Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok dedikodu yaptik evet :))
Ohh iyi olmus kocana, sigamasin kucuk bedene, sen zayifliosun tabii, iyice kiskanir artik seni
Canim cok normal daha hamile kalmadan onceki kiyafetlerine girememen ama eminim ki yakin zamanda gireceksin. Sonucta yakin zamanda hizlica aldigin bi kilo, hizla da gidecek sen icini ferah tut:)
Bizde seni seviyoruzzzz
Yilan yagi mi iyyy, dusununce bile bi tuhaf oldum, nasi surucem onu ben yuzume yaaa (
biz de seni seviyoruz canım, yılan yağını yazdım bir kenara. millet şişsin biz kilo verelim ooh :)
Afiyet olsun canim, guzel yemissin.Akşam menümüde biraz gec oldu ama:)menemen az kavrulmuş kiyma ayran salata şimdi de bi vardk ayran ictim bugece böyle sonlandı buara dikkat etmem gerek ama iştahım cok acik sabrim reglim yaklaştı
Valla öyle keyif oldumki evlendik evleneli hep fitti aksamlari bi tam ekmek yiyo bende ye ye bisi olmaz diyom cok zayifti iyi oldu böyle :))sigcam signamlazim okadar kiyafet nolcak yoksa:)yılan yagi diye geciyo ama cok etkili cokta kötü dill yani
oo afiyet olsun yemişsin bir kere gün boyu karnabahar dışında yemek yok listende bana pek sağlıklı gelmedi. bisküvi, ekler, cips, puding aman aman en azından birini yesen kaçamak derdim de hepsi birleşince diyetle alakası kalmamış. bunlar yerine standart şeyler yesen ekmek yemesen daha az kalori alırdın aç da kalmazdın.
canım hc complex kullanıyorum ben bir şişesi bitti ben faydasını gördüm 2. şişeyi sipariş vereceğim şimdilik naturel saç bakım yağı diye bir ürün aldım bitkisel içerikli ürünler kullanıyorum yani röfleli saçlarım yıpranmıştı baya düzeldi şimdi kaşlar için sarımsak çok iyi geliyormuş badem yağı da sür oda besliyorafiyet olsun, saç bakımında neler kullanıyorsun merak ettim :) benim kaşlarım küstü ya, banyodan önce sarımsak sürüp 1-2 saat geziniyorum kokulu kokulu. işe yaracak mı zaman gösterecek, var mı bildiğin bir yöntem?
ben daha bitiremedim okuma işini :)Anam oku oku canim çıktı dedikodu dedikodu cok seviyoz biz dedikoduyuya:))))görümcesi olmayanlar adina cok sevindim:)))bugün eşimle ona alışverişe gittik herzamn giydigi beden olmadi be güldüm felaket göbek yapti ohhhh öyle keyfim yerine geldiki bendede görüntüde baya fark var kızlar her gören kilomu verdin diyo fakat halen hamile kalmadan önceki kiyafetlerime sigamiyorum az kaldi ama 5kilo daha gitse girerim :)sevgi Pıtırcıklari olmuşsunuz bugün bebde cook seviyom sizleri sizsiz bi hayt düşünemiyorum :) kaşlar icinde size yılan yağı önere bilirim cok faydasi oluyo
Valla öyle keyif oldumki evlendik evleneli hep fitti aksamlari bi tam ekmek yiyo bende ye ye bisi olmaz diyom cok zayifti iyi oldu böyle :))sigcam signamlazim okadar kiyafet nolcak yoksa:)yılan yagi diye geciyo ama cok etkili cokta kötü dill yani
Afiyet olsun canim, guzel yemissin.
Regl olacaksan iyi, atarsin en az 1 kilo daha :)
Oooo 1 tam ekmek mi, masallah :))
O da alsin tabii kilo, sen aldin cocuk yapacam diye
Sigcaksin canim, hatta o kiyafetlerin bile belki bol gelecek.
Fikren kotu cnm, yilan deyincee
Yok anam benimki aburcuburundan vazgecmez bi oturuyo bi kilo cerez bititiyo yaninda cips kola cikolata pasta tambir pis boğaz:))))benim eşim de yedi yedi şimdi benle bir diyet yapıyor, seninki de başlar seninle yakındır :) kolaylık olur sana da :)
Tatlim ben 3 ay önce dogum yaptim diyet yasak zaten simdilik sadece yediklerimi azalttim 3 aydir o cikolatalar helvalar nasil havalarda ucuştu bilsen bunlar devede kulak:))) ama tabi bunlardan daha saglikli seyler tercih etmeliydim orda sonuna kadar haklisin gitgide düzelicek
Biran önce olsada rahatlasam cok sinirliyim ve gözümun önünden cikoltalar ucusuyo harbiden bolgelse fena olmaz hani:)
karış canım karış karışın ve kendimi toparlayım diye buradayımemzirenler var aramızda onlar daha doğru bilgi verir, ben hiç karışmayayım
canım hc complex kullanıyorum ben bir şişesi bitti ben faydasını gördüm 2. şişeyi sipariş vereceğim şimdilik naturel saç bakım yağı diye bir ürün aldım bitkisel içerikli ürünler kullanıyorum yani röfleli saçlarım yıpranmıştı baya düzeldi şimdi kaşlar için sarımsak çok iyi geliyormuş badem yağı da sür oda besliyor
ben daha bitiremedim okuma işini :)
eşinde başlar belki diyete beraber daha kolay olur benim kide almış biraz ama zayıftı zaten iyi oldu :)
karış canım karış karışın ve kendimi toparlayım diye buradayım
karış canım karış karışın ve kendimi toparlayım diye buradayım
Biran önce olsada rahatlasam cok sinirliyim ve gözümun önünden cikoltalar ucusuyo harbiden bolgelse fena olmaz hani:)
emzirmediğim için o beslenme düzeni hakkında bilgim yok, yanlış bir şey söylemek istemem.
Sade dondurma ye cnm cok krizin tutarsa, meyve ve sut olan bir ara ogunun yerine,
Bende simdi regl yim, 1. Gunum, benimde cok canim istio valla (
Canim yogurt salatalik fln ye bence aksamlari o zaman, madem aksam yemicem diye kafaya koydun.
ah bi de benimki gelse ooof oooff :S