- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
günaydın cnm
akşam yemeğin harika olmuş, tebrik ederim direncin için.
balığın şişliği olmaz canım ya, bi yanlışlık var bu işte
ne bilim canım yaaa sanki midemde hiç erimedi o balık. hep tok hissettim. diren selcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm
akşam yemeğin harika olmuş, tebrik ederim direncin için.
balığın şişliği olmaz canım ya, bi yanlışlık var bu işte
kızlar sabah kahvaltım
3 tane kivi bi bardak süt
4 fazla geldi ama 62 yi tekrar gördüm bu sabah çok şükür
sanırım kilo aldım ben daha fazla inermi bilmem
canım harikasın
kivi yemene sevindim, bakalım bugün nasıl bağırsaklarını çalıştıracak
62 yi görmüşsün işte gidiyo ödemin
canım kilo almış olman imkansız, aldıracak bişi yemiosun ki sonuçtaa
ne bilim canım yaaa sanki midemde hiç erimedi o balık. hep tok hissettim. diren selcan
günaydın kızlar iyisinizdir umarım
bu hafta hiç kilo verememişim daha cuma günüyle aynıyım maalesef
geçmiş olsun canım ekmekle helva iyi gelmiş yedim diye üzülme zaten servis yaparken erimiştirSelam kızlar,
dün öğle saatlerinde feci bir miğde agrısı çektim. nedenini gerçekten bilmiorum
acaba karbonatlı suyu abarttım die düşündüm ama miğde agrısı yapmayacağı aksine agrıyı gecireceğini sölemişti diyetisyenim
belki de üşüttüm bilmiorum
ağrı geçsin die 2 lokma ekmeğin arasında helva yedirdiler bana ama işe yaradı , 2saat sonra geçti agrı
dün sabah 1 bardak süt, 12 de yumurta, peynir, söğüş, 2 de yarım tabak tavuk, bahsettiğim 2 lokma ekmek arası helva, akşam da 2 tane köfte ve tere yedim. gece de bi ark ın doğumgününe ugradım be 1 bardak viski içtim ama elma suyuyla değil sodayla, böle alışturucam kendimi, mutlaka farkedecektir.
dün spor olarak, annemin evde 30 kişi akrabalardan oluşan misafir vardı, 4 saat hiç oturmayıp sürekli servis yaptım, bence bayaa iyi bi spor oldu valla :))))
bu sabah da 10 da 1 bardak süt içtim, şimdi de az sütlü nescafe içiorum. yarım saat sonra yumurta, peynir ve söğüş yicem.
sabah tartıldım 67,9 çıktım
bugün yine dışarda yürüyüş yapıcam
sizleri seviyorum, iyi ki varsınız
Aslında istesem yapabiliyorum imkanım var.Ama artk iistiyorum. . :) yaza 15 kilo vericem inşallah kafama koydum. Topik acmaktaki amacm daha fazla hirslanmak. Öyle bişey ki bu kilo diyete baslicam nasilsa dedigimde 72 kiloydum ve suan 75 im. 77 ydim iki kilo verdim iste.. yani bian bos bırakmaya gelmiyor. . Eger kararliysan yarın sabah ciddi bi diyete başlayalım senle..
ne biliyim canım
canımı sıktı bu durum iyicene
kaç gündür her öğlen sdalata yiyiorum dün akşam sadece zencefilli zerdaçallı yoğurt yedim
düşün eşimede krep yaptım kaç tane yedi ben yemedim bile
merhaba ,
bende bıktım artık bu kilolarda. uzun zamandır uğraşıyorum 3 veriyorum 5 alıyorum istediğim kiloya bir türlü ulaşamadım.
bugün karabuğday diyetini duydum.
yapan varsa bilgi verebilir mi ?
kuzummm kivi yi yemen iyi olmuş hem vitaminli hemde bagırsaklarını çalıştırır. ya canım hemen umutsuzluğa kapılma neden kilo alacaksın. ne güzel gidiyor işte. hedefine ne kadar yaklaştığını görmüyo musun?
canım direniyo işte kilo vermemiz, sıkma canını, ne kadar daha direnebilir ki zaten, bence direnip bir süre sonra pes edecek ve yine hızlı kilo vereceğiz.
kuzucuklar valla süper desteğiniz var
bol su içiyorum
o işe yaramaya başladı sanırım
canım bence protein alımını arttır, sabahları kahvaltında yumurta ve peynir olsun, öğlen akşam da tavuk yogurt ye, 1 hafta dene bakalım, mutlaka hızlanacaktır diye düşünüyorum.
içebiliyorsan biraz ılık su iç canım
ılığını geçtim kaynarını bile içerim vala herkezin bi bildiği var süper oluyor böyle
benim yaptıgım hataları ben söylemeden farkediyosunuz ya süpersiniz canlarım
benim
Selam kızlar,
acaba karbonatlı suyu abarttım die düşündüm ama miğde agrısı yapmayacağı aksine agrıyı gecireceğini sölemişti diyetisyenim
ağrı geçsin die 2 lokma ekmeğin arasında helva yedirdiler bana ama işe yaradı , 2saat sonra geçti agrı
dün sabah 1 bardak süt, 12 de yumurta, peynir, söğüş, 2 de yarım tabak tavuk, bahsettiğim 2 lokma ekmek arası helva, akşam da 2 tane köfte ve tere yedim. gece de bi ark ın doğumgününe ugradım be 1 bardak viski içtim ama elma suyuyla değil sodayla, böle alışturucam kendimi, mutlaka farkedecektir.
dün spor olarak, annemin evde 30 kişi akrabalardan oluşan misafir vardı, 4 saat hiç oturmayıp sürekli servis yaptım, bence bayaa iyi bi spor oldu valla :))))
bu sabah da 10 da 1 bardak süt içtim, şimdi de az sütlü nescafe içiorum. yarım saat sonra yumurta, peynir ve söğüş yicem.
Selam kızlar,