• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

zararlı şeyleri biliyorsun, nasıl beslenmen gerektiğini de, dikkat etmeyi bırakma ama zayıf olcam diye de psikolajini yorma tamam mı?. derslerini etkiliyorsa, vakit ayırmakta zorlanıyorsan yazmayabilirsin.

taammmaamm :)) yazılılar başlayacak zaten pek vakit ayıramam gibi

günlük yarım saat oraları eritmek için haraket yapayım o zaman :) yapabilirsem tabii :D

buraya yediklerimi yazmama gerek var mı

Cnm yarim saate gerek yok hergun sabah ve yatmadan önce mekik cekersen cook ise yarar bacaklrin icinde çök kalk onune sandalye koy yaslindin yeri tutum bacan omuz acikliginda poponda güzel olur ozamn

iyi akşamlar kızlar
akşam tavuk yedim yanında da uzun zamandan sonra 2 kaşık bulgur pilavı salata ve yoğurt yemedim bu sefer değişiklik yaptım kendimce :)
sonrada ailece parka spor yapmaya gittik

günaydın canlar hepiniz için güzel bir gün olur inşallah
sabah kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1kk peynir 1 küçük domatesin yarısı
dün akşam bolca peynirli salata yaptım çok az yağ koydum onu yedim,bide kız kardeşim bende makarna yapmış çok güzel yapar 2 çatal aldım dayanamadım,ilerleyen saatlerde de yarım portakal yarım elma yedim,gündüz saatlerinde çok dikkatliydim

Kızlar nerdesiniz yaa kimsecikler yok

canım yazılanlara bi bakayım dedim nerdeyse bıraktığım gibi,dün akşam da kimsecikler yokmuş ben de pek giremiyorum akşamları bi de şimdi kız kardeşimi getirdim memleketten bütün gün biz işteyiz sıkılıyo evde gidince beraber geçiriyoruz

sinir oluyorum gerçekten öyle tiplere
kendileri zayıf 34-36 beden mesela
bana sen iyisin, boyun var dio
alla alla, hayır yani salak mıyım ben
çocuk mu kandırıyosun

canım bizim muhabbetleri hep yarıda kesiyorum dün yoğundum biraz bi bırakınca bi daha yazamıyosun
inşallah biz de olucaz o 34-36 bedenlerden benim eski kıyafetler hep öyle el kadar tshirt ün içine giriyomuşum,kimseye bakmayalım biz biliyoruz hangi kiloda daha güzel olduğumuzu yıldıramazlar bizi

günaydın canlar. Akşam bende giemedim kimselerde yokmuş zaten. akşam bi kase yogurt bir küçük salatalıktan olusan yemeğimi yedim. dün öğle yemeği falan yemedim. önceki günkü balığın şişliği devam ediyordu. neyse bu sabah yine sirkeli suyumun ardından müslimi yedim :) birazdanda başlarım yeşil çayımı içmeye :)))

günaydın canlar. Akşam bende giemedim kimselerde yokmuş zaten. akşam bi kase yogurt bir küçük salatalıktan olusan yemeğimi yedim. dün öğle yemeği falan yemedim. önceki günkü balığın şişliği devam ediyordu. neyse bu sabah yine sirkeli suyumun ardından müslimi yedim :) birazdanda başlarım yeşil çayımı içmeye :)))

afiyet olsun canım ama biraz dikkat et kendine çok az yemişsin sağlığın da önemli

kızlar sabah kahvaltım
3 tane kivi bi bardak süt
4 fazla geldi ama 62 yi tekrar gördüm bu sabah çok şükür
sanırım kilo aldım ben daha fazla inermi bilmem:25:

kızlar sabah kahvaltım

canım pazardan sonra dikkat ettin sanırım yediklerine o zaman iner demektir kendi kendine kilo olmadıya için rahat olsun:)

günaydın canlar hepiniz için güzel bir gün olur inşallah
sabah kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1kk peynir 1 küçük domatesin yarısı
dün akşam bolca peynirli salata yaptım çok az yağ koydum onu yedim,bide kız kardeşim bende makarna yapmış çok güzel yapar 2 çatal aldım dayanamadım,ilerleyen saatlerde de yarım portakal yarım elma yedim,gündüz saatlerinde çok dikkatliydim

günaydın cnm, 2 çatal makarnacıktan bişi olmaz, ekmek yememişsin sonuçta :34:
önemli olan akşam yemeği zaten, ona çok dikkat etmemiz lazım

günaydın cnm
akşam yemeğin harika olmuş, tebrik ederim direncin için.
balığın şişliği olmaz canım ya, bi yanlışlık var bu işte

kızlar sabah kahvaltım

canım harikasın
kivi yemene sevindim, bakalım bugün nasıl bağırsaklarını çalıştıracak
62 yi görmüşsün işte gidiyo ödemin
canım kilo almış olman imkansız, aldıracak bişi yemiosun ki sonuçtaa:34:

Back