• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

öğle yemeğimi henüz yemedim ama acıkmadımda :) allaaaaamm artık miidem de minnoş oldu sanırım sonunda :D neyse ben yinede bişeyler yiyim ki akşama saldırmiiim :)

hee tamm bebeği sütüm yoğurdum bitmiyo benim biliyorsun
akşam yemek yerine 1 koca kase yoğurt yiyorum zaten:53:

protein değeri en yüksek olanlar tavuk/et , sonra peynir, sonra yogurt, sonra süt
büyükten küçüğe sırala yanii
o yuzden akşam tavuk/et yemediğin zamanlar peynir ye
ben bazen fırına mantar atıyorum içinde kaşar peynirli, harika bir akşam yemeğiymiş, diyetisyenim demişti

Selam kızlar,
dün öğle saatlerinde feci bir miğde agrısı çektim. nedenini gerçekten bilmiorum
acaba karbonatlı suyu abarttım die düşündüm ama miğde agrısı yapmayacağı aksine agrıyı gecireceğini sölemişti diyetisyenim
belki de üşüttüm bilmiorum
ağrı geçsin die 2 lokma ekmeğin arasında helva yedirdiler bana :43::43: ama işe yaradı , 2saat sonra geçti agrı

dün sabah 1 bardak süt, 12 de yumurta, peynir, söğüş, 2 de yarım tabak tavuk, bahsettiğim 2 lokma ekmek arası helva, akşam da 2 tane köfte ve tere yedim. gece de bi ark ın doğumgününe ugradım be 1 bardak viski içtim ama elma suyuyla değil sodayla, böle alışturucam kendimi, mutlaka farkedecektir.

dün spor olarak, annemin evde 30 kişi akrabalardan oluşan misafir vardı, 4 saat hiç oturmayıp sürekli servis yaptım, bence bayaa iyi bi spor oldu valla :))))

bu sabah da 10 da 1 bardak süt içtim, şimdi de az sütlü nescafe içiorum. yarım saat sonra yumurta, peynir ve söğüş yicem.

sabah tartıldım 67,9 çıktım :47::47:

bugün yine dışarda yürüyüş yapıcam :34:

sizleri seviyorum, iyi ki varsınız :21:

canım çok geçmiş olsun sen de iyiki varsın kıı biz de seni seviyoruz:)
o helvalı ekmeği yemekle çok iyi etmişsin çok az yiyosun zaten o yaptığın servis eritmedik bişey koymamıştır merak etme
şu ev işleri değme sporlara taş çıkartır valla,canım bide şu karbonatlı suya ara versen diyorum sonuçta ömür boyu öyle içemiyceksin diyetisyenler ne kadar zararsız dese de doğala aykırı sonuçta

canım çok geçmiş olsun sen de iyiki varsın kıı biz de seni seviyoruz:)
o helvalı ekmeği yemekle çok iyi etmişsin çok az yiyosun zaten o yaptığın servis eritmedik bişey koymamıştır merak etme
şu ev işleri değme sporlara taş çıkartır valla,canım bide şu karbonatlı suya ara versen diyorum sonuçta ömür boyu öyle içemiyceksin diyetisyenler ne kadar zararsız dese de doğala aykırı sonuçta

sağol cnm

karbonatlı suyu azaltıcam canım, tüm sularımı öle içmicem artık
haklısın bu konuda,
haftada 2 gün de ara vericem artık

protein değeri en yüksek olanlar tavuk/et , sonra peynir, sonra yogurt, sonra süt
ben bazen fırına mantar atıyorum içinde kaşar peynirli, harika bir akşam yemeğiymiş, diyetisyenim demişti

canım ben de pikniklerde mangala atıyodum mantarı o şekilde çok güzel oluyo gerçekten,kaç tane yeme sınırımız var bir akşam yemeği için

tmm bebeğim yapacam söz:27:

canım ben de pikniklerde mangala atıyodum mantarı o şekilde çok güzel oluyo gerçekten,kaç tane yeme sınırımız var bir akşam yemeği için

canım bi sınır yok aslında, çünkü mantar sebze kategorisinde, içine peynir de girince proteinli sebze oluo. sadece gut hastalarında et kategorisindeymiş, o yüzden yemeleri kısıtlanıomuş.
bence 1 porsiyon sebze olarak öğünü düşünürsek 4 büyük-8 küçük mantar uygundur.

