tesekkur ederim , dediğin gibi yaparım belki bende faydasını görürüm umarim .
Umutsuz olmaa görürsün inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim , dediğin gibi yaparım belki bende faydasını görürüm umarim .
Her zamanki gibi haftasonu pek kimseler ugramamis. Bende ufacik bi kacamakla gecirdim pazarimi bi tane cikolata yedim. Tam bir aydir hic yememistim. Baska hic kacamagim olmadi :) iyi geceler canlaarrrr
bayanlar merhaba :) umarım yaza kadar hedefde ki kiloyu verebiliriz benimde hedefim 45 kilo şu an 53 falanım yaza düğünüm var umarım gider kilolar halk eğitim merkezinde kondisyon salonuna gitmeyi planlıyorum siz hiç gittiniz mi nasıl oluyor oralar :18:
kızlar nasılsınız
haftasonu kaçamak değil yaşam tarzımız oldu
ben süper bi kahvaltı yaptım 6 gibi falan ızgara ve yoğurt yedim bide fringles yedimm
full çay içtiim evde olunca yicek şeyler arıyoruz
benim acilen toplanmam lazım sabah kahvaltı yapamıyorum
gazınıza ihtiyacım var
saldım gibi biraz
kızlar nasılsınız
ben süper bi kahvaltı yaptım 6 gibi falan ızgara ve yoğurt yedim bide fringles yedimm
gazınıza ihtiyacım var
saldım gibi biraz
günaydın canlar ben geldim epey yazılmış valla tamamını okuyamadım henüz ara ara okurum artık:)
h.sonu ankaradaydım k.validemlere gittim neyseki çok abartmadan atlattım 600gr almışım onuda göze almıştım zaten su tüketemedim tek sıkıntım o oldu herkes zayıflamışsın dedikçe ağzım kulaklarımdaydı bu sabah itibariyle 69,20 ile tekrar sıkıya giriyorum yarın sabah kivi sonrasında incirli süt yapıcam bağırsaklarımıda düzene sokmam lazım
günaydın canlaaar nasılsınız:)
hafta sonumdan bahsedeyim kısaca,yine her zamanki gibi çarçabuk geçti yaa( ama bu sefer tek kaçamağım 3 tane cips oldu zaten 2 öğün 3 ara yapınca azıcık bi kalori aldım o cips de arada kaynamıştır
kahvaltım 1 dilimden az fazla ekmek 1 kk peynir çok az domates
herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın canlar sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir yeşillik bir dilim tam bugday ekmek. şimdide sütlü nescafemi içiorum :) haftasonu çikolata kaçamağımı bugün tolere etmem gerek
canımm bende hiç kahvaltı yapamazdım. hem tek başıma canım istemezdi hemde ona ayıracağım zamanı uyuuyarak degerlendirme taraftarıydım. ama bünyeyi ne kadar erken uyandırısan okadar güzel kilo veriosun. sandiviç yap yagsız tost yap müsli ye ama mutlaka bişiler ye. yemeden güne başlama. hem zinde oluyorsun hemde daha geç acıkıyorsun ki sen ara ögünde yapmıyorsun.
canım salma sakın kendini hepimiz kaçamaklar yapıyoruz ben geçen hafta ne kaçamaklar yaptım da toparladım sayenizde,sen de hemen topla kendini ve kaldığın yerden devam et bak zaten az bi kilon kaldı vermen gereken,kısa bi süre sonra herşey güzel olucak bunu düşün:)
kızlar nasılsınız
gazınıza ihtiyacım var
saldım gibi biraz
günaydın cnm,
o meshur pazar kahvaltıları olmassa olmazımız oldu artık dediğin gibi
canım bırakma kendini sakın, az kaldı vermek istediğin kilo, sırf onu düşünerek kahvaltı niyetine en kötü ihtimal bi parça peynir domates at ağzına..
şifa niyetinee