• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

iyi pazarlar kızlar bugün eşim çalışıyor maalesef biz de kızımla evdeyiz geç kalktık dolayısıyla geç kahvaltı yaptık dün ev işlerini yapmıştım şimdi kahvemi içip kurt seyit ve şurayı izleyeceğim merak ettim izleyememiştim :)

Her zamanki gibi haftasonu pek kimseler ugramamis. Bende ufacik bi kacamakla gecirdim pazarimi bi tane cikolata yedim. Tam bir aydir hic yememistim. Baska hic kacamagim olmadi :) iyi geceler canlaarrrr

bayanlar merhaba :) umarım yaza kadar hedefde ki kiloyu verebiliriz benimde hedefim 45 kilo şu an 53 falanım yaza düğünüm var umarım gider kilolar :9: halk eğitim merkezinde kondisyon salonuna gitmeyi planlıyorum siz hiç gittiniz mi nasıl oluyor oralar :18:

günaydın canlaaar nasılsınız:)
hafta sonumdan bahsedeyim kısaca,yine her zamanki gibi çarçabuk geçti yaa:(( ama bu sefer tek kaçamağım 3 tane cips oldu zaten 2 öğün 3 ara yapınca azıcık bi kalori aldım o cips de arada kaynamıştır
kahvaltım 1 dilimden az fazla ekmek 1 kk peynir çok az domates
herkese güzel bir gün diliyorum:34:

Her zamanki gibi haftasonu pek kimseler ugramamis. Bende ufacik bi kacamakla gecirdim pazarimi bi tane cikolata yedim. Tam bir aydir hic yememistim. Baska hic kacamagim olmadi :) iyi geceler canlaarrrr

sana o kadarcık kaçamak olsun artık canım zaten hafta içi tolere edersin sen onu bişiycik olmaz:)

bayanlar merhaba :) umarım yaza kadar hedefde ki kiloyu verebiliriz benimde hedefim 45 kilo şu an 53 falanım yaza düğünüm var umarım gider kilolar :9: halk eğitim merkezinde kondisyon salonuna gitmeyi planlıyorum siz hiç gittiniz mi nasıl oluyor oralar :18:

hoşgeldin canım vermen gereken çok bi kilon yok verirsin ben de 49 kilo olmak istiyorum da 45 çok fazla değil mi:)
sen de bizi takip et yediklerimizi içtiklerimizi paylaşıyoruz yanlış bişeyde birbirimizi uyarıyoruz cuma kilo bildirim günümüz böyle işte,hadi bakalım sana da kolay gele:34:

günaydın canlar :29: sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir yeşillik bir dilim tam bugday ekmek. şimdide sütlü nescafemi içiorum :) haftasonu çikolata kaçamağımı bugün tolere etmem gerek :3::3:

kızlar nasılsınız
haftasonu kaçamak değil yaşam tarzımız oldu
ben süper bi kahvaltı yaptım 6 gibi falan ızgara ve yoğurt yedim bide fringles yedimm
full çay içtiim evde olunca yicek şeyler arıyoruz
benim acilen toplanmam lazım sabah kahvaltı yapamıyorum
gazınıza ihtiyacım var
saldım gibi biraz:43:

günaydın canlar ben geldim epey yazılmış valla tamamını okuyamadım henüz ara ara okurum artık:)
h.sonu ankaradaydım k.validemlere gittim neyseki çok abartmadan atlattım 600gr almışım onuda göze almıştım zaten su tüketemedim tek sıkıntım o oldu herkes zayıflamışsın dedikçe ağzım kulaklarımdaydı bu sabah itibariyle 69,20 ile tekrar sıkıya giriyorum yarın sabah kivi sonrasında incirli süt yapıcam bağırsaklarımıda düzene sokmam lazım

kızlar nasılsınız
ben süper bi kahvaltı yaptım 6 gibi falan ızgara ve yoğurt yedim bide fringles yedimm
gazınıza ihtiyacım var

canımm bende hiç kahvaltı yapamazdım. hem tek başıma canım istemezdi hemde ona ayıracağım zamanı uyuuyarak degerlendirme taraftarıydım. ama bünyeyi ne kadar erken uyandırısan okadar güzel kilo veriosun. sandiviç yap yagsız tost yap müsli ye ama mutlaka bişiler ye. yemeden güne başlama. hem zinde oluyorsun hemde daha geç acıkıyorsun ki sen ara ögünde yapmıyorsun.