canım bi sınır yok aslında, çünkü mantar sebze kategorisinde, içine peynir de girince proteinli sebze oluo. sadece gut hastalarında et kategorisindeymiş, o yüzden yemeleri kısıtlanıomuş.
bence 1 porsiyon sebze olarak öğünü düşünürsek 4 büyük-8 küçük mantar uygundur.

sağol canım aklımda bulunsun bazen eşime nohut fasulye türü bişeyler yapıyorum onlar da iki üç gün bitmiyo ben de ne yesem diye düşünüyodum artık böyle de yaparım

sağol canım aklımda bulunsun bazen eşime nohut fasulye türü bişeyler yapıyorum onlar da iki üç gün bitmiyo ben de ne yesem diye düşünüyodum artık böyle de yaparım

aynen bende de öyle sıkıntı oluyor, bende öyle durumlarda mantar atıyorum hemen fırına, ya da brokoli haşlıyorum, sarımsaklı yogurtla yiorum valla harika oluo, bak bi de hellim peynir de olabilir, at ızgaraya ya da tavaya, sıcak sıcak çok güzel oluyo,salatayla

canım biz evlendiğimizden beri sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. çok yağlı yemek yapmam eve ıvır zıvır almayız. ama kaçamaklarımızdan dolayı kilo aldık hep akşam yemekden sonra çayın yanına kestane mısır patlağı falan yapıyodum.. bir de misafir gelince kalanları yiyerek faln böyle böyle aldık.. kışında evde kalıpda spor yapamayınca kiloları aldık. hep artık dikkat edelim diyoruz sonra gene aynı düzen ama ben bu sefer çok kararlıyım oda gayretlendi beni görünce.. allahdan eşim kendini sınırlaya biliyor. ben bazen markete gidince abur cubur istiyorum o firenliyor beni zararlı olduğu için tabi:34:

bizde de durum aynı canım, eşim kola bile almaz eve. şimdi dikkat ediyoruz birlikte, eşim benden daha fazla kilo veriyor :) bir de kilo bildirimine beni de yaz, sadece kendini yazıyorsun diyor :)

bizde de durum aynı canım, eşim kola bile almaz eve. şimdi dikkat ediyoruz birlikte, eşim benden daha fazla kilo veriyor :) bir de kilo bildirimine beni de yaz, sadece kendini yazıyorsun diyor :)

hahahahhahahahaha hiç güleceğim yoktu
senin kadınlar kulubünde ne işin var de :1::1::1:

aynen bende de öyle sıkıntı oluyor, bende öyle durumlarda mantar atıyorum hemen fırına, ya da brokoli haşlıyorum, sarımsaklı yogurtla yiorum valla harika oluo, bak bi de hellim peynir de olabilir, at ızgaraya ya da tavaya, sıcak sıcak çok güzel oluyo,salatayla

bunu öğrendiğim iyi oldu brokoliyi de severim arada da öyle yapıyım bari:34:

hahahahhahahahaha hiç güleceğim yoktu
senin kadınlar kulubünde ne işin var de :1::1::1:

kadınlar kulübü burası ne işin var diyorum, o da yazacaksın tabi, tek başına mı veriyorsun kiloları diye savunuyor kendini. hiç bu kadar istikrarlı olmamıştın, iyi geldi sana kalabalık diyet, sorumlu hissediyorsun diyor.

canım bu şekilde kilo veremezsin bence, ama yürüyüşlerin sayesinde kilo da almazsın
akşam hem çorba hem bulgur yemişsin. Bu demektir ki akşam yemeğin sadece 3 dilim ekmek olmuş, protein nerde? (yogurt-et türleri) salata nerde?
tatlı yemişsin sonra yürüyüş yapmışsın, evet tolere eder ama yediğini yakmış olursun sadece, kilo vermezsin.

canım dün sadece misafirim olduğu için öyle oldu güçsüz hissetmiyim diye bulgur yedim zaten hızlıca atıştırp geçiştirmek zorunda kaldım. bugün alış veriş yapıcaz balık salata falan yemeyi düşünüyorum akşama. protein yemeye dikkat ediyorum normalde. salı günleri sabah yürüyüşümü yapıcam ama akşam ikram olursa onu3 veya 5 km. yürüyerek tolere edebilirim diye düşünüyorum. dünkü durum istisnaydı zaten çorbada köfteliydi az da olsa. yavaş yavaş vermeye başladım belki biraz vermemi etkileyebilir ama yapabileciğim birşey de yok.

Back