biz kocaman çıtır bir grup olduk :)
çıtır kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz kocaman çıtır bir grup olduk :)
bacılaarrr :) biz kadınlar klübünün en minnoş ekibi olduk
günaydın cnm, 2 çatal makarnacıktan bişi olmaz, ekmek yememişsin sonuçta
önemli olan akşam yemeği zaten, ona çok dikkat etmemiz lazım
inş.. canım ya çok takıldım bende
kastım iyice cuma 61 i görmem lazım
görürsün inşallah görürsün şişkinlik gidince bi anda düşer:)
o zaman bende selcan gibi direneyim :) #direnfazi :))
tamm canım o zaman kahvaltı yapcam
o zamn ben tavuklu ve peynirli salataya devam
akşamlarıda yoğurt yerim tamamdır
ılığını geçtim kaynarını bile içerim vala herkezin bi bildiği var süper oluyor böyle
benim yaptıgım hataları ben söylemeden farkediyosunuz ya süpersiniz canlarım
benim
canım çok geçmiş olsun ben bazen acıkmadan bişiler yediğim zaman
öle ağrılar oluyor banada ama ara öğün yapmassam hiç bi sorun yok
şimdi hurma yedim ve midem ağrıyor
canım benimm geçmiş olsun. mide ağrısına ballı ılık suda iyi gelir. canım iki yudum ekmekten ne olacak zaten servis yaparken fazlası gitmiş. :)
bacılaarrr :) biz kadınlar klübünün en minnoş ekibi olduk
öğünlerinde mutlaka protein ye de, ne yiosan ye
canım kivi-süt-hurma üçlüsü bağırsaklarını bozöuş olabilir, sendeki sanıyorum onu ağrısı
aynen öyle canım zaten akşam bi gıdım fazla yiyince kendini hissettiriyo
vicdan azabı çekiyodum rahatladım oh
Aman bozsun yaa iyi olur
haftada bir devam bakalım etkisini görürsem
görürsün cnm mutlaka
iyi yemişssin valla 3 kiviyi, ben 2 de tıkanıyorum, gitmio boğazımdan
merhaba kızlar dün misafirim vardı giremedi.
dün kahvaltı da peynir zeytin 1 dilim ekmek domates çay
arda 1 tane kuru incir öğlen 1 kase çorba arada 1 portakal akşam 1 kase çorba ve 5 6 kaşık bulgur pilavı yedim
sabah 1 saat yürüyüm 44 mekik çekmiştim.. akşama tatlı yapmıştım kızlarla yarım dilim yedim( ama sonra eşimle 3 km. yürüdük. salı günleri akşam arkadaşlarla toplanıyoruz geneldede çay ve tatlı oluyor ikram. yarım yiyip sonrasında 3 5 km. yürüsem tolere eder mi sizce bu arada 2 gündür temizlik yapıyordum bu günde çok işim var dün hep koşturmaca geçti zaten.
bugün yürüyüşe çıkamadım. ben de leslie ile 1 mil yürüdüm dün çok yürümüşüm zaten. bugün mekik çekicem bir de sadece.. bir beş kilo verebilsem çıtırlığa yaklaşırım ben de heralde
bu arada dün eşimle konuştuk evlendikten sonra o da 5 kg. almıştı. beraber gayret edicez bakalım o da yürüyüşlere başlıycak
canım eşinin de dikkat etmesi büyük kolaylık sağlıyor, mutlaka değerlendir.
slm çıtır kızlar, kahvaltım 1 yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, maydanoz. ara öğün bir greyfurtun suyu.
ben 4 deyince fazla aldım ama sabah sabah
bu kadar yeter dedim
ben çok severim kiviyi zaten
merhaba kızlar dün misafirim vardı giremedi.
dün kahvaltı da peynir zeytin 1 dilim ekmek domates çay
arda 1 tane kuru incir öğlen 1 kase çorba arada 1 portakal akşam 1 kase çorba ve 5 6 kaşık bulgur pilavı yedim
sabah 1 saat yürüyüm 44 mekik çekmiştim.. akşama tatlı yapmıştım kızlarla yarım dilim yedim( ama sonra eşimle 3 km. yürüdük. salı günleri akşam arkadaşlarla toplanıyoruz geneldede çay ve tatlı oluyor ikram. yarım yiyip sonrasında 3 5 km. yürüsem tolere eder mi sizce bu arada 2 gündür temizlik yapıyordum bu günde çok işim var dün hep koşturmaca geçti zaten.
bugün yürüyüşe çıkamadım. ben de leslie ile 1 mil yürüdüm dün çok yürümüşüm zaten. bugün mekik çekicem bir de sadece.. bir beş kilo verebilsem çıtırlığa yaklaşırım ben de heralde
bu arada dün eşimle konuştuk evlendikten sonra o da 5 kg. almıştı. beraber gayret edicez bakalım o da yürüyüşlere başlıycak