• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

tmm bebeğim
ama bunların ödem değil kilo olmasından korkuyorum
ya tartım bozuksa:50:

öyle düşünme canım, bak benim de geçen hafta öyle olmuştu hatırlıosan bir günümle bir günüm tutmamıştı birbirini ve çok kilo farklı vardı,
ödemden başka bişi değildir.
eger 1 hafta daha böle devam ederse tartını değiştirirsin olmadı :34:
ya da yarın bi eczaneye git tartıl,

sevindim canım kilo vermene .. benim kızda hiç uyumazdı anca yeni yeni düzene girdi sabret canım geçicek bu günlerde senin büyük kaç yaşındaydı . akşam yediklerinde güzelmiş. bulgurda süt yapıyor bu arada . senin süt durumu ne oldu bu arada

Benim büyük 3yasinda onlada bi sene urastim uyku konusunda buda ayni ablası gibi sütüm un gelmeme sebebi kesinlikle yirgunluktanmis bunu iyice anladim buara kendimi pek yormicam bide süt yapan seyleri tujetcem bukgur ayva yesil soğan su gibi inşallah düzelir diyetle hic alakasi yok zaten goruyonuz en cok yiyen benim gece bisey yeniyodum artik neyve yucem surekli yapca şekeri fln düşünmicem

günaydın kızlaar
benim acil toparlanmaya ihtiyacım var bana bi el atın lütfeen:43:
memleketten gelince hemen toparlarım diyodum dün de akşama kadar dikkat ettim,akşam eve gittik balık yapıcaktık güya sular yok bekleyelim bulaşmayalım dedik bekle bekle gelmedi ben de o açlıkla ne buldumsa götürdüm keteydi çikolataydı leblebiydi üstüne bi de kahvaltı yaptık oh tertemiz yani
benim bi an önce toplanmam lazım ayın 21.de ankaraya gitcez kayınvalidemlere onlar beni zayıflamış görsün istiyorum ay sonu da kocamın doğum günü şöyle bi güzel giyiniyim istiyorum off off olmadı bu kaçamaklar:43::43:

Okadar kacamtan bişey olmaz daha iyi olmuş bünye bi şaşırdı sindi daha iyi vercen hemnbkendine gel kaldin yerden devam et gayet iyi gidiyodu yapcan yapcan

öyle düşünme canım, bak benim de geçen hafta öyle olmuştu hatırlıosan bir günümle bir günüm tutmamıştı birbirini ve çok kilo farklı vardı,
ödemden başka bişi değildir.
eger 1 hafta daha böle devam ederse tartını değiştirirsin olmadı :34:
ya da yarın bi eczaneye git tartıl,

eczanede kıyafet farkettiriyor zaten
çıplak olmam lazım:52:
şu senin dediklerini yapıyım bakamda olmassa haftaya bende diyetisyene falan gidiyim diyorum:53:

Benim büyük 3yasinda onlada bi sene urastim uyku konusunda buda ayni ablası gibi sütüm un gelmeme sebebi kesinlikle yirgunluktanmis bunu iyice anladim buara kendimi pek yormicam bide süt yapan seyleri tujetcem bukgur ayva yesil soğan su gibi inşallah düzelir diyetle hic alakasi yok zaten goruyonuz en cok yiyen benim gece bisey yeniyodum artik neyve yucem surekli yapca şekeri fln düşünmicem

canım hurma ye yemeklerden önce 3 4 tane bak nasıl
gelcek sütün emin ol:1:

Kızlar ananas cok iyibi ödem attirici deneyebilirsiniz bacaklarinizi duvara dikip bi süre yatmakta ise yariyomus bide maydanoz bilindigi üzere karinda biriken ödem gaz içinde masaj

Son düzenleme:
eczanede kıyafet farkettiriyor zaten
çıplak olmam lazım:52:
şu senin dediklerini yapıyım bakamda olmassa haftaya bende diyetisyene falan gidiyim diyorum:53:

aaa evet kıyafet faktorünü unutmuşum :52::52:

yap bakalım, ne işe yarayacak sende.
artık vermen gereken kilo az kaldı, 1-2 aylığına gidebilirsin aslında diyetisyene

Kızlar ananas cok iyibi ödem attirici deneyebilirsiniz bacaklarinizi duvara dikip bi süre yatmakta ise yariyomus bide maydanoz bilindigi üzere karinda biriken ödem gaz içinde masaj

haklısın ananas ve maydonozu duymuştum.
ananas yenebilir aslında
maydonozu kaynatıp suyunu içiolar, zayıflatıo die duymuştum, ödem attırıodur gerçi sadece, annem bi ara içiodu, ben denemiştim içememiştim.
çok kötüydü kokusu ve tadı ya :1:

canım benim de haftasonu oldu bölyle kaçamaklar
zaman zaman bir patlama yaşıyoruz, hepimizin oldu endişe etme
ayın 21 ine kadar daha 17 gün var, ay sonu kocanın doğumgününe mutlaka kilo verirsin
bizler bozzsak da hemen müdahale ediyoruz biliyorsun
bu nedenle yağa dönüşemiyor yediklemiz:34:

etrafımızdaki insanların olumsuz etkisi çok oluyor maalesef
benimde herkes çok iyi olmuşsun yeter fln demişti son zamanlarda, bozmamıza etkisi yüksek gerçekten :43:
duymazdan gelelim yaaa

inşallah canım inşallah bugün daha inançlıyım valla sizinle birlikte daha kolay oluyomuş şimdi daha da farkediyorum yoksa dışardan insanlara göre 100 kilo da olsak iyiyiz,arkadaşım bana diyoki nasılsa hamile kalıcan niye veriyosun ki o zaman toptan verirsin diyo ve bunu diyen arkadaşım 52 kilo yıllardır kuş kadar yer hala da 50 kilo olmaya çabalıyo,yani anlaşılan kilo vermek konusunda bizim topiğimizden başka dostumuz yok pınarcım kulağımızı tıkayalım bi kaç ay bu laflara

Okadar kacamtan bişey olmaz daha iyi olmuş bünye bi şaşırdı sindi daha iyi vercen hemnbkendine gel kaldin yerden devam et gayet iyi gidiyodu yapcan yapcan

sağol canım iyi moral oldu bana artık aranızdayım inşallah tekrar giricem düzene,senin de sütün en yakın zamanda tekrar çoğalır inşallah dikkat et kendine bebişine şimdi en önemlisi o,zaten sağlıksız beslenