• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

2 cumadır doğru düzgün bi kilo verimim olmadı
hep takılıyorum canım ondan çok morelim bozulduydu
ama şimdi iyiyim her zamanki gibi
burdan ala dostum yok
herkez bişey yedirme
telaşında hiç kimsenin saygısı yok
illa yicen yane
10 kere sorup adamı deli ediyorlar

sorma canım yaaa. şuan ben diyet yapıyorum desem kim bilir neler neler derler.. şu an iyisin zayıflama falan filan.. benim düşüncam eğer giydiğim kıyafetlerden göbeğim veya sağdan soldan fazlalığım çıkıyorsa basbaya fazla kilom var iştee yoksa o yağlar hayal falan değil yanii.:50: bir de her misafirlikde ye baskısından hiç hoşlanmıyorum o yüzden ben de başkalarına bana geldiklerinde teklif ediyorum ısrar etmiyorum..

inşallah canım inşallah bugün daha inançlıyım valla sizinle birlikte daha kolay oluyomuş şimdi daha da farkediyorum yoksa dışardan insanlara göre 100 kilo da olsak iyiyiz,arkadaşım bana diyoki nasılsa hamile kalıcan niye veriyosun ki o zaman toptan verirsin diyo ve bunu diyen arkadaşım 52 kilo yıllardır kuş kadar yer hala da 50 kilo olmaya çabalıyo,yani anlaşılan kilo vermek konusunda bizim topiğimizden başka dostumuz yok pınarcım kulağımızı tıkayalım bi kaç ay bu laflara

Arkadaşın bildiğin içten pazarlıklı cnm, kötü haber sana :(
O alsın kilo o zaman alla allaaa
Hainlerr

sorma canım yaaa. şuan ben diyet yapıyorum desem kim bilir neler neler derler.. şu an iyisin zayıflama falan filan.. Benim düşüncam eğer giydiğim kıyafetlerden göbeğim veya sağdan soldan fazlalığım çıkıyorsa basbaya fazla kilom var iştee yoksa o yağlar hayal falan değil yanii.:50: Bir de her misafirlikde ye baskısından hiç hoşlanmıyorum o yüzden ben de başkalarına bana geldiklerinde teklif ediyorum ısrar etmiyorum..

aynen öle ya yemiysem yemem herhalde demi yetişkin insanız sonuçta
saçma saçma hareketler falan ya noluyoz demi dertiniz tasanız ne ben anlamıyoruym bu insanları:53:

aynen öle ya yemiysem yemem herhalde demi yetişkin insanız sonuçta
saçma saçma hareketler falan ya noluyoz demi dertiniz tasanız ne ben anlamıyoruym bu insanları:53:

Hiç umursama canım kimse senden daha önemli değil sen mutsuz olduğunda onlar seni mutlu etmek için uğraşıyorlarmı? sakın takılmayın böle kişilere. ben şanslıyım bu konuda yanımda çalışan arkadaş 1 yılda 30 kg vermiş biri :) en büyük destekçim sizden sonra o. mesela bugun öğle yemeğimi geçiştircem demiştim ya hemen gidip diyet krakerlerden almış. ondan tırtıkladım azıcık. birazdanda yeşil çayımı yapar bol limonlu ohhh :)

Hiç umursama canım kimse senden daha önemli değil sen mutsuz olduğunda onlar seni mutlu etmek için uğraşıyorlarmı? sakın takılmayın böle kişilere. ben şanslıyım bu konuda yanımda çalışan arkadaş 1 yılda 30 kg vermiş biri :) en büyük destekçim sizden sonra o. mesela bugun öğle yemeğimi geçiştircem demiştim ya hemen gidip diyet krakerlerden almış. ondan tırtıkladım azıcık. birazdanda yeşil çayımı yapar bol limonlu ohhh :)

öle canım
ısmarladım tavuklu salatamı kocamn bi tabak
birazını yedim birazınıda 4 de falan yerim
hepsini bitiremiyorum
akşam yemeğimi geçiştirmek için ideal oluyor akşam acıkmıyorum
artık zaten acıktıgımı hissettiğim an yemek yiyorum
yeni beslenme şeklim:27:

