• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın canım dene bakalım görürsün inşallah faydasını,ben de hafta sonları pınar gibi ara öğünden başlıyorum 2 ana öğün yiyebiliyorum hem de aç kalmadan ve en çok bu dönemde kilo kaybettiğimi hissediyorum

canım iyi yapıyorsun, haftasonu geç kalkınca gerek yok fazladan 1 ana öğüne :34:

Günaydın minnoş çıtır kızlarım :34:

bende de sıkıntı yok şimdilik bu hafta, yarın sabah diyetisyenime gidicem kontrole, ama çok fark olduğunu düşünmüyorum.
inceldiğimi farkediyorum ama kiloda pek eksilme olmuyor :1:
zaten geçen haftasonu bozmuştum, anca toparladım bu hafta.
bozmadan yapamıyoruz maalesef :44::44:

sabah süt içtim yine, şimdi de sütlü nescafe.
birazdan da yumurta, peynir, domates, salatalık, maydonoz yicem :56:

herkese güzel bir gün diliyorum

günaydın canımm :) kilon da değişim olmasa bile geçen haftayı tolere etmen bence harika oldu. en azından kilo almadın. ve incelmeye devam ediosun. bende şu 8li rakamlardan bi kurtulsam diyorum artık :)

günaydın canımm :) kilon da değişim olmasa bile geçen haftayı tolere etmen bence harika oldu. en azından kilo almadın. ve incelmeye devam ediosun. bende şu 8li rakamlardan bi kurtulsam diyorum artık :)

evet bende ona seviniyorum, en azından kilo almıyoruz :1:
canım ben hatırlayamadım senin kilo gidişatını, kaçtın kaçsın kaç olcaksın boyun ve yaşın kaçtı :44:

canım ben hatırlayamadım senin kilo gidişatını, kaçtın kaçsın kaç olcaksın boyun ve yaşın kaçtı :44:

canım yaş 28 boy 1,68 kilo 84.400 ile buraya başlamıştım önsesinden gitmiş bir 3 kilom daha var. en son geçen hafta 81.600 düm.

9 şubattan beri aranıza katıldım ve ozaman dan beri çok çok az kaçamak yaptım.

canım akşamki 2 cips den bişi olmaz da, süt ve muz şişirmiştir seni. muz yerine kuru kayısı fln ye ki sabaha tuvalete çıkarsın ve şişlik gitsin :34:

bende de sıkıntı yok şimdilik bu hafta, yarın sabah diyetisyenime gidicem kontrole, ama çok fark olduğunu düşünmüyorum.

sağolasın canım:)
aslında benim kabızlık falan da yok canım o yüzden şaşıyorum ya niye şiş hissediyorum diye belki de hafta sonu baya bi kaçırdım ya psikolojik midir nedir,kayısıyı deneyim bari
sana da afiyet olsun önemli olan incelmiş olman canım bu kaçamakları toparlamak yavaşlatıyo biraz ama sen yine vermişsindir:34:

canım yaş 28 boy 1,68 kilo 84.400 ile buraya başlamıştım önsesinden gitmiş bir 3 kilom daha var. en son geçen hafta 81.600 düm.

9 şubattan beri aranıza katıldım ve ozaman dan beri çok çok az kaçamak yaptım.

canım 1 ay olmak üzere senin, ayda 3-4 kilo normal sağlıklı zaten.
kaçamaksız gitmen güzel, direncin kırılmasın mutlaka düşeceksin yakın zamanda 7 li rakamlara :34:

günaydın canım dene bakalım görürsün inşallah faydasını,ben de hafta sonları pınar gibi ara öğünden başlıyorum 2 ana öğün yiyebiliyorum hem de aç kalmadan ve en çok bu dönemde kilo kaybettiğimi hissediyorum

inş... benim bağırsaklar acayiip sesler çıkarıyor
gene başladı galiba kilo kaybım:53:

sağolasın canım:)
aslında benim kabızlık falan da yok canım o yüzden şaşıyorum ya niye şiş hissediyorum diye belki de hafta sonu baya bi kaçırdım ya psikolojik midir nedir,kayısıyı deneyim bari
sana da afiyet olsun önemli olan incelmiş olman canım bu kaçamakları toparlamak yavaşlatıyo biraz ama sen yine vermişsindir:34:

haftasonunu olan kaçamaklarını henüz tolere edememiş olabilirsin, ya da regl dönemin yaklaşmış veya yumurtlama evresinde de olabilirsin. malum şişlik durumunun birçok sebebi olabilir. kabızlık sorunun olmasa dahi muz yemeyi çok tercih etme bence. kayısı-incir-hurma akşam için daha iyi bence.
zaten kaçamakları tolere ettiricem die kilo veremez oldum :1::1:
alıştım artık, gülüyorum kendi kendime.
zaten baştaki o gaz aynen devam etmio maalesef.
benimki nisan ayı için antalyada tatil programı yapmaya başladı, telaş sardı beni valla, 1.5 ay sonra bikini giycem :18::18:
o zamana kadar en azından 5 kiloyu atmam lazım. böle kaçamaklarla da olmaz, ne yapıcam bilemedim.
yarın diyetisyenime gidicem, zaten kaçamaklarımı hep sölüyorum bilio, artık başka bi çözüm bulucaz, gerekirse saat başı bişi yer ama az yerim napayım.
aç kalarak olmuo bu işler ben bunu anladım. sık yememiz lazım.

canım diyetlerde de önce 2 dilim, sonra 1 dilim olarak düşürüolar evet, hani sende tek seferde 2 dilim almak yerine, 1 dilimini öğle yemeğine aktarabilirsin bir süre sonra :34:

Eveeet doğru söylüyorsun canım :)) öyle yapayımmm :16:

hadi bakalımmmm, bende aynen bekliyorum öğünlerimin gelmesini, 12 gibi yapıcam bende.

ilk bi aç gün miğden kazınabilir, zorlanabilirsin, pes etme. vücut alıştığı için aynı saatlere, o saatlerde miğde kazınıo ama bu demektir ki metabolizma çalışıo yemek istio :34:

aynen canım çok acıktım 11 de yedim sandiwiçimi 1 de falan hurma ile süt içecem
4 5 te falan salatamı yerim bazen akşamları ağır kaçıyor ya benim:52:

canım afiyet olsun bende sana uycam bakalım
toparlarsın sen herkezde haftasonu var bi kaçamak zaten sıkma canını
benim kilo azalırken beden ölçülerim artıyor
çok garip geldi ama vardır bi hikmet su topluyordur:52:

aynen canım çok acıktım 11 de yedim sandiwiçimi 1 de falan hurma ile süt içecem
4 5 te falan salatamı yerim bazen akşamları ağır kaçıyor ya benim:52:

cnm 1 de meyveni ye, salatanı 3-4 de ye
6 da süt
8 de yemek

unutma, her zaman yediğin saatlerde farklı yiceksin.

canım afiyet olsun bende sana uycam bakalım
toparlarsın sen herkezde haftasonu var bi kaçamak zaten sıkma canını
benim kilo azalırken beden ölçülerim artıyor
çok garip geldi ama vardır bi hikmet su topluyordur:52:

zaten bizdeki de ne suymuş arkadaş, bi çekilip gitmedi :1::1::1:

Back