• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bizde de durum aynı canım, eşim kola bile almaz eve. şimdi dikkat ediyoruz birlikte, eşim benden daha fazla kilo veriyor :) bir de kilo bildirimine beni de yaz, sadece kendini yazıyorsun diyor :)

alemsiniz valla:1::1:
benim de eşimin arkadaşı benden duydu acaba bende kız nicki bulup girsemmi falan diyodu yok dedim orası sana göre değil sen kendi kendine zayıfla:9:

alemsiniz valla
benim de eşimin arkadaşı benden duydu acaba bende kız nicki bulup girsemmi falan diyodu yok dedim orası sana göre değil sen kendi kendine zayıfla
canım ben de eşimi bir derdim var bölümün okurken görmüştüm hayırdır dedim kadınları anlamaya çalışıyorum demişti çok güldüm hala arada bakar:9::9::1::1:

alemsiniz valla:1::1:
benim de eşimin arkadaşı benden duydu acaba bende kız nicki bulup girsemmi falan diyodu yok dedim orası sana göre değil sen kendi kendine zayıfla:9:

ayyyy aramızda öle kız rolü yapan erkek var mı acaba, bak merak ettim şimdiii:44:

canım ben de eşimi bir derdim var bölümün okurken görmüştüm hayırdır dedim kadınları anlamaya çalışıyorum demişti çok güldüm hala arada bakar:9::9::1::1:

oh oh aman baksınlar benimki de bazen arada kaçamak yapınca hemen soruyo kızlar ne dedi,bence şu yediğini yazma miktar belirtme falan diyo sanki kimi kandırıyosam:1:

selam kızlar öğlen yemeğim salata ve çorba oldu
az önce bir nescafe bir incir ve biraz badem yedim
muhabbetlerinize bayıldım benim kociş de baya biliyor kk yı sayemde

selam kızlar öğlen yemeğim salata ve çorba oldu
az önce bir nescafe bir incir ve biraz badem yedim
muhabbetlerinize bayıldım benim kociş de baya biliyor kk yı sayemde

afiyet olsun canım güzel yemişsin,kocişlerden bilmeyen yok anlaşılan biz kızlar herşeyimizi anlatırız zaten:)

ya valla ben almam gereken proteini alıyorum
yoğrt süt peynir tavuk falan
az beslenmeiyorum normal besleniyorum ya
şimdi çok üzüldüm bu beslenme
düzenin üstüne çıksam bütün emeklerim boşuna gider
yapabileciğim ancak bu kadar
sabah kahvaltı edemiyorum hemen bi tost yapıyorum olmadı sandwiç
öğlen çorba salata yoğurt veya tavuklu yada peynirli salata
bazen çok güzel ev yemekleri oluyor onlardan yiyorum
akşamları bazen yiyorum ne varsa piav makarna tavuk herşeyden bazen ypoğurt yiyorum sadece gece yatarkende süt içiyorum
:25::25::25::25::26::26::26::26::26::26::26::53::53::53:

Back