öle canım
ısmarladım tavuklu salatamı kocamn bi tabak
birazını yedim birazınıda 4 de falan yerim
hepsini bitiremiyorum
akşam yemeğimi geçiştirmek için ideal oluyor akşam acıkmıyorum
artık zaten acıktıgımı hissettiğim an yemek yiyorum
yeni beslenme şeklim:27:

aynen en güzeli azıcık midem kazınınca hemen bişiler atıom ağzıma tamamdır :) bende kocaman bir yeşil çayımı aldım şimdi bol limonluuu

Arkadaşın bildiğin içten pazarlıklı cnm, kötü haber sana :(
O alsın kilo o zaman alla allaaa
Hainlerr

güldürdün beni kııı:9: insanlar alem valla her konuda bu böyle kendileri için istediklerini başkaları için istemezler,ben de saf gibi anlatırım nerden ne öğrendiysem
hainleri dinlemek yoook:)

haklısın ananas ve maydonozu duymuştum.
ananas yenebilir aslında
maydonozu kaynatıp suyunu içiolar, zayıflatıo die duymuştum, ödem attırıodur gerçi sadece, annem bi ara içiodu, ben denemiştim içememiştim.
çok kötüydü kokusu ve tadı ya :1:

Kaynatmadan ye cnm doktorlar genelde söylüyor zaten kaynatip vitaminini öldürmyin diye kendisi daha cok ise yarar bende hep öyle yapiyorum zaten maydanoz hastasiyim her öğün yerim

benimde yaza kadar vermem gereken bi 20 kilo var. 17 gün önce başladım 75.9la şimdi 73.5im ama hafta sonları hep bozuyorum iki tane dondurma yiyorum çikolata yiyorum patlamış mısır gazlı içecek falan hemde hepsini aynı günde:) bakalım onu da yapmazsam güzel verebilcek gibi hissediyorum kendimi.

Pazar gunu bi diyetisyeni dinledim zaten genelde bi gün mutlaka diyete ara vercwkmissin hem bünye şaşırsın diye hemde bıkkınlık gelmesin diye pazarlarinizi es gecin diyo tabiki cokta asiriya abartiya kacmadan bakiyorumda zaten hepimiz genelde pazarkari sasiyoruz fakat genede veriyoruz sıkıntı yapma canim aksam yeme dedikleri ki kolayi zaten cikar hayatindan irenc bisi ya 21gun icmesen daha azina vuramiyomussun zaten bende cok icerdim suan azima koymaya tahhammulum yok vide kolayi uretenler tuketmezken biz niye içelim bi ülke de yasaklanmisti hatta unuttum adini şimdi

Kızlar bu cevredeki sesler varya amannn ye can bogazdanbgelir sana kilo yakışıyor aman hanile kalcn toptan verirsin ben bu sesleri hic duymuyorum çünkü insan kendini biliyo kac kiloda nutlu daha iyi gözüküyor sizlerde duymayin benim eşim bile yoluma sekte koymaya calisiyo onu bile dinlemiyorum çünkü ben 52de bomba gibiyim biliyorum sizlerde öyle yapin buarada kendime hedefler koydum ilk hedefim 65onu gördüğüm gun hemn hamburger yemeye gitcem:)))sonraki 60onu gorunce mangala gitcem :))sonraki 55 yenege bogaza gitcem catlayana kadar ne varsa yicem 52yi gordugumde zatennn bayram var ogun hehehe

kahvaltım, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek. aralarda, muz ve greyfurt yedim. 5 mile leslie ile yürüdüm. akşama sebze yemeği yapıcam, yoğurt ve salatayla onu yerim. 1-2 bardak yeşil çayımı içer günü kapatırım.

kahvaltım, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek. aralarda, muz ve greyfurt yedim. 5 mile leslie ile yürüdüm. akşama sebze yemeği yapıcam, yoğurt ve salatayla onu yerim. 1-2 bardak yeşil çayımı içer günü kapatırım.

maşallahhh rukiyecim leslie bacıylan aranızdan su sızmıyor ne güzel ne güzel . Ah keşke bende yapabilsem.

Back