• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

inşallah canım inşalaah :1: azimliyim kararlıyım. hiç olmadığım kadar hemde. yarın bu arada kan tahlillerim var benim sabahtan doktora gidicem :26:

aaaa süper, yarın akiama belli olur işte cnm, hemen göster doktora, en azından kafanda soru işaretleri kalmıcak, bişi varsa çıkacak ortaya

benim komşunun biri de yürüyüşe başladı, hava soğuk olsa bile yürüyor ama boğazını tutamıyo, gram veremiyo :) sen nasıl verdin diyip duruyo :) beni her gördüğünde süzüyo baştan ayağa.

öğle yemeğim, 1haşlanmış yumurta,yarım kk peynir, 5 zeytin, domates, biber, 1 dilim ekmek.

hahahaha gözümde canlandı bi an, spor salonunda koşmaya calışan, pilates yapan kilolu bayanlar :52:
sonra spordan çıkıp yemek yemeye gidiolar :52::52::52:

:27: dedikodu bitermi bacım :1::1::1: son bomba az önce kayınvalidem aradı illaki gelinliği onların orda diktirecekmişim onlarda görüceklermiş yeminle katil olcam :47::47::47::47::47:

yaaaaaa, onlar görecek diye istemediğin yerde mi diktircen :43:
ben burda biyerle görüştüm, beğendim vs vs vs desen olur mu ki:44:

valla ben söylemedim bile ben bile gitmiyorum ablam dikiyor zaten dedim
parasını söyledim o kadar:52:

yaaaaaa, onlar görecek diye istemediğin yerde mi diktircen :43:
ben burda biyerle görüştüm, beğendim vs vs vs desen olur mu ki:44:

valla canım onlar öyle söyleyip dursun fark etmez. gıcık oldum yaaa kime ne ben istediğim yerde diktircem. bende neden göreceksiniz neyi merak ediyorsunuz dedim. gelinliğimi düğün gününe kadar kimse göremez o bana özel dedim kapattım konuyu. allaaaammm katil edecekler beni:47::47::47::47:

valla canım onlar öyle söyleyip dursun fark etmez. gıcık oldum yaaa kime ne ben istediğim yerde diktircem. bende neden göreceksiniz neyi merak ediyorsunuz dedim. gelinliğimi düğün gününe kadar kimse göremez o bana özel dedim kapattım konuyu. allaaaammm katil edecekler beni:47::47::47::47:

Oooo çok net konuşmuşsun.
haklısın ama :34:

Back