• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

akşam köfte varsa tamamdır :32:

kayınvalideler hiç istemez öle güzel görünmemizi herhalde :1::1::1::1:
zaten oğullarından kıskanıolar :1:
yaz yaz olacakları bende merak ettim :52:

benimkide valla yeter kızım zayıflama artık
şunu ye bunu ye
geçen demiştim ya 5 kere söyledi yemiycem anne 5 kere dedim
bütün emeklerim boşuna mı gitsin dedim
peygamber efendimiz bile 3 ten fazla söylemeyin diyo dedim ne bu ısrar bak şimdi
birden sinir oldum:30:

şunu ye bunu ye
peygamber efendimiz bile 3 ten fazla söylemeyin diyo dedim ne bu ısrar bak şimdi

amann boşver kızım yaaa hiç sinirini bozma benimkiside kilo değil vücudum ödemli diyor :D yaklaşık 45 kilo kadar ödemi var benim kayınvalidenin :52::52::52::52::52::52:

valla kuzum kayınvalidemi ne zaman görürüm bilmiom nişanlım temmuz başı gelicek :1: temmuza kadar çok güzel kilo vermem şart yani ilk beni gördüklerinde tepkilerini yazarım zaten bol bol güleriz :52::52::52: kayınvalidem azıcık kilo konusunda kompleksi de kendisi 100 e yakın olunca zayıf birini görünce kıskançlık krizlerine giriyor.

ay ayy o zaman fena çatlıycak desene
benim kide ayar oluyor oğlu benle kalıyor diye hasedinden çatlıyor valla:27:

amann boşver kızım yaaa hiç sinirini bozma benimkiside kilo değil vücudum ödemli diyor :D yaklaşık 45 kilo kadar ödemi var benim kayınvalidenin :52::52::52::52::52::52:

aynen ya kasmamda artık takmam da
yane çatlasınlar
ben bu kiloda hamile falan kalamam zayıflamam lazım
o kilonun bedenime oturması için 2 sene falan vaktim var sonra hamile kalıcam dedim
şimdi ısrar etmiyo kayınpederde kızım ne yedin daha diyo sonra eşime
o pek masrafsız bu kızda diyo:52::52::52::52::52:

ay ayy o zaman fena çatlıycak desene
benim kide ayar oluyor oğlu benle kalıyor diye hasedinden çatlıyor valla:27:

ahh bebeim ahh hepsimizde aynı dert desene. kendi kızalrına gelince öyle olmuyo ama bende ona ayarım. biz geliniz ya ondan böle. neyse sinirimi bozmucam sonra çenemi tutamıom fena gelin oluom :27::27::27::27: bide benim annemde kilolu değil düşünün artık kıskançlığın dozunu :52::52::52:

valla kuzum kayınvalidemi ne zaman görürüm bilmiom nişanlım temmuz başı gelicek :1: temmuza kadar çok güzel kilo vermem şart yani ilk beni gördüklerinde tepkilerini yazarım zaten bol bol güleriz :52::52::52: kayınvalidem azıcık kilo konusunda kompleksi de kendisi 100 e yakın olunca zayıf birini görünce kıskançlık krizlerine giriyor.

1 temmuz a kadar süper kilo verirsin cnm ben inanıyorum.

45 kg ödem :52::52:

kıskansın cnm senii

şunu ye bunu ye

ısrarlar sinir bozucu gercekten:47:

aynen ya kasmamda artık takmam da
yane çatlasınlar
ben bu kiloda hamile falan kalamam zayıflamam lazım
o kilonun bedenime oturması için 2 sene falan vaktim var sonra hamile kalıcam dedim
şimdi ısrar etmiyo kayınpederde kızım ne yedin daha diyo sonra eşime
o pek masrafsız bu kızda diyo:52::52::52::52::52:

hhahahahhahahah, masraf fln, yahu ne gereksiz laflar :1:

ahh bebeim ahh hepsimizde aynı dert desene. kendi kızalrına gelince öyle olmuyo ama bende ona ayarım. biz geliniz ya ondan böle. neyse sinirimi bozmucam sonra çenemi tutamıom fena gelin oluom :27::27::27::27: bide benim annemde kilolu değil düşünün artık kıskançlığın dozunu :52::52::52:

aynen benim annemde zayıf
ama kaynanam zayıflayamıyo yemek düzeni yok çalışıyor
allahtan kocam bana laf söyletmiyor
hiç bişey diyemiyorlar artık:52:

benim komşunun biri de yürüyüşe başladı, hava soğuk olsa bile yürüyor ama boğazını tutamıyo, gram veremiyo :) sen nasıl verdin diyip duruyo :) beni her gördüğünde süzüyo baştan ayağa.

öğle yemeğim, 1haşlanmış yumurta,yarım kk peynir, 5 zeytin, domates, biber, 1 dilim ekmek.

benim komşunun biri de yürüyüşe başladı, hava soğuk olsa bile yürüyor ama boğazını tutamıyo, gram veremiyo :) sen nasıl verdin diyip duruyo :) beni her gördüğünde süzüyo baştan ayağa.

öğle yemeğim, 1haşlanmış yumurta,yarım kk peynir, 5 zeytin, domates, biber, 1 dilim ekmek.

afiyet olsun canım :32: meslek sırrı deseydin az daha çatlasaydı :52::52::52:

ay bacım aynı dert herkezde var ya
daha verelim daha çatlatalım hep birlikte:27:

Back