• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

benimkide diyor küçükken ağzına sürmezdin diyee
şimdii süper i,çiyorum
bu arada avatar foton süper
allah yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin:54:

aynen bende 9 şubat hayatımda dönüm noktası oldu resmen. diyete başladım süt içmeye başladım. ağzıma sürmezdim. teşekkür ederim canımm.

Kızlar bu cevredeki sesler varya amannn ye can bogazdanbgelir sana kilo yakışıyor aman hanile kalcn toptan verirsin ben bu sesleri hic duymuyorum çünkü insan kendini biliyo kac kiloda nutlu daha iyi gözüküyor sizlerde duymayin benim eşim bile yoluma sekte koymaya calisiyo onu bile dinlemiyorum çünkü ben 52de bomba gibiyim biliyorum sizlerde öyle yapin buarada kendime hedefler koydum ilk hedefim 65onu gördüğüm gun hemn hamburger yemeye gitcem:)))sonraki 60onu gorunce mangala gitcem :))sonraki 55 yenege bogaza gitcem catlayana kadar ne varsa yicem 52yi gordugumde zatennn bayram var ogun hehehe

şu ödül olayı çok güzel canım daha iyi motive eder bizi ben de 57 olunca laviva yiycektim ama bu hafta sonundan sonra hedef 55 oldu o zaman yiycem:34:

güldürdün beni kııı:9: insanlar alem valla her konuda bu böyle kendileri için istediklerini başkaları için istemezler,ben de saf gibi anlatırım nerden ne öğrendiysem
hainleri dinlemek yoook:)

sinir oluyorum gerçekten öyle tiplere
kendileri zayıf 34-36 beden mesela
bana sen iyisin, boyun var dio
alla alla, hayır yani salak mıyım ben
çocuk mu kandırıyosun

Kaynatmadan ye cnm doktorlar genelde söylüyor zaten kaynatip vitaminini öldürmyin diye kendisi daha cok ise yarar bende hep öyle yapiyorum zaten maydanoz hastasiyim her öğün yerim

bende yerim ama her gün değil, bazen kahvaltıda bir tutam, bazen salataya ekliyorum :34:

tebrik ederim, azıcık dikkat ettin gitti kilolar. 168 boya 55 iyi sen ne düşünüyorsun ?

aynen abla yani çok sıkmadan azcık abur cuburu azalttım gitti tavsiyelerini de uygulamaya çalıştım :) ben 50 demiştim aslında ama sen 52 falan iyi olur demiştin şimdi 52ye ulaşınca bakcam yani duruma göre güzel durursa 52yi korumaya çalışırım yani aslında bundan sonra hep dikkat etmeye çalışacağım işte :49:

Son düzenleme:
aynen abla yani çok sıkmadan azcık abur cuburu azalttım gitti tavsiyelerini de uygulamaya çalıştım :) ben 50 demiştim aslında ama sen 52 falan iyi olur demiştin şimdi 52ye ulaşınca bakcam yani duruma göre güzel durursa 52yi korumaya çalışırım yani aslında bundan sonra hep dikkat etmeye çalışacağım işte :49:

http://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net/hesaplama.do
168 boy, kilo 55

Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.62 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 45 kg
İdeal Kilonuz: 60 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.5 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

Son düzenleme:
168 boy, kilo 55

Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.62 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 45 kg
İdeal Kilonuz: 60 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.5 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

:) işte göbiş var ya birazda bacaklarım kalın gibi hissediyorum aslında biraz daha zayıflarsam iyi olur gibi ama yani sizce kötü mü durur

ya da bu basen ve bacak bölgesi için spor mu yapmalıyım sadece

Son düzenleme:
:) işte göbiş var ya birazda bacaklarım kalın gibi hissediyorum aslında biraz daha zayıflarsam iyi olur gibi ama yani sizce kötü mü durur

kötü olmaz tabi, spor yapmaya da çalış. göbüş ve bacaklar öyle gider. hem de kilo almazsın ;)

günlük yarım saat oraları eritmek için haraket yapayım o zaman :) yapabilirsem tabii :D

buraya yediklerimi yazmama gerek var mı

zararlı şeyleri biliyorsun, nasıl beslenmen gerektiğini de, dikkat etmeyi bırakma ama zayıf olcam diye de psikolajini yorma tamam mı?. derslerini etkiliyorsa, vakit ayırmakta zorlanıyorsan yazmayabilirsin.

Back