• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar günaydın
akşam yemeğim pirinç lapası bundan sonra böle yoğurtlu kırmızı biberli
4 adet nugget bide bol acı biber turşusu:32:

sabahta sandwiç yedim:24:

Ayıp ediosun pinarcim sen karismican da kim kariscak :) böyle mesajlar bazen dik gidebilio yanlış anlasilmayalim lutfen .. burda hepimiz destek icin birbirimizi uyarmak icin burdayiz canm ...
Bu arada yogurdu pek sevmiyorum . Yemegin yaninda yiyorum. . Aci yedigimde ekmek yerine yogurt acisini alio o yüzden iyi oluyor. ..

canım valla ne biliiim sonra tepki almaktan korkuyorum bazen, aç kalmana da kıyamadım o yuzden ısrar ettim galiba ye ye diye :34:

yogurt sevmiosan, onu semiotu veya salatalık ile karıştırsan yine mi olmuyor, ayran içsen yada :44:

Yarin ilk isim dondurma almsk olcak :)öğleyi atlayip dondurma ceviz fln yerim diye planladim şimdi

canım öğleyi atlama, ana öğün atlama yaniii, ara öğün yerine ye
bak benim dün akşam 2 meyvem ve 1 bardak sütüm vardı, onları yemedim içedimi yerine sade dondurma yedim 2 top.
hele sen bi de emziriyorsun, atlama lütfen ana öğün:26:

:53: gözlerim bozuk zaten iyice giitiler :37:
sizi dedikoducular sizi birde sahta rumuz peşindeler :52:
ben okurum sizi bol bol belki kaynım evlenir de eltimin dedikodusunu yaparım :52:
fazi baktık olmuyo, bizim dedikokular iyice derinleşio, başımıza dert açmadan çözüm ürettik napalım :1:
valla eltilerin de görümcelerden kalır yanı yok galiba :1:
benim görümce yok, kayın var, gerçi daha 20 yaşında ama olsun, er ya da geç ben de elti olcam, bak bak nası da havalı olurum o zaman :1::1::1:
çekiştiririz gelinleri :1:

kızlar günaydın
akşam yemeğim pirinç lapası bundan sonra böle yoğurtlu kırmızı biberli
4 adet nugget bide bol acı biber turşusu:32:

sabahta sandwiç yedim:24:

nugget hazır mıydı canım?
"bol acı biber turşu" canım yahu sen şişim şişim die bağırıp durmuyo musun, nie yiyosun halaaa turşuuuuuuu
kızıorum bak sana:47::47::47:

Selam kızlar, valla özledim sizi dünden bugüne :34:

sabah aç karnına tartıldım 66,7 kg geldim, bugün adetimin 2. günü :52:
geçen cuma 67,4 kg çıkmıştım:34:
valla süzüldüm kuğ gibi :52::52:

sabah 8.30 da 3 kaşık yoğurt ile 1 kaşık üzüm pekmezini karıştırıp yedim.
saat 9.15 de de haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, söğüş, yeşiilik yedim, yeşilçay içtim
şimdi ofisteyim ama kahve içmiyorum, malum bi taraftan selülitleri de halletmek lazım:44:
benim ofisin altında market var, yeni mandalinalar gelmiş, geçerken abla al yeni geldi, çok güzel diye 1 tane tutuşturdular elime, hadi yine iyiyim ara öğünü de bedavaya getirdik :52::52::52:

güzel bir çarşamba günü olsun dileğiyle, hepinizi öper, yeni yeni dedikodularınızı beklerim :52::52:

fazi baktık olmuyo, bizim dedikokular iyice derinleşio, başımıza dert açmadan çözüm ürettik napalım :1:
valla eltilerin de görümcelerden kalır yanı yok galiba :1:
benim görümce yok, kayın var, gerçi daha 20 yaşında ama olsun, er ya da geç ben de elti olcam, bak bak nası da havalı olurum o zaman :1::1::1:
çekiştiririz gelinleri :1:

bende kaynım evlensin diye bekliyorum anlaşacağım biri ile evlenir inşallah olmaza da bana malzeme çıkar haha :52:
ben diyorum ki öyle bir grubu face de gizli olarak açarız çekinmeden dibine kadar dedikodu yaparız hem rahat rahat resimde paylaşırız :13:

nugget hazır mıydı canım?
"bol acı biber turşu" canım yahu sen şişim şişim die bağırıp durmuyo musun, nie yiyosun halaaa turşuuuuuuu
kızıorum bak sana:47::47::47:

hazır bebeğim ben yapamıyorum öle nugget falan
ama acı biber şişirmiyo bebeğim beni ben çözdüm işi sen meraklanma acayip rahatım
bu pirinç lapası şişirmiyo ve bağırsaklarım iyi durumda tempo tuttuk gece beraber:7:

bende kaynım evlensin diye bekliyorum anlaşacağım biri ile evlenir inşallah olmaza da bana malzeme çıkar haha :52:
ben diyorum ki öyle bir grubu face de gizli olarak açarız çekinmeden dibine kadar dedikodu yaparız hem rahat rahat resimde paylaşırız :13:

valla gizli bişiler yapıcaz artık ama ne yaparız bilmem :1:

saat 9.15 de de haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, söğüş, yeşiilik yedim, yeşilçay içtim
şimdi ofisteyim ama kahve içmiyorum, malum bi taraftan selülitleri de halletmek lazım:44:
benim ofisin altında market var, yeni mandalinalar gelmiş, geçerken abla al yeni geldi, çok güzel diye 1 tane tutuşturdular elime, hadi yine iyiyim ara öğünü de bedavaya getirdik :52::52::52:

güzel bir çarşamba günü olsun dileğiyle, hepinizi öper, yeni yeni dedikodularınızı beklerim :52::52:
adet olmana rağmen iyi verimişsin canım bende bugün sabah tartıldım rakamı görünce şok oldum baya baya gitmiş yarın adet olmam lazım
afiyet olsun güzel kahvaltı karbonatlı su selülitlere iyi geliyormuş hafta sonu hariç hafta içi içiyorum artık bende acaba o ödem mi söktü de baya azaldı kilom inceldiğim de belli oluyor kemersiz pantolon giyemiyorum :32:

oh bebeğim yarasın iyisin iyi süpersin hatta
bende bu arada 62.40 yazıyodu tartıda reglden sonra morelim düzelecek benim:27:

Back