- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
ben de gidiyorum, hepinize iyi geceler.
iyi geceler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de gidiyorum, hepinize iyi geceler.
ne göbeği sarkması canm .. sen 62 değil misin. 62 kiloda göbek mi olurmuş :) hadi ben desem neyse bide doğum yaptım 100 kloyla pofff :)
Hakikaten cnm ya, ne kadar gobegin kaldi ki sarksin. Hergun evde mekik ceksen 1 ayda sertlesir zaten hemen, abartma bu kadar.
kızlar günaydın
akşam yemeğim pirinç lapası bundan sonra böle yoğurtlu kırmızı biberli
4 adet nugget bide bol acı biber turşusu
sabahta sandwiç yedim
Ayıp ediosun pinarcim sen karismican da kim kariscak :) böyle mesajlar bazen dik gidebilio yanlış anlasilmayalim lutfen .. burda hepimiz destek icin birbirimizi uyarmak icin burdayiz canm ...
Bu arada yogurdu pek sevmiyorum . Yemegin yaninda yiyorum. . Aci yedigimde ekmek yerine yogurt acisini alio o yüzden iyi oluyor. ..
Yarin ilk isim dondurma almsk olcak :)öğleyi atlayip dondurma ceviz fln yerim diye planladim şimdi
fazi baktık olmuyo, bizim dedikokular iyice derinleşio, başımıza dert açmadan çözüm ürettik napalımgözlerim bozuk zaten iyice giitiler
sizi dedikoducular sizi birde sahta rumuz peşindeler
ben okurum sizi bol bol belki kaynım evlenir de eltimin dedikodusunu yaparım
koca totoşumu kaldırıp bişiler yapmam lazım artık sanırım
kızlar günaydın
akşam yemeğim pirinç lapası bundan sonra böle yoğurtlu kırmızı biberli
4 adet nugget bide bol acı biber turşusu
sabahta sandwiç yedim
fazi baktık olmuyo, bizim dedikokular iyice derinleşio, başımıza dert açmadan çözüm ürettik napalım
valla eltilerin de görümcelerden kalır yanı yok galiba
benim görümce yok, kayın var, gerçi daha 20 yaşında ama olsun, er ya da geç ben de elti olcam, bak bak nası da havalı olurum o zaman
çekiştiririz gelinleri
Günaydın canım
:44: protein diyeti yapmayacak mıydın yeni sistem mi geliştirdin
canım mekik kolay ya, evde yat yere yap işte yapabildiğin kadar
nugget hazır mıydı canım?
"bol acı biber turşu" canım yahu sen şişim şişim die bağırıp durmuyo musun, nie yiyosun halaaa turşuuuuuuu
kızıorum bak sana
bende kaynım evlensin diye bekliyorum anlaşacağım biri ile evlenir inşallah olmaza da bana malzeme çıkar haha
ben diyorum ki öyle bir grubu face de gizli olarak açarız çekinmeden dibine kadar dedikodu yaparız hem rahat rahat resimde paylaşırız :13:
adet olmana rağmen iyi verimişsin canım bende bugün sabah tartıldım rakamı görünce şok oldum baya baya gitmiş yarın adet olmam lazımSelam kızlar, valla özledim sizi dünden bugüne
sabah aç karnına tartıldım 66,7 kg geldim, bugün adetimin 2. günü
geçen cuma 67,4 kg çıkmıştım
valla süzüldüm kuğ gibi
sabah 8.30 da 3 kaşık yoğurt ile 1 kaşık üzüm pekmezini karıştırıp yedim.
saat 9.15 de de haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, söğüş, yeşiilik yedim, yeşilçay içtim
şimdi ofisteyim ama kahve içmiyorum, malum bi taraftan selülitleri de halletmek lazım:44:
benim ofisin altında market var, yeni mandalinalar gelmiş, geçerken abla al yeni geldi, çok güzel diye 1 tane tutuşturdular elime, hadi yine iyiyim ara öğünü de bedavaya getirdik
güzel bir çarşamba günü olsun dileğiyle, hepinizi öper, yeni yeni dedikodularınızı beklerim
Selam kızlar, valla özledim sizi dünden bugüne
sabah aç karnına tartıldım 66,7 kg geldim, bugün adetimin 2. günü
geçen cuma 67,4 kg çıkmıştım
valla süzüldüm kuğ gibi
sabah 8.30 da 3 kaşık yoğurt ile 1 kaşık üzüm pekmezini karıştırıp yedim.
saat 9.15 de de haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, söğüş, yeşiilik yedim, yeşilçay içtim
şimdi ofisteyim ama kahve içmiyorum, malum bi taraftan selülitleri de halletmek lazım:44:
benim ofisin altında market var, yeni mandalinalar gelmiş, geçerken abla al yeni geldi, çok güzel diye 1 tane tutuşturdular elime, hadi yine iyiyim ara öğünü de bedavaya getirdik
güzel bir çarşamba günü olsun dileğiyle, hepinizi öper, yeni yeni dedikodularınızı beklerim