Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacılaarrr :) biz kadınlar klübünün en minnoş ekibi olduk![]()
günaydın cnm, 2 çatal makarnacıktan bişi olmaz, ekmek yememişsin sonuçta
önemli olan akşam yemeği zaten, ona çok dikkat etmemiz lazım
inş.. canım ya çok takıldım bende
kastım iyice cuma 61 i görmem lazım
![]()
görürsün inşallah görürsün şişkinlik gidince bi anda düşer:)
o zaman bende selcan gibi direneyim :) #direnfazi :))
tamm canım o zaman kahvaltı yapcam
o zamn ben tavuklu ve peynirli salataya devam
akşamlarıda yoğurt yerim tamamdır![]()
ılığını geçtim kaynarını bile içerim vala herkezin bi bildiği var süper oluyor böyle
benim yaptıgım hataları ben söylemeden farkediyosunuz ya süpersiniz canlarım
benim![]()
canım çok geçmiş olsun ben bazen acıkmadan bişiler yediğim zaman
öle ağrılar oluyor banada ama ara öğün yapmassam hiç bi sorun yok
şimdi hurma yedim ve midem ağrıyor![]()
canım benimm geçmiş olsun.mide ağrısına ballı ılık suda iyi gelir. canım iki yudum ekmekten ne olacak zaten servis yaparken fazlası gitmiş. :)
bacılaarrr :) biz kadınlar klübünün en minnoş ekibi olduk![]()
öğünlerinde mutlaka protein ye de, ne yiosan ye
canım kivi-süt-hurma üçlüsü bağırsaklarını bozöuş olabilir, sendeki sanıyorum onu ağrısı![]()
aynen öyle canım zaten akşam bi gıdım fazla yiyince kendini hissettiriyo
vicdan azabı çekiyodum rahatladım oh![]()
Aman bozsun yaa iyi olur
haftada bir devam bakalım etkisini görürsem![]()
görürsün cnm mutlaka
iyi yemişssin valla 3 kiviyi, ben 2 de tıkanıyorum, gitmio boğazımdan![]()
merhaba kızlar dün misafirim vardı giremedi.
dün kahvaltı da peynir zeytin 1 dilim ekmek domates çay
arda 1 tane kuru incir öğlen 1 kase çorba arada 1 portakal akşam 1 kase çorba ve 5 6 kaşık bulgur pilavı yedim
sabah 1 saat yürüyüm 44 mekik çekmiştim.. akşama tatlı yapmıştım kızlarla yarım dilim yedim( ama sonra eşimle 3 km. yürüdük. salı günleri akşam arkadaşlarla toplanıyoruz geneldede çay ve tatlı oluyor ikram. yarım yiyip sonrasında 3 5 km. yürüsem tolere eder mi sizce bu arada 2 gündür temizlik yapıyordum bu günde çok işim var dün hep koşturmaca geçti zaten.
bugün yürüyüşe çıkamadım. ben de leslie ile 1 mil yürüdüm dün çok yürümüşüm zaten. bugün mekik çekicem bir de sadece.. bir beş kilo verebilsem çıtırlığa yaklaşırım ben de heralde
bu arada dün eşimle konuştuk evlendikten sonra o da 5 kg. almıştı. beraber gayret edicez bakalım o da yürüyüşlere başlıycak![]()
canım eşinin de dikkat etmesi büyük kolaylık sağlıyor, mutlaka değerlendir.
slm çıtır kızlar, kahvaltım 1 yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, maydanoz. ara öğün bir greyfurtun suyu.
ben 4 deyince fazla aldım ama sabah sabah
bu kadar yeter dedim
ben çok severim kiviyi zaten![]()
merhaba kızlar dün misafirim vardı giremedi.
dün kahvaltı da peynir zeytin 1 dilim ekmek domates çay
arda 1 tane kuru incir öğlen 1 kase çorba arada 1 portakal akşam 1 kase çorba ve 5 6 kaşık bulgur pilavı yedim
sabah 1 saat yürüyüm 44 mekik çekmiştim.. akşama tatlı yapmıştım kızlarla yarım dilim yedim( ama sonra eşimle 3 km. yürüdük. salı günleri akşam arkadaşlarla toplanıyoruz geneldede çay ve tatlı oluyor ikram. yarım yiyip sonrasında 3 5 km. yürüsem tolere eder mi sizce bu arada 2 gündür temizlik yapıyordum bu günde çok işim var dün hep koşturmaca geçti zaten.
bugün yürüyüşe çıkamadım. ben de leslie ile 1 mil yürüdüm dün çok yürümüşüm zaten. bugün mekik çekicem bir de sadece.. bir beş kilo verebilsem çıtırlığa yaklaşırım ben de heralde
bu arada dün eşimle konuştuk evlendikten sonra o da 5 kg. almıştı. beraber gayret edicez bakalım o da yürüyüşlere başlıycak![]()