kızlar nasılsınız
gazınıza ihtiyacım var

canım salma sakın kendini hepimiz kaçamaklar yapıyoruz ben geçen hafta ne kaçamaklar yaptım da toparladım sayenizde,sen de hemen topla kendini ve kaldığın yerden devam et bak zaten az bi kilon kaldı vermen gereken,kısa bi süre sonra herşey güzel olucak bunu düşün:)

günaydın canlar ben geldim epey yazılmış valla tamamını okuyamadım henüz ara ara okurum artık:)
h.sonu ankaradaydım k.validemlere gittim neyseki çok abartmadan atlattım 600gr almışım onuda göze almıştım zaten su tüketemedim tek sıkıntım o oldu herkes zayıflamışsın dedikçe ağzım kulaklarımdaydı bu sabah itibariyle 69,20 ile tekrar sıkıya giriyorum yarın sabah kivi sonrasında incirli süt yapıcam bağırsaklarımıda düzene sokmam lazım

canım hoşgeldin ne zamandır yoktun.misafirliğe gidince öyle oluyo malesef ben de annemlere gittim bi kaçamak önümüzdeki hafta ya da bu hafta ankara gitcem kayınvalidemlere illaki orda da olur ama toparlıycaz beraber,bu hafta aldığın o kiloyu vermeye çalışırsın sonra yeniden düzene girer hadi bakalım tekrar kolay gelsin:)

Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun her pazartesi kacamklardan üzülme günü bosverinnnn onları yapmasak tuvalete cikmak hayal olur öyle düşünün:) Kahvaltim domates peynir yumurta maydanoz iki ek cay

günaydın canlaaar nasılsınız:)
hafta sonumdan bahsedeyim kısaca,yine her zamanki gibi çarçabuk geçti yaa:(( ama bu sefer tek kaçamağım 3 tane cips oldu zaten 2 öğün 3 ara yapınca azıcık bi kalori aldım o cips de arada kaynamıştır
kahvaltım 1 dilimden az fazla ekmek 1 kk peynir çok az domates
herkese güzel bir gün diliyorum:34:

günaydın cnm, 3 tane cips ten hiç bişicik olmaz unut gitsin :34:
güzel kahvaltı.
mutlu bir gün olsun senin için :54::54:

günaydın canlar :29: sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir yeşillik bir dilim tam bugday ekmek. şimdide sütlü nescafemi içiorum :) haftasonu çikolata kaçamağımı bugün tolere etmem gerek :3::3:

günaydın cnm,
o çikolatayı 1 günde halledersin sen :34:
kahvaltın da güzel, ohh afiyet olmuşş.
bende sütlü nescafe içiorum şimdik:1:

canımm bende hiç kahvaltı yapamazdım. hem tek başıma canım istemezdi hemde ona ayıracağım zamanı uyuuyarak degerlendirme taraftarıydım. ama bünyeyi ne kadar erken uyandırısan okadar güzel kilo veriosun. sandiviç yap yagsız tost yap müsli ye ama mutlaka bişiler ye. yemeden güne başlama. hem zinde oluyorsun hemde daha geç acıkıyorsun ki sen ara ögünde yapmıyorsun.

yok bebeğim hurmna incir yiyorum sen meraklanma
biraz toplamam lazım durdu ya kilo vermem yavaşladı yane:27:

canım salma sakın kendini hepimiz kaçamaklar yapıyoruz ben geçen hafta ne kaçamaklar yaptım da toparladım sayenizde,sen de hemen topla kendini ve kaldığın yerden devam et bak zaten az bi kilon kaldı vermen gereken,kısa bi süre sonra herşey güzel olucak bunu düşün:)

evet bebeğim çok az lkaldı birden gitse süper olcak
durdu zaten adetimde yaklaştı:53:

kızlar nasılsınız
gazınıza ihtiyacım var

günaydın cnm,
o meshur pazar kahvaltıları olmassa olmazımız oldu artık dediğin gibi:1:
canım bırakma kendini sakın, az kaldı vermek istediğin kilo, sırf onu düşünerek kahvaltı niyetine en kötü ihtimal bi parça peynir domates at ağzına..
şifa niyetinee:52::52:

günaydın cnm,
o meshur pazar kahvaltıları olmassa olmazımız oldu artık dediğin gibi:1:
canım bırakma kendini sakın, az kaldı vermek istediğin kilo, sırf onu düşünerek kahvaltı niyetine en kötü ihtimal bi parça peynir domates at ağzına..
şifa niyetinee:52::52:

evet bebeğim
artık çok yavaşladı kilo vermem ya :53:

Back