• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Maşallah kızlar size... :) yıne kaynatmıssınız. Su göbek olayına çok güldüm yahu neymiş o oyle...:)
kızlar ben diyete baslayalı 4 gun olmus ben tartılmıyorum ya bana yırmı gun gibi geldi .. Neyse az daha sabır.. Simdi leslie yapacagım bi sizi yoklayayım dedim....

Valla canim hic sorma, zor yetistik birbirimize valla :)))
Sabret cnm, ara verdinya ilk gunler zor gelir tabii
İyi sporlar cnm:))

yaa bende yaza kadar tam 15 kilo vermek istiyorum ne denediysem olmadı bende irade yok :):37:

canm öncelikle hoşgeldin.. Topiğimizin maasallahı var valla... Kilo veremeyen arkadas yok.. Bizim kızlar tuttugunu koparan cinsten... Sende takıl emın ol verirsin.... :)

Sporumu yaptım, duşumu aldım, bitki çayımı demledim .. Yemegimi üçte yedim artk elmayla geçiştiririm... Akşamda spor salonuna inmeyi düşünüyorum.. çünkü leslie yapmadım mezdeke oynadım ve 20 dk kesmedi:) oglum uyanmadan dus almak için bıraktım..
Ya herneyse kızlar size bişi soracagım.. Bende bisiklet var evde ama bisiklet sadece basenleri eritiyormus die okudum... Acaba yürüyüş bandı daha mı etkili olurkı ... Bıde gecen 55 dk yurudum yanımdakı kadın sucuk oldu bende 1 gr ter yok :) neden acaba.. Spor yaparken terlemiyorum buda sankı kalori harcayamıymusum hissi uyandırıo bende... En etkilisi hangisi sizce ?

sporumu yaptım, duşumu aldım, bitki çayımı demledim .. Yemegimi üçte yedim artk elmayla geçiştiririm... Akşamda spor salonuna inmeyi düşünüyorum.. çünkü leslie yapmadım mezdeke oynadım ve 20 dk kesmedi:) oglum uyanmadan dus almak için bıraktım..
Ya herneyse kızlar size bişi soracagım.. Bende bisiklet var evde ama bisiklet sadece basenleri eritiyormus die okudum... Acaba yürüyüş bandı daha mı etkili olurkı ... Bıde gecen 55 dk yurudum yanımdakı kadın sucuk oldu bende 1 gr ter yok :) neden acaba.. Spor yaparken terlemiyorum buda sankı kalori harcayamıymusum hissi uyandırıo bende... En etkilisi hangisi sizce ?

hafif tempolu yürüyüş
ve ip atlama canım süper bir kardiyoymuş
tüm vücudu çalışıtırormuş saatte 1000 kalorisi var:34:

Sporumu yaptım, duşumu aldım, bitki çayımı demledim .. Yemegimi üçte yedim artk elmayla geçiştiririm... Akşamda spor salonuna inmeyi düşünüyorum.. çünkü leslie yapmadım mezdeke oynadım ve 20 dk kesmedi:) oglum uyanmadan dus almak için bıraktım..

Canim valla cok azimlisin sabah aksam spor yapip ustune bi de mezdeke oynuosun bravo sana ;)
Canim bisikleti eger agir calisiosan bacak kasi yapar, hafif yapman lazim. Yuruyus daha iyi. Ama hizli yuru, hatta ara ara hizi az dusurup yokus yuru.
Spor yaparken nabiz araligin yuksek olmali, olcebiliosan o an, makinanin o ozelligi varsa olc, nabzini 120-140 arasi tutmaya calis, o zaman yag yakarsin. Yanindaki kadinin cok terlemesi yag yaktigi anlamina gelmiyor, belki de onun nabiz 140 in uzerine cikio olabilir, o zaman yag degil enerji yakio demektir.
Spor hocalari da bizle ayni sporu yaparken biz kadar terlemezler mesela, cunku bizim nabzimiz 130 larda iken onlarinki 90 larda olur, alisiktir vucutlari o tempoya.

bana spor konusundada gaz lazım şu adam bi 8.30 a geçsede ben spora başlasam
zayıfladım farkındayım ama sarktı göbeğim ona ayar oldum:26:

ne göbeği sarkması canm .. sen 62 değil misin. 62 kiloda göbek mi olurmuş :) hadi ben desem neyse bide doğum yaptım 100 kloyla pofff :)

bana spor konusundada gaz lazım şu adam bi 8.30 a geçsede ben spora başlasam
zayıfladım farkındayım ama sarktı göbeğim ona ayar oldum:26:

Hakikaten cnm ya, ne kadar gobegin kaldi ki sarksin. Hergun evde mekik ceksen 1 ayda sertlesir zaten hemen, abartma bu kadar.

Aksam yemegim: kabak yemegi, yogurt, salata, 1 dilim ekmek

Simdide sodami iciyorum, sonra da yesilcay :)

akşam yemeğim kuru fasülye, kırmızı lahanalı yoğurt ya da yoğurtlu kırmızı lahana tam ismini bilemedim :) ekmek yok. yeşilçay içiyorum şimdi.

Back