• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Slm kızlar şöle bi bakinim dedim gecen haftadan daha yogun bura sevindimm bende hazrlik yapiyom misafir var biraz ascam bugun sınırı ama hep salikli şeyler yapiyom hilalcim 61gercek kilondur neraketme bende bi insem oralara offf off cok yolum var

selam kızlar herkese iyi hafta sonları
kadınlar günümüz kutlu olsun
dün kocişin doğum gününü kutladık pastadan 2 çatal aldım normalde de aram yoktur zaten ve alkol almadım biraz çerez yedim içim rahat yani :)
geçmişi okuyamadım okumaya çalışacağım öpüldünüz :*

kızlar merhaba ben geldim bugün bir kaçamağım daha oldu. arkadaşımın bebeği oldu ona gittim baya bişeyler ikram ettiler. 1 dilim su böreği yedim sadece bir de çay içtim şekersiz ama tatlı falan başka hiç bişey yemedim. misafirliklerden bu yüzden çekiniyorum işte yaa yesen bi dert yemesen bir dert:50::50::50::50: bir de kızcağızın sıkıntıları vardı epey. moralim bozulunca ancak o kadar durdurabildim kendimi.. ama olsun ayda 2 3 kilo bile versem benim için iyi.. aslında daha da dikkat edebilsemde 4 versem keşke bakalım önümüzde ki hafta için ümitliyim

siz napıyosunuz nasıl geçti gününüz.. bu akşam hava yağmurlu olduğu için leslie ile yürüyeyim diyorum.

Selam kızlar bugün uğrayamadım :(
Öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum. Biz kadınlar şiddete maruz ve şahit olmayan erkek çocuk yetiştirelim ki, onlar koca olduklarında kadınlara şiddet uygulanmayacağını bilsinler.
Hilalcim 61 i görmene çok sevindim.
Kaçamak yapan ark lar sorun etmeyin ufak şeylerden bişi olmaz, yakarsınız.

Bende dün de bugün de güzel yedim.
Dün az alkol aldım, bugün de alma ihtimalim yüksek :/

Onun dışında bi sorun yok işte bende :))
Dün yürümüştüm, bugün yürüyemedim, yarın yürüyebilirim umarım.

Herkese güzel haftasonları dilerim.
Sevdiklerinizle mutlu dakikalarınız olsun heppp
Öpüyorum yanaklarınızdan :))

Bende kilo vermeliyim ama veremiyorum.
Çünkü kendimi frenleyemiyorum. Eskiden daha iradeliydim ama şimdi yemek vakti bütün istikrarım yerle bir oluyor.

Bende kilo vermeliyim ama veremiyorum.
Çünkü kendimi frenleyemiyorum. Eskiden daha iradeliydim ama şimdi yemek vakti bütün istikrarım yerle bir oluyor.

Burda bi çoğumuz senin gibiydi ve hemnbhemn bir ayi geçti herkes iyi götürüyor hafta sonlarin hemn hepimiz istediklerimizi abartmadan yiyoruz ve herkes 5kilo civarinda verdi daha fazlasinida veren var yani destekle güzel gidiyo insan kendini sorumlu hisdediyo hergun burda yediklerimizi paylasiyoruz her konuda destek verip destek aliyoruz sanada tavsiye ederim cuma gunleride kilo bildirimi yapiyoruz sana şöyle bide tavsiye verim bu cumaya kadar bizleri takip et ozamna kadar istedini ye ve cuna gunu başla diyete cuma baslaninca dahs cok verimli oluyomus

Burda bi çoğumuz senin gibiydi ve hemnbhemn bir ayi geçti herkes iyi götürüyor hafta sonlarin hemn hepimiz istediklerimizi abartmadan yiyoruz ve herkes 5kilo civarinda verdi daha fazlasinida veren var yani destekle güzel gidiyo insan kendini sorumlu hisdediyo hergun burda yediklerimizi paylasiyoruz her konuda destek verip destek aliyoruz sanada tavsiye ederim cuma gunleride kilo bildirimi yapiyoruz sana şöyle bide tavsiye verim bu cumaya kadar bizleri takip et ozamna kadar istedini ye ve cuna gunu başla diyete cuma baslaninca dahs cok verimli oluyomus

tesekkur ederim , dediğin gibi yaparım belki bende faydasını görürüm umarim .

Back