- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
evet canım, çok faydasını görüyorum o yuzden bırakmıyorum. millet leslieden sıkılıyor ama sıkılaşıyorum
evet kadın çok konuşuyo ya bi ara ben de yapıyordum 2 akşamda bir yapiim en iyisi hem ozaman sıkıcıda gelmez belki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım, çok faydasını görüyorum o yuzden bırakmıyorum. millet leslieden sıkılıyor ama sıkılaşıyorum
hergün mü yapıyosun canım??
ben de yeşilçay içmezdim hiç, artık 1-2 bardak içiyorum. ey diyet sen nelere kadirsin :)
aynen yaaa :) süt içtiğimi anneme bile sölemiom duysa okadar çile çektirdim diye kızar kesin
benimkide diyor küçükken ağzına sürmezdin diyee
şimdii süper i,çiyorum
bu arada avatar foton süper
allah yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin
Kızlar bu cevredeki sesler varya amannn ye can bogazdanbgelir sana kilo yakışıyor aman hanile kalcn toptan verirsin ben bu sesleri hic duymuyorum çünkü insan kendini biliyo kac kiloda nutlu daha iyi gözüküyor sizlerde duymayin benim eşim bile yoluma sekte koymaya calisiyo onu bile dinlemiyorum çünkü ben 52de bomba gibiyim biliyorum sizlerde öyle yapin buarada kendime hedefler koydum ilk hedefim 65onu gördüğüm gun hemn hamburger yemeye gitcem:)))sonraki 60onu gorunce mangala gitcem :))sonraki 55 yenege bogaza gitcem catlayana kadar ne varsa yicem 52yi gordugumde zatennn bayram var ogun hehehe
güldürdün beni kııı insanlar alem valla her konuda bu böyle kendileri için istediklerini başkaları için istemezler,ben de saf gibi anlatırım nerden ne öğrendiysem
hainleri dinlemek yoook:)
Kaynatmadan ye cnm doktorlar genelde söylüyor zaten kaynatip vitaminini öldürmyin diye kendisi daha cok ise yarar bende hep öyle yapiyorum zaten maydanoz hastasiyim her öğün yerim
bugün itibariyle 55 im :))) , daha fazla dikkat edebilsem daha çok vereceğim de ahhh şu tatlılaarr :/
kaç ile başlamıştın canım ?
57,8 falandı da 57 diyordum
tebrik ederim, azıcık dikkat ettin gitti kilolar. 168 boya 55 iyi sen ne düşünüyorsun ?
aynen abla yani çok sıkmadan azcık abur cuburu azalttım gitti tavsiyelerini de uygulamaya çalıştım :) ben 50 demiştim aslında ama sen 52 falan iyi olur demiştin şimdi 52ye ulaşınca bakcam yani duruma göre güzel durursa 52yi korumaya çalışırım yani aslında bundan sonra hep dikkat etmeye çalışacağım işte
168 boy, kilo 55
Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.62 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 45 kg
İdeal Kilonuz: 60 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.5 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
:) işte göbiş var ya birazda bacaklarım kalın gibi hissediyorum aslında biraz daha zayıflarsam iyi olur gibi ama yani sizce kötü mü durur
kötü olmaz tabi, spor yapmaya da çalış. göbüş ve bacaklar öyle gider. hem de kilo almazsın
günlük yarım saat oraları eritmek için haraket yapayım o zaman :) yapabilirsem tabii
buraya yediklerimi yazmama gerek var mı
bu arada yoğurt manyağı oldum sürekli yoğurt sürekli yoğurt