• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

tamm canım o zaman kahvaltı yapcam
o zamn ben tavuklu ve peynirli salataya devam
akşamlarıda yoğurt yerim tamamdır:52:

ılığını geçtim kaynarını bile içerim vala herkezin bi bildiği var süper oluyor böyle
benim yaptıgım hataları ben söylemeden farkediyosunuz ya süpersiniz canlarım
benim:54:

canım çok geçmiş olsun ben bazen acıkmadan bişiler yediğim zaman
öle ağrılar oluyor banada ama ara öğün yapmassam hiç bi sorun yok
şimdi hurma yedim ve midem ağrıyor:53:

öğünlerinde mutlaka protein ye de, ne yiosan ye :34::34:

canım kivi-süt-hurma üçlüsü bağırsaklarını bozöuş olabilir, sendeki sanıyorum onu ağrısı :34:

aynen öyle canım zaten akşam bi gıdım fazla yiyince kendini hissettiriyo
vicdan azabı çekiyodum rahatladım oh:34:

çekme cnm vicdan azabı, zaten metabolizmamızı hızlandıracak çok şey yioruz içioruz, o hızlı metabolizma 2 çatal makarnayı hooooooopppp alıp eritmiştir hemencik :52:

slm çıtır kızlar, kahvaltım 1 yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, maydanoz. ara öğün bir greyfurtun suyu.

merhaba kızlar dün misafirim vardı giremedi.
dün kahvaltı da peynir zeytin 1 dilim ekmek domates çay
arda 1 tane kuru incir öğlen 1 kase çorba arada 1 portakal akşam 1 kase çorba ve 5 6 kaşık bulgur pilavı yedim

sabah 1 saat yürüyüm 44 mekik çekmiştim.. akşama tatlı yapmıştım kızlarla yarım dilim yedim:(( ama sonra eşimle 3 km. yürüdük. salı günleri akşam arkadaşlarla toplanıyoruz geneldede çay ve tatlı oluyor ikram. yarım yiyip sonrasında 3 5 km. yürüsem tolere eder mi sizce bu arada 2 gündür temizlik yapıyordum bu günde çok işim var dün hep koşturmaca geçti zaten.

bugün yürüyüşe çıkamadım. ben de leslie ile 1 mil yürüdüm dün çok yürümüşüm zaten. bugün mekik çekicem bir de sadece.. bir beş kilo verebilsem çıtırlığa yaklaşırım ben de heralde:1::1:

bu arada dün eşimle konuştuk evlendikten sonra o da 5 kg. almıştı. beraber gayret edicez bakalım o da yürüyüşlere başlıycak:32::32:

arda 1 tane kuru incir öğlen 1 kase çorba arada 1 portakal akşam 1 kase çorba ve 5 6 kaşık bulgur pilavı yedim

sabah 1 saat yürüyüm 44 mekik çekmiştim.. akşama tatlı yapmıştım kızlarla yarım dilim yedim:(( ama sonra eşimle 3 km. yürüdük. salı günleri akşam arkadaşlarla toplanıyoruz geneldede çay ve tatlı oluyor ikram. yarım yiyip sonrasında 3 5 km. yürüsem tolere eder mi sizce bu arada 2 gündür temizlik yapıyordum bu günde çok işim var dün hep koşturmaca geçti zaten.

bugün yürüyüşe çıkamadım. ben de leslie ile 1 mil yürüdüm dün çok yürümüşüm zaten. bugün mekik çekicem bir de sadece.. bir beş kilo verebilsem çıtırlığa yaklaşırım ben de heralde:1::1:

bu arada dün eşimle konuştuk evlendikten sonra o da 5 kg. almıştı. beraber gayret edicez bakalım o da yürüyüşlere başlıycak:32::32:

canım eşinin de dikkat etmesi büyük kolaylık sağlıyor, mutlaka değerlendir.

canım eşinin de dikkat etmesi büyük kolaylık sağlıyor, mutlaka değerlendir.

canım biz evlendiğimizden beri sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. çok yağlı yemek yapmam eve ıvır zıvır almayız. ama kaçamaklarımızdan dolayı kilo aldık hep akşam yemekden sonra çayın yanına kestane mısır patlağı falan yapıyodum.. bir de misafir gelince kalanları yiyerek faln böyle böyle aldık.. kışında evde kalıpda spor yapamayınca kiloları aldık. hep artık dikkat edelim diyoruz sonra gene aynı düzen ama ben bu sefer çok kararlıyım oda gayretlendi beni görünce.. allahdan eşim kendini sınırlaya biliyor. ben bazen markete gidince abur cubur istiyorum o firenliyor beni zararlı olduğu için tabi:34:

canım bu şekilde kilo veremezsin bence, ama yürüyüşlerin sayesinde kilo da almazsın
akşam hem çorba hem bulgur yemişsin. Bu demektir ki akşam yemeğin sadece 3 dilim ekmek olmuş, protein nerde? (yogurt-et türleri) salata nerde?
tatlı yemişsin sonra yürüyüş yapmışsın, evet tolere eder ama yediğini yakmış olursun sadece, kilo vermezsin.

Back