• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

iyi akşamlar kızlar ben çok kötü bi şey yaptım fırındaki tavuk patatese dayanamayıp bir tane baget ve 3 tane patates yedim:56: an itibariyle acayip vicdan azabı cekiyorum kızlar bana kızarmısınız:52:

iyi akşamlar kızlar ben çok kötü bi şey yaptım fırındaki tavuk patatese dayanamayıp bir tane baget ve 3 tane patates yedim:56: an itibariyle acayip vicdan azabı cekiyorum kızlar bana kızarmısınız:52:

ah canım o kadar yorgunum ki ne sana ne kendime kızacak takatim yok :)

çççooook yorgunuuum çoook :/ misafirlerden önce sildiğim beyaz koltuklarım yine kirlendi :/ deli olacam valla. kolay temizlenebilir kumaş ama bu batmasına engel değil, sakın beyaz koltuk almayın kızlar. nefret ettim. en son anneler gibi örtcem üstlerini o olacak! 1 küçük dilim kek yedim, bir de mercimekli börek. kaçamaklarım bu kadar. giden 800gr almamışımdır herhalde :)

canım bende beyaz köşe takımı aldm çok şık çok ferah amma velakin kiri çok gösteriyo temizlenmeside bi dert:S

bende çook acıkıp köfte salata yedim hemde 5.30 akşam yemeğimi yemiştim:pnasıl olcak böyle bilmiyorum:S

Gunaydin canlar. Bugun yine burda kimseler olmaz ama ben yinede yaziiim. Sabah kahvaltim bir yumurta az peynir maydanoz dereotu salatalik :) bir dilim tam bugday ekmek. Iyi haftasonları iyo tatiller canlar! Biz calisioz :(((((((((

kızlar an itibari ile 61 kiloyum
öğlenleyin ilacın etkisi geçmişti
akşam misafirlerim vardı
2 dilim kızarmış ekmek kaşar sucuklu yumurta yedim akşam
ve ben gr almadım
meraqk etmeyin
suyumuda bol bol içtim:52:

Günaydınlar kızlar herkese güzel hafta sonları kadınlar gunumuzde kutlu mutlu olsun:) kahvaltimi yazmicam bildinizz abarttim çünkü bu hafta sonu es geçiyorum diyeti misafirlerim var hepinize güzel günler çalışan arkadaşlarım sizede kolaygelsin

kızlar dün öğlen tavuklu salata yedim arada sütlü kahve içtim akşam
bir kase çorba yoğurtlu brokoli bi de azıcık mücver yedim

bugün kahvaltı da çılbır ve 1 dilim ekmek yedim biraz da leblebi kuru kayısı yedim yumurta biraz midemi bulandırdı gene.

ve bir kaçamağım oldu 1 dilim kakaolu kek yedim.. :50::50: vicdan azabı çekiyorum yaa keşke yemeseydim iyiydi..

haftadır 1 kilo vermişim ama 68.3 den 67.2 ye düşmüşüm. inşallah önümüzdeki hafta daha düzenli olucam..

akşam misafirlerim vardı
ve ben gr almadım
meraqk etmeyin
suyumuda bol bol içtim

tebrik ederim seni canım :46::46::46:

akşam misafirlerim vardı