• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

zten şu istediğimiz kilolara ulaşalım, ikinci amacımız da olağan düzenimizden çıktığımız zamanlarda ve yerlerde nasıl boğazımızı tutacağımız topiğine geçicez, ben açarım o topiği, burdan oraya geçeriz topluca :1::1:
artık orda da işte şuraya gittim ama şunu yemedim, hayır dedim vs vs konularını konuşucaz, hatta gittiğimiz misafirliklerdeki kişilerden bahsederiz:52::52:

Hehehehe :52: aynen aynen tam dedikodu topiğimiz olur bence :27::27:

zten şu istediğimiz kilolara ulaşalım, ikinci amacımız da olağan düzenimizden çıktığımız zamanlarda ve yerlerde nasıl boğazımızı tutacağımız topiğine geçicez, ben açarım o topiği, burdan oraya geçeriz topluca :1::1:
artık orda da işte şuraya gittim ama şunu yemedim, hayır dedim vs vs konularını konuşucaz, hatta gittiğimiz misafirliklerdeki kişilerden bahsederiz:52::52:

ayy kızlar sizi güldürcek acayip komik tipler var
bide ben kilo veriyorum ya çevremdekilerin kilolu olması
acayip komik geliyor hemen bi dedikodu yapıyorum
aman başıma tekrar gelir ama ben dayanamam gene yaparım:27:
sen aç o topiği :24:

süpersin :) bikereden bişey olmaz, şimdi ye akşama yemezsin, şu kadarcık şeyden nolurki, bunun kilosundan nolur tadına bi bak vs vs diye uzayıp gidiyor canım ya bunlara alternatif cevaplar üretiriz :)

evet tolere ediyorum ama canım çıkıo, onu tolere edicem die istediğim gibi kilo veremiyorum.
alkol ü devre dışı çıkarırsam daha iyi kilo vericem eminim.
erkek arkadaşımı da kilo verirken görürsek, daha istikrarlı olucaz.
zaten aslında tüm erkekler bizlerin kilo vermesini istemio, özgüven patlaması yaşamayalım die:1::1:

dikkat etmekte fayda var canım, sadece kilo için düşünme uzun vadede bünyene zarar verecek. azaltmakta fayda var. ben eşimle tanıştığımda alkol alıyordum ama o asla, arkadaşlarımız dalga geçiyorlardı süt söyleyelim mi diye, o da olur vallahi diyodu ve hiç takmıyordu. baktım adam alkolsüz benden daha çok eğleniyor, sonrasında mide bulantısı, baş ağrısı yok, ben de azaltmaya başladım. eğlenmeye gittiğimizde çoğu zaman ben de içmiyorum, yılda 1-2 rakı balık yaparım o kadar :)
diyet konusunda da şanslıyım, eşim en büyük destekçim,hatta diyet arkadaşım :) büyük kolaylık oluyor yemek yaparken ve yerken :)

evetttt, işimiz ne, öle devam ederiz.
yoksa boşluğa düşeriz valla
hem koruma diyetimizi de o şekilde yapmış oluruz :1:

aman boşluğa düşünce ymeye başlarız bencede bize kilodan sonra başka bi topik şart :52::52::52: bu arada öğle yemeğim bi kase müsli :1:

ayy kızlar sizi güldürcek acayip komik tipler var
bide ben kilo veriyorum ya çevremdekilerin kilolu olması
acayip komik geliyor hemen bi dedikodu yapıyorum
aman başıma tekrar gelir ama ben dayanamam gene yaparım:27:
sen aç o topiği :24:

ya direk kıskanıolar, o kadar belli ki
bi de artık etrafımda yiyenleri görünce acıyarak baktığımı farkettim.
böle an ve an yavaşlatılmış şekilde: kız elini baklavaya uzattı bir çatal aldı ağzına götürdü çiğnedi çiğnedi yuttu :52::52::52::52:
ayyyy diorum hemen kendi kendime nasılllll kalorili ooooo, yağ yapıcak :52::52::52::52:

süpersin :) bikereden bişey olmaz, şimdi ye akşama yemezsin, şu kadarcık şeyden nolurki, bunun kilosundan nolur tadına bi bak vs vs diye uzayıp gidiyor canım ya bunlara alternatif cevaplar üretiriz :)

evet aynen
söylenen kalıp cümleler var
hepsine cevaplar hazırlarız, takkk cevap veririz, kapatırız konuyu :1::1:

