- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
afiyet olsun canım meslek sırrı deseydin az daha çatlasaydı
aman çatlıyor zaten, bir şey saklamaya gerek kalmıyor, söylüyorum yaptıklarımı da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canım meslek sırrı deseydin az daha çatlasaydı
baktır derim canım. baksana gram gram kilo veriom bakalım ne varmıs ne yokmus
inşallah canım inşalaah azimliyim kararlıyım. hiç olmadığım kadar hemde. yarın bu arada kan tahlillerim var benim sabahtan doktora gidicem :26:
benim komşunun biri de yürüyüşe başladı, hava soğuk olsa bile yürüyor ama boğazını tutamıyo, gram veremiyo :) sen nasıl verdin diyip duruyo :) beni her gördüğünde süzüyo baştan ayağa.
öğle yemeğim, 1haşlanmış yumurta,yarım kk peynir, 5 zeytin, domates, biber, 1 dilim ekmek.
bende niyetleniyorum kan tahlillerime bi baktırıyım diyom
yaptır canım sende, zaten baktırmak lazım değerlere yılda bir.
kızlar dedikodular bitti galiba
dedikodu bitermi bacım son bomba az önce kayınvalidem aradı illaki gelinliği onların orda diktirecekmişim onlarda görüceklermiş yeminle katil olcam
dedikodu bitermi bacım son bomba az önce kayınvalidem aradı illaki gelinliği onların orda diktirecekmişim onlarda görüceklermiş yeminle katil olcam
valla ben söylemedim bile ben bile gitmiyorum ablam dikiyor zaten dedim
parasını söyledim o kadar
yaaaaaa, onlar görecek diye istemediğin yerde mi diktircen
ben burda biyerle görüştüm, beğendim vs vs vs desen olur mu ki:44:
valla canım onlar öyle söyleyip dursun fark etmez. gıcık oldum yaaa kime ne ben istediğim yerde diktircem. bende neden göreceksiniz neyi merak ediyorsunuz dedim. gelinliğimi düğün gününe kadar kimse göremez o bana özel dedim kapattım konuyu. allaaaammm katil edecekler beni
Oooo çok net konuşmuşsun.
haklısın ama
şimdi onlar istiyor ki bizde onlara yakın oturalım ben araya 500 km sokunca kudurukluklarından ne yapacaklarını şaşırıyorlar. ama yemezler.
günaydın cnm,
bizimde pazartesi sendromumuz bu dediğin gibi
vallahi benim haftasonu tuvalet düzenim de bozuluyor
kahvaltın süper
dipdibe olmaktan iyidir canım uzak olmak
Tuvalet cok büyük sorun oldu bende duzelir umarimm sanrim diyet yapn herkeste oluyi(bu hafta sıkı tutcam normalde şimdiye 65i görmem gerekirdi
afiyet olsun canım günaydıın:)
senin bu rahatlatıcı tavırların ne hoş kııı
şimdi onlar istiyor ki bizde onlara yakın oturalım ben araya 500 km sokunca kudurukluklarından ne yapacaklarını şaşırıyorlar. ama yemezler.
dipdibe olmaktan iyidir canım uzak olmak