• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

sabah geç kalktık her hafta sonu olduğu gibi haşlanmış yumurta peynir zeytin ve 2 dilim kepek ekmeği yedim
sonra arkadaşımın işyerine gittik kızımla tramvaya binmemiz gerekliydi tramvay durağına kadar yürüdük baya çoğunda kızım kucağımdaydı iyi spor oldu :)
sonra arkadaşımla dışarı çıktık yemekte tavuk şiş yedim ayran eşliğinde
sonra yürüdük biraz alış veriş yaptık
eve gelince kızım yoruldu ve gün içinde de uyumadığından hemen uyudu
akşam peynirli cevizli salata yedim
yarın da arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz inşallah fazla abartmam ama biraz bozulacak gibi :25:
hepinize iyi hafta sonları diliyorum :16:

herkese iyi pazarlar,
kahvaltıda 1 simit, 1 kk peynir, 6 zeytin, domates, salatalık, biber yedim. gün boyu bana ekmek yok!

Kızlar selam... sabah domates salatalik bol yeşillik ve 5 6 çatal kuymak :) iki dilim tahilli ekmek veee bir dilim yumurtali ekmek :) :)
Aksam Karnım ac degildi okadar yedikten sonra ama cok güzel görünuo du.. bir adet tavuk budu tavada malesef Kızartma si . Ve salata yedim bir bardakta pulbiberli ayran ictim. . Günü böyle bitirdim . Cok mu yemisim acaba ??

Kızlar Günaydın. . Nerelerdesiniz ??
kızlar normalde hergün tartilan ben 4 gündür tartilmiyorum.. sadece diyete basladigim gün tartildim biliyorum baslangic kilomu. Nisan 1 de tartilmayi düşünüyorum. . Böylece streste yapmıyorum. . Hergun tartilmak farkinda olmadan diyetten sıkılmama neden oluyomus demekki. . Ama diyet süper gidior ve ben cok heyecanlıyım. . Martun bitmesini iple çekiyorum ..1 nisan dan sonra kilo bildirimi yapmaya devam edecegim kızlar. ..

günaydın canlar nasılsınıız:)
epeydir yazdıklarınızı okuyorum bu hafta sonu da aktifmiş topiğimiz maşallah,güzel haberim bu hafta tek kaçamağım biraz çekirdek ve bikaç çakıl taşı çikolata oldu onun dışında dikkatli ve güzel bi hafta sonuydu cumartesi de temizlik yaptım baya bi yakmışımdır yani:34:
kahvaltım daa 1.5 dilim ekmek,1 kk peynir ve yarım domates:9

kızlar normalde hergün tartilan ben 4 gündür tartilmiyorum.. sadece diyete basladigim gün tartildim biliyorum baslangic kilomu. Nisan 1 de tartilmayi düşünüyorum. . Böylece streste yapmıyorum. . Hergun tartilmak farkinda olmadan diyetten sıkılmama neden oluyomus demekki. . Ama diyet süper gidior ve ben cok heyecanlıyım. . Martun bitmesini iple çekiyorum ..1 nisan dan sonra kilo bildirimi yapmaya devam edecegim kızlar. ..

günaydın canım sen de artık aktif olarak katıldın tekrar ne güzel,inşallah nisan 1 de yüzünü güldürecek bi rakam görürsün tartıda hadi bakalımm:34:

merhaba canlar, bir cumartesi klasiği yaşıyoruz yine kimseler yok :53: sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir bol yeşillik. kızlar bana bişi oluyoo bu sabah 300 gr daha eksik çıktım :53::53::53::53: gerçek kilom mu bilemedim ama inanamadığım için tekrar tekrar çıktım allaaaammmm sonunca kilo vermem tekrar hızlandı :52::52::52::52:

çok sevindim tatlım ne güzel hızla gidiyo kiloların doktara gitmekle iyi yapmışsın:)

günaydın canım sen de artık aktif olarak katıldın tekrar ne güzel,inşallah nisan 1 de yüzünü güldürecek bi rakam görürsün tartıda hadi bakalımm:34:
Evet canm .. insallah artk durmak yok.. topigin başlığının hakkını vermem lazım. . Haziran 30 da 60 kilo olarak gireceğim yeni yaşıma :) :)

