- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
kızlar günaydın kahvaltılar süper olmuş
bende 11 de yapcam
pınardan aldığım tüyolar ile böyle yapcam
1 2 hafta bakalım
hadi bakalım faydasını görürsün inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 11 de yapcam
1 2 hafta bakalım
hadi bakalım faydasını görürsün inşallah :)
amin canımsende durursa kilon sende yaparsın
ama aman durmasın aynnen devam
bende 11 de yapcam
1 2 hafta bakalım
inşallahhh :) Ama mesela ben sabah kaşarlı tost yiyorum sorun olur mu ?
Diğer zamanlar ekmek ve hamur işi türleri olmayacak asla.
Bir de bana şu kilo çizelgesini yapmayı öğretir misiniz ?
leslie bacınla bir olup yakarsınız canım :)
günaydın kızlar, kahvaltılık gevrek yedim.
Hoşbulduukkk... Ay ne bileyim ya ben hani yıllardır üyeyim buraya. Diet topiklerinde ve sağlık topiklerinde geç iletişim var ondan şaşırıyoruuum Bdv'ci olduğum için sürekli aktife alışmışım. Alındım üzerimeee .
Yok 4 ayda verilmez mi sence ? Sıkınca. 78 kiloyum da
afiyet olsun canım dün bende 2-3 turşu yemiştim bugün koymadım masaya :)
tarifini deneyebilirim bu aralar makarna çekiyor canım tadı benziyorsa ne ala
Slm kızlar sohbetler yine koyulasmis bu hafta pek aktif olamadim benim kizlar cok huysuz buara bende rahatsizim pekbi keyifsiziz aileck bugünü solebi anltim sabah domates peynir yumurta roka maydanoz iki ek çay arada süt kayisi öğlen sadece yogurt aksamda barbunya az bol salata bi dlm ek sonrasindada dqyanamdim bi kurabiye yarim poaca yedim
Merhaba kızlar. Bugün sabah sirkeli suyumu içtim. 1 mil leslie ile yürüdüm. Kahvaltıda yarım simit peynir 3 Zeytin domates yedim. 1 tane arada kuru incir yedim. Öğlen yoğurtlu brokoli yedim. Arada 1 cay bardağı süt içtim. Akşam da balıkla salata yedim. Yemekden sonra bir portakal 1 tane de cayın yanında kuru incir yedim. Yalnız 2 gündür midem bulanıyo ara ara benim balık azıcık yiyebildim o yüzden yumurtada ağır geliyo. Sirkeli sudan olabilir mi siz de hiç böyle bişey oldu mu? Birazdan yürüyüşe çıkıcaz 3 km kadar yürürüz herald. midem iyi olmadığından 1 lt. Su ancak içebildim.
Gunaydin kizlar. Sabah yine sirkeli suyumu ictm ve yine bir ilke imza atarak normal kahvalti ettim. 1.5 dlm tam buğday ekmegi peynir yogurt maydonuz ve derenotundan olusan kahvaltimi yedimm :) buarada ben 9 subattan beri duzenli sirkeli su iciyorum hic mide bulantisi yapmadi. Baska bisi olabilir mi?
günaydın arkadaşlar
kahvaltım 1.5dilim ekmek 1kk peynir yarım domates
dün akşam bolca yağsız salata,1.dilimden az fazla ekmek ve fırında balık yedim,ilerleyen saatlerde 2 tane cips attım ağzıma 1 bardak süt içtim 1 tane de muz yedim sanırım biraz fazla kaçtı:18::18:
ya bende şişlik mi var nedir kendimi patlıycak gibi hissediyorum bide bugün 3.gün olucak yeniden toparladım ama tartıda daha fazla çıkıyorum anlamadım ne oluyo,şişkinlik yapıcak bişey de yemedim:44:
bende 11 de yapcam
1 2 hafta bakalım
cnm 4 ayda çok sıkı tutartsan verirsin.
bence sabah 2 dilim ekmeği 1 dilime düşür.
afiyet olsun cnm, normal kahvaltı ya dönmen iyi olmuş,değişiklik yapmak kilo vermeni hızlandırabilir.
günaydın kızlar, kahvaltılık gevrek yedim.
İnşallah canım. Yok eğer iki dilimi düşürürsem sonra kilom duraklama dönemine geçtiğinde azaltacak bir şeyim kalmaz ki ? Bir tek iki dilim yiyorum gün içerisinde. :44: