç da kalmazdın.

Tatlim ben 3 ay önce dogum yaptim diyet yasak zaten simdilik sadece yediklerimi azalttim 3 aydir o cikolatalar helvalar nasil havalarda ucuştu bilsen bunlar devede kulak:))) ama tabi bunlardan daha saglikli seyler tercih etmeliydim orda sonuna kadar haklisin;) gitgide düzelicek;)

afiyet olsun, saç bakımında neler kullanıyorsun merak ettim :) benim kaşlarım küstü ya, banyodan önce sarımsak sürüp 1-2 saat geziniyorum kokulu kokulu. işe yaracak mı zaman gösterecek, var mı bildiğin bir yöntem?
canım hc complex kullanıyorum ben bir şişesi bitti ben faydasını gördüm 2. şişeyi sipariş vereceğim şimdilik naturel saç bakım yağı diye bir ürün aldım bitkisel içerikli ürünler kullanıyorum yani röfleli saçlarım yıpranmıştı baya düzeldi şimdi kaşlar için sarımsak çok iyi geliyormuş badem yağı da sür oda besliyor

Anam oku oku canim çıktı dedikodu dedikodu cok seviyoz biz dedikoduyuya:))))görümcesi olmayanlar adina cok sevindim:)))bugün eşimle ona alışverişe gittik herzamn giydigi beden olmadi be güldüm felaket göbek yapti ohhhh öyle keyfim yerine geldiki bendede görüntüde baya fark var kızlar her gören kilomu verdin diyo fakat halen hamile kalmadan önceki kiyafetlerime sigamiyorum az kaldi ama 5kilo daha gitse girerim :)sevgi Pıtırcıklari olmuşsunuz bugün bebde cook seviyom sizleri sizsiz bi hayt düşünemiyorum :) kaşlar icinde size yılan yağı önere bilirim cok faydasi oluyo
ben daha bitiremedim okuma işini :)
eşinde başlar belki diyete beraber daha kolay olur benim kide almış biraz ama zayıftı zaten iyi oldu :)

benim eşim de yedi yedi şimdi benle bir diyet yapıyor, seninki de başlar seninle yakındır :) kolaylık olur sana da :)

Afiyet olsun canim, guzel yemissin.
Regl olacaksan iyi, atarsin en az 1 kilo daha :)

Oooo 1 tam ekmek mi, masallah :))
O da alsin tabii kilo, sen aldin cocuk yapacam diye ;)
Sigcaksin canim, hatta o kiyafetlerin bile belki bol gelecek.
Fikren kotu cnm, yilan deyincee

Biran önce olsada rahatlasam cok sinirliyim ve gözümun önünden cikoltalar ucusuyo harbiden bolgelse fena olmaz hani:)

Tatlim ben 3 ay önce dogum yaptim diyet yasak zaten simdilik sadece yediklerimi azalttim 3 aydir o cikolatalar helvalar nasil havalarda ucuştu bilsen bunlar devede kulak:))) ama tabi bunlardan daha saglikli seyler tercih etmeliydim orda sonuna kadar haklisin;) gitgide düzelicek;)

emzirenler var aramızda onlar daha doğru bilgi verir, ben hiç karışmayayım ;)

canım hc complex kullanıyorum ben bir şişesi bitti ben faydasını gördüm 2. şişeyi sipariş vereceğim şimdilik naturel saç bakım yağı diye bir ürün aldım bitkisel içerikli ürünler kullanıyorum yani röfleli saçlarım yıpranmıştı baya düzeldi şimdi kaşlar için sarımsak çok iyi geliyormuş badem yağı da sür oda besliyor

ben daha bitiremedim okuma işini :)
eşinde başlar belki diyete beraber daha kolay olur benim kide almış biraz ama zayıftı zaten iyi oldu :)

Zor okudum cnmya başım ariyo şimdi:)))vermesin Şişko olsun birazda ben dalga gecim

:1: karış canım karış karışın ve kendimi toparlayım diye buradayım ;)

Cnm okudum yediklerini onlarin yerine bol ceviz sabahlari pekmez bal olabilir tatli ihtiyacin icin jahvaktisiz öğün yapma aralarda mutlaka bişeyler atistir elma portalkal kayısı incir ayran sut gibi hem salikli beslenip hem ac kalmiyosun hemde zayifliyosun benimde cikolata aburcubur enbuyuk sıkıntındi artik azima surmuyorum sebde surne az yicem deyip yersen devami gelir insan alisiyo onlara ana az yiyip bide saliksiz seyler yersen sütün gidebilir ben biara azaltim demiştim gemn gitti her ogunube yeşillik ekle ben sabah bile roka maydanoz Kıvırcık yiyorum bide yoğurt kesinye bende 10gubde biten yogurt artik 3 günde bitiyo

Sade dondurma ye cnm cok krizin tutarsa, meyve ve sut olan bir ara ogunun yerine,
Bende simdi regl yim, 1. Gunum, benimde cok canim istio valla :((

Ayy valla dondurma nevsiminide acti herjes henüz tadamadim ben :)cok severim haklisin öyle atlatabilirim bizimde regli donemleri ilginc hep arja arkaya :))) ençok da iştahı aciyodiye hic istemiyorum regli olmayi

Canim yogurt salatalik fln ye bence aksamlari o zaman, madem aksam yemicem diye kafaya koydun.

Yok canm kafaya koyduğum tek sey zayiflamak tabiki sağlıklı bir şekilde. . Sadece oglen kofte ve bir kase yogurt yedim aci tursu falan rokayla falan ekmeksiz karnim güzel doydu.. yesem gereksiz olacakti badem yedim bende. . En gec 7 de yiyeceğim. . Oda en normali yani...

Back