dikkat etmekte fayda var canım, sadece kilo için düşünme uzun vadede bünyene zarar verecek. azaltmakta fayda var. ben eşimle tanıştığımda alkol alıyordum ama o asla, arkadaşlarımız dalga geçiyorlardı süt söyleyelim mi diye, o da olur vallahi diyodu ve hiç takmıyordu. baktım adam alkolsüz benden daha çok eğleniyor, sonrasında mide bulantısı, baş ağrısı yok, ben de azaltmaya başladım. eğlenmeye gittiğimizde çoğu zaman ben de içmiyorum, yılda 1-2 rakı balık yaparım o kadar :)
diyet konusunda da şanslıyım, eşim en büyük destekçim,hatta diyet arkadaşım :) büyük kolaylık oluyor yemek yaparken ve yerken :)

ne güzel canım yaaa, şanslısın o zaman.
alkolsüz eğlenmeyi öğrenmek lazım gercekten, en güzeli o.
aynen alkollü gecenin ertesi günü bitik oluyorum bende, hiç bişi yapamıyorum.
eziyet yani bildiğinnnn
ne yazık ediorum aslında kendime, sırf bikaç saat eğlenicem die koskoca haftasonumu harcıyorum :43::43::43:

ya direk kıskanıolar, o kadar belli ki
bi de artık etrafımda yiyenleri görünce acıyarak baktığımı farkettim.
böle an ve an yavaşlatılmış şekilde: kız elini baklavaya uzattı bir çatal aldı ağzına götürdü çiğnedi çiğnedi yuttu :52::52::52::52:
ayyyy diorum hemen kendi kendime nasılllll kalorili ooooo, yağ yapıcak :52::52::52::52:

ay evet bende yapıyorum kankalarıma hemen zayıflıyosun diye telkin veriyorum
hemen uygulamaları için bilgiler vriyorum çok komik ya:27:

ay evet bende yapıyorum kankalarıma hemen zayıflıyosun diye telkin veriyorum
hemen uygulamaları için bilgiler vriyorum çok komik ya:27:

ben aslında kimseye bişi anlatmak istemiyorum.
özellikle kuzenlerime, akrabalara. çünkü gercekten çok kıskançlar, gözleriyle beni takip ediolar sürekli, farkediyorum ve sinir oluyorum.
sorduklarında da geçistiriyorum.
nazar a inanıyorum cidden

özellikle kuzenlerime, akrabalara. çünkü gercekten çok kıskançlar, gözleriyle beni takip ediolar sürekli, farkediyorum ve sinir oluyorum.

bebeğim benim sokağa çıkmamam lazım
eşiminn arkadaşlarının karıları çok komik
ya heme triplere girmişlerdi beni görünce bi süzüşleri var
görmeye değer yani
:52:

görmeye değer yani

ayyyy anam onlardan her yerde var. hiç takmayın. bende inanırım nazara ama emek verdiğimiz şeylerinde havasını atmalıyız kızlar :34: çok şeyden ödün veriyoruz sağlıklı ve fit olmak için. yeri geldiğinde havamızıda atarız yaniii :52::52::52: benim kayınvalide bi görse beni aman tanrım olanları ilk görüştüğümüzde yazarım çatlarız gülmekten:52::52::52::52:

ayyyy anam onlardan her yerde var. hiç takmayın. bende inanırım nazara ama emek verdiğimiz şeylerinde havasını atmalıyız kızlar :34: çok şeyden ödün veriyoruz sağlıklı ve fit olmak için. yeri geldiğinde havamızıda atarız yaniii :52::52::52: benim kayınvalide bi görse beni aman tanrım olanları ilk görüştüğümüzde yazarım çatlarız gülmekten:52::52::52::52:

ay evet seninki süper olcak ve bende senle gün sayıyom gibi oldu meraktan
çatlıycam senin duurm daha eğlencelli
ne kadar kaldı bu aradaü:30:

görmeye değer yani

komikler haklısın
zaten bu bayanların çekememezliğini napıcaz bilmiorum.
dost yok vallahi

Akşama köfte yicem bebeim :) ondan müsli yiyeyimn dedim.

akşam köfte varsa tamamdır :32:

kayınvalideler hiç istemez öle güzel görünmemizi herhalde :1::1::1::1:
zaten oğullarından kıskanıolar :1:
yaz yaz olacakları bende merak ettim :52:

ay evet seninki süper olcak ve bende senle gün sayıyom gibi oldu meraktan
çatlıycam senin duurm daha eğlencelli
ne kadar kaldı bu aradaü:30:

valla kuzum kayınvalidemi ne zaman görürüm bilmiom nişanlım temmuz başı gelicek :1: temmuza kadar çok güzel kilo vermem şart yani ilk beni gördüklerinde tepkilerini yazarım zaten bol bol güleriz :52::52::52: kayınvalidem azıcık kilo konusunda kompleksi de kendisi 100 e yakın olunca zayıf birini görünce kıskançlık krizlerine giriyor.

Back