Günaydınlar kızlar herkese güzel haftalar olsun kahvaltim : domates peynir yumurta maydanoz iki ek çay
günaydın canım afiyet olsunn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar kızlar herkese güzel haftalar olsun kahvaltim : domates peynir yumurta maydanoz iki ek çay
aynen bebeğim burdaki herkesin besin düzeni böyle oldu
herkezin kaçamakları pazar oldu biz sağlam topik olduk
bol bol sumu içtin canım
ilk gittiğimde ben sadece gebelik testi yapar diye düşünmüştüm, onda açlık tokluk fark etmiyor :) doktor bir başladı onu, bunu, şunu yaptır demeye çaresiz yaptırdım ben de:) 4 sayfa dolusu tahlil sonucum var o kadar araştırıldım yani :) aman regl olayım da kilo önemli değil, psikoljim bozuldu artık kaç aydır kadın doğumun önünden ayrılamadım :S geriliyorum ruhen ve bedenen.
pazar balık restoranına gittik biz de, ne mezeler ne mezeler aklımı, irademi kaybettim tabi, dayanamadım kalamara karidese balığa mezelere :) :) gitti diyet, diye diye yedim vallahi. pişman mıyım sanırım hayır :)
ilk gittiğimde ben sadece gebelik testi yapar diye düşünmüştüm, onda açlık tokluk fark etmiyor :) doktor bir başladı onu, bunu, şunu yaptır demeye çaresiz yaptırdım ben de:) 4 sayfa dolusu tahlil sonucum var o kadar araştırıldım yani :) aman regl olayım da kilo önemli değil, psikoljim bozuldu artık kaç aydır kadın doğumun önünden ayrılamadım :S geriliyorum ruhen ve bedenen.
pazar günleri off uz
hahahha valla gece boyunca, 8 saatte toplam 3 şişe soda, 4 şişe su içtim
pazar balık restoranına gittik biz de, ne mezeler ne mezeler aklımı, irademi kaybettim tabi, dayanamadım kalamara karidese balığa mezelere :) :) gitti diyet, diye diye yedim vallahi. pişman mıyım sanırım hayır :)
bebişim anniş mi olmak istiyon yoksa sen
Canlarım konuyu azcık değiştircem ama yardımınıza ihtiyacım var.
Bu cuma benim erkek arkadaşın ailesiyle benim aile tanışacak.
Eve gelecekler. Ben daha önce annesi ve erkek kardeşiyle tanışmıştım. Ama babası ve amcasını ilk kez görücem.
O da benim aileden sadece erkek kardeşimle tanıştı.
Eylül e düğün var galiba :18::18:
Şimdi ben bu tanışma gününde, nasıl giyineyim bu 1
Ne ikram edilir bu da 2
hadi bi menü oluşturalım, sırasıyla ne getirip götürcem vs vs vs vs
nasıl davrancam bi de ben yaaa
Eve gelecekler. Ben daha önce annesi ve erkek kardeşiyle tanışmıştım. Ama babası ve amcasını ilk kez görücem.
Ne ikram edilir bu da 2
isteme değil tanışma sonuçta hanım hanımcık giyin ne çok açık nede çok kapalı olsun
kurabiye ufak ufak poğaça yapabilirsin yemeğe gelmiyceklerse
ayyy düğününmü olcak seninde süper valla
bak bende heyecan yaptım
hayırlı olsun güzel ve özel telaşlar bunlar. abartısı olamayan bir elbise idealdir. yemeğe mi gelirler akşam çaya mı ?
Ne ikram edilir bu da 2
menü iyi, kıyafette iyi canım,siyah pantolon, üstüne de krem rengi satenimsi bi gömlek giyim diorum. sade makyaj ve düz fön.
ilk tanışmaya yemek olmaz die düşündüm, çayın yanına bişiler olsa yeter herhalde.
çay ile börek, zeytinyağlı sarma, 2 de tatlı yeter mi
dediğin gibi kurabiye fln :44:
kahve yapılır mı?
sonrasında meyve fln?
hadi hayırlı olsun canım ne güzel:) çok heyecanlısındır eminim benim elim ayağım birbirine girmişti ama geldiklerinde bi 15-20 dk sonra rahatlıyosun merak etme:)
bence kıyafet olarak zarif bi elbise dekolte çok abartılmadan hem hanım hanımcık olursun hemde bi ayakkabıyla kombinasyon tamam takı da sana kalmış elbiseye göre minik ayrıntılar olarak kullanırsın
ikram konusunu bi düşünelim akşam gelirler heralde dimi
çay a herhalde cnm, ilk tanışmada yemek abartı olur gibi geldi bana :44:
elbise ile rahat edemem gibi geldi :44:
menü iyi, kıyafette iyi canım,
bu işler tahminlere uygun olmayabiliyor, sohbet iyi gelişir aileler ısınırsa kayınpeder ilk gelmede isteyebiliyor :) o zaman kahve yapmak mecburi oluyor :)
bizimkiler farklı şehirden gelmişlerdi mecburen yemek, çay Allah ne verdiyse yapmıştım :) istemeyi de aradan çıkardı kayınperim ilk gelmede :)