Günaydın canım, İnşallah nisanda istediğin kiloya ulaşırsın.

günaydın canlar nasılsınıız:)
epeydir yazdıklarınızı okuyorum bu hafta sonu da aktifmiş topiğimiz maşallah,güzel haberim bu hafta tek kaçamağım biraz çekirdek ve bikaç çakıl taşı çikolata oldu onun dışında dikkatli ve güzel bi hafta sonuydu cumartesi de temizlik yaptım baya bi yakmışımdır yani:34:
kahvaltım daa 1.5 dilim ekmek,1 kk peynir ve yarım domates:9

günaydın canım, ooo o ne ki okadarcık kaçamakla bişi olmaz :34: kaçamaklar klasik artık biliosun bizde

çok sevindim tatlım ne güzel hızla gidiyo kiloların doktara gitmekle iyi yapmışsın:)

saol canım yaa bende çok sevindim inşallah cumaya güzel bir kilo bildirimi yaparım. belki bu hafta yapamayabilirimde regl haftam çünkü. bir hafta süründürür şimdi beni.

kızlar günaydın
gittim doktora 2 de alcam sonuçlarımı
işteyim şimdi sandwiç yedim
az önce
regl oldum bide sabahki kilom 62.50
benim kaderim bu 62 liler herhalde:52::52::52::52:

günaydın canlarr :34: hafta sonum kaçamaksız geçti diyebilirim. pazar günü de çalıştım çünkü :50: üstelik bayaa bir km yaparak. tek kaçamağım 1 adet kemalpaşa tatlısı oldu öğlen yemeğimde oda. 1 haftadır normal kahvaltı ediyordum yumurta ekmek falan. bu hafta değişiklik yapayım dedim bu sabah bir kase müsli mi yedim. birde artık buraya yazmıyorum ama ben sirkeli suyuma devam ediyorum. sadece haftada 2 gün içmiyorum hafta sonları.

kızlar günaydın
gittim doktora 2 de alcam sonuçlarımı
işteyim şimdi sandwiç yedim
az önce
regl oldum bide sabahki kilom 62.50
benim kaderim bu 62 liler herhalde:52::52::52::52:

kıyamam sana günaydın bebeim. hadi bakalım sonuçların çıksın ona göre daha rahat yorum yaparız. inşallah bişey çıkmaz

bişey varda ben çözemedim bu kadar takılmak bi garip geldi bana 3 hafta oldu nerdeyse 1 kiloyu geçtim azcık bi gitme yok:27:

kuzum geçenlerde de söylemiştim sanırım. kilolar direniyorsa vücudün sıkılaşma dönemine girdiğini gösterirmiş. ve bu 1 aya kadar sürermiş. sen rahat ol azıcık spor yapmaya çalış. hani bazen öğle araları yürüyüş yapardın yine onu yapmaya çalış. bir hafta içinde değişeceğinden eminim.

bişey varda ben çözemedim bu kadar takılmak bi garip geldi bana 3 hafta oldu nerdeyse 1 kiloyu geçtim azcık bi gitme yok:27:

biliyorum motivasyonunu düşürüyor biliosun bunu en iyi bilenlerden biride benim. ne 3 hafta aynı kilolarda süründüm. ama değişecek kilolar inatsa biz daha inadız :52:

kuzum geçenlerde de söylemiştim sanırım. kilolar direniyorsa vücudün sıkılaşma dönemine girdiğini gösterirmiş. ve bu 1 aya kadar sürermiş. sen rahat ol azıcık spor yapmaya çalış. hani bazen öğle araları yürüyüş yapardın yine onu yapmaya çalış. bir hafta içinde değişeceğinden eminim.

martın sonun bekliyorum bebeğim
akşam yürüyüşlerime başlıycam meraklanma sen
şimdi eşim var yapamıyorum

Ooo süper topige can gelmiş. . Pınar i göremiyorum. . Rukisi göremiyorum. . Kızlar Nerelerdesiniz ??

Back