• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Herkese mutlu gunlerr :) kahvaltim : domates peynir yumurta roka maydanoz iki ek çay klasik yani:)))aksam kacirdim biraz ama tuvalet konusunda ise yaradi diyetteykn niye böyle zorluk oluyo yaaa :(dediklerinizide uyguluyom ilk gunler yaradi bidaha durakladim

Yaa esime yapinca dayanamadim bidahada istedim kiloya gelne kadar kesinlikle yapmicam cok israr etti bende yaparim ama bu son dedim gercekten öyle olcak

yapınca insan dayananmakta zorlanıyor evet haklısın, ya yapmıcan ya da yersen bi şekilde onu yağa dönüşmeden eriticeksin.

doğru diyon ne zamandır içmemiştim:52:

iç iç iyi oluo sende, bende o etki hiç olmadı, o kadar da fazla koysam da, anlamadım gitti:1::1:

tmm canım 2 hurma bir incir yeter o zaman

evet cnm yeter, salatanın yanına maden suyu iç, ama bak salatanı tam yee, çok acıkacaksın akşam yemeğine kadar

vallla ya haklısın canım ödem ne kadar kötü bişeymiş:44:

o kadar karbonatlı su, yeşil çay içioruz halaa ödemmm:47:

Herkese mutlu gunlerr :) kahvaltim : domates peynir yumurta roka maydanoz iki ek çay klasik yani:)))aksam kacirdim biraz ama tuvalet konusunda ise yaradi diyetteykn niye böyle zorluk oluyo yaaa :(dediklerinizide uyguluyom ilk gunler yaradi bidaha durakladim

canım hepimizde ilk günler hızlıydı ve sonra durakladı, elbet bir gün direnmeyi bırakıp yine kilo vermeye başlayacağımıza inanıyorum.:34:

ara öğünümü bir kaç parça ceviz,fındık ve çekirdekli kuru üzümle yaptım. şimdide yeşil elmamı yiyorum. öğle yemeğimi biraz geciktireyim dedim bakalım nasıl farklar yakalıcaz.

yapınca insan dayananmakta zorlanıyor evet haklısın, ya yapmıcan ya da yersen bi şekilde onu yağa dönüşmeden eriticeksin.

Iç iç iyi oluo sende, bende o etki hiç olmadı, o kadar da fazla koysam da, anlamadım gitti:1::1:

Evet cnm yeter, salatanın yanına maden suyu iç, ama bak salatanı tam yee, çok acıkacaksın akşam yemeğine kadar

o kadar karbonatlı su, yeşil çay içioruz halaa ödemmm:47:

Canım hepimizde ilk günler hızlıydı ve sonra durakladı, elbet bir gün direnmeyi bırakıp yine kilo vermeye başlayacağımıza inanıyorum.:34:

bebeğim neden salatayı çok yemiyim
baya büyük geliyor
hani şu kurabiye falan satarken koydokları şey var ya onun kabı gibi büyük bi kap:53:

bebeğim neden salatayı çok yemiyim
baya büyük geliyor
hani şu kurabiye falan satarken koydokları şey var ya onun kabı gibi büyük bi kap:53:

canım çok yeme demedim, salatanın hepsini ye dedim.
hani sen az yiyip bırakıosunya, bırakma tam ye ki acıkacaksın zaten

haftasonunu olan kaçamaklarını henüz tolere edememiş olabilirsin, ya da regl dönemin yaklaşmış veya yumurtlama evresinde de olabilirsin. malum şişlik durumunun birçok sebebi olabilir. kabızlık sorunun olmasa dahi muz yemeyi çok tercih etme bence. kayısı-incir-hurma akşam için daha iyi bence.
zaten kaçamakları tolere ettiricem die kilo veremez oldum :1::1:
alıştım artık, gülüyorum kendi kendime.
zaten baştaki o gaz aynen devam etmio maalesef.
benimki nisan ayı için antalyada tatil programı yapmaya başladı, telaş sardı beni valla, 1.5 ay sonra bikini giycem :18::18:
o zamana kadar en azından 5 kiloyu atmam lazım. böle kaçamaklarla da olmaz, ne yapıcam bilemedim.
yarın diyetisyenime gidicem, zaten kaçamaklarımı hep sölüyorum bilio, artık başka bi çözüm bulucaz, gerekirse saat başı bişi yer ama az yerim napayım.
aç kalarak olmuo bu işler ben bunu anladım. sık yememiz lazım.

yok canım daha regliye var burda herkes aynı zamanda oluyo heralde:)tamam canım bu hafta 1 tane daha muz yeyim başka yemem biyerde duymuştum 1 haftada tek muz yiyince kabız yapıyomuş oyüzden 2leyim bari sonra kayısı:)
1.5 aya kadar 5 kilo verirsin canım bence arada leslie yap ama,öyle boş diyete alıştı vücut leslie hızlandırır,ya da her hafta sonu bi gün evi temizle ama böyle süpürme silme herşey dahil bezle sil yerleri de acayip kalori yakıyo,hafta sonu sadece 2 ana öğün 3 ara yap bak nasıl hızlanıyo:34:

Dün gittim her şeyin light'ını aldım . Kaşarlı tost sevdiğim için kaşar 'ın light'ı yok ekmek tam buğday filan. Lipton İce Tea çok sevdiğim için onun light'ı ...
Activia,süt vs vs... hep light.
Ara öğün için leblebi + kuru siyah üzüm ikilisine bayılırım . Ondan aldım. Tuğba Kuruyemiş'in kuru siyah üzümü on numara şahsen.
Fakat yoğurtta light almadım, çünkü ben yoğurt severim ve onda da light güzel olmaz ki? Soğurum valla. O kadar da değil dedim.

Artık her şeyin light 'ını alıcam ama yoğurt hariç :44:

yok canım daha regliye var burda herkes aynı zamanda oluyo heralde:)tamam canım bu hafta 1 tane daha muz yeyim başka yemem biyerde duymuştum 1 haftada tek muz yiyince kabız yapıyomuş oyüzden 2leyim bari sonra kayısı:)
1.5 aya kadar 5 kilo verirsin canım bence arada leslie yap ama,öyle boş diyete alıştı vücut leslie hızlandırır,ya da her hafta sonu bi gün evi temizle ama böyle süpürme silme herşey dahil bezle sil yerleri de acayip kalori yakıyo,hafta sonu sadece 2 ana öğün 3 ara yap bak nasıl hızlanıyo:34:

haftada 2 tane muz mu, hiç duymadım vallahi :1:

evet haklısın sporu devreye sokmam lazım artık düzenli olarak, anca öle verebilirim:34:

temizlik işi gerçekten işe yarıo evet :21::21:

Dün gittim her şeyin light'ını aldım . Kaşarlı tost sevdiğim için kaşar 'ın light'ı yok ekmek tam buğday filan. Lipton İce Tea çok sevdiğim için onun light'ı ...
Activia,süt vs vs... hep light.
Ara öğün için leblebi + kuru siyah üzüm ikilisine bayılırım . Ondan aldım. Tuğba Kuruyemiş'in kuru siyah üzümü on numara şahsen.
Fakat yoğurtta light almadım, çünkü ben yoğurt severim ve onda da light güzel olmaz ki? Soğurum valla. O kadar da değil dedim.

Artık her şeyin light 'ını alıcam ama yoğurt hariç :44:

canım biz hiçbişeyin light ını almıyoruz.
diyet bittikten sonra neyi nasıl yiyeceksek aynı şeylerle besleniyoruz. bu kadar kasmana gerek yok.
ice tea light ın içinde şeker olmasada tatlandırıcı var, o daha kötü. bence hiç içme onu. leblebi yerine de ceviz/fındık/badem yemeni öneririm.

canım biz hiçbişeyin light ını almıyoruz.
diyet bittikten sonra neyi nasıl yiyeceksek aynı şeylerle besleniyoruz. bu kadar kasmana gerek yok.
ice tea light ın içinde şeker olmasada tatlandırıcı var, o daha kötü. bence hiç içme onu. leblebi yerine de ceviz/fındık/badem yemeni öneririm.

Canım cevizden böyle tiksinir gibi sevmiyorum onu ama fındık yiyeyim severim. :)
Evet ice tea ztn günde bir tane belki anca içerim canım. İçmicem onun dışında . Şeker gibi ne de olsa :16:
Ben de, kaşar peyniri dışında diğerlerini normal alayım bari.

Canım cevizden böyle tiksinir gibi sevmiyorum onu ama fındık yiyeyim severim. :)
Evet ice tea ztn günde bir tane belki anca içerim canım. İçmicem onun dışında . Şeker gibi ne de olsa :16:

sen bilirsin cnm

kızlar öğle yemeğim büyük bi kase merc.çorbası,kağıt kebabı ve ayran,bi de bugün yine ev yemekleri tarzı var burda sadece 1 tane mercimek köftesi yedim daha neler vardı daa oralı olmadım:34:

sen de hoş geldin aramıza canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bizimle beraber tabi 2 gün sonra kaybolmucaksan:34:
kolay gelsin bakalım

kızlar öğle yemeğim büyük bi kase merc.çorbası,kağıt kebabı ve ayran,bi de bugün yine ev yemekleri tarzı var burda sadece 1 tane mercimek köftesi yedim daha neler vardı daa oralı olmadım:34:

afiyet olsun cnm, güzel yemişssim
bende hurma yiyip yeşil çay içiyim barii :1::1:

canım yaş 28 boy 1,68 kilo 84.400 ile buraya başlamıştım önsesinden gitmiş bir 3 kilom daha var. en son geçen hafta 81.600 düm.

az kalmış canım, ben de 80,5 ile başlamıştım :) ah bi 75i görsem diyordum, şimdi 70 e diktim gözü :) resmen sabır işi başka bir zorluğu yokmuş diyetin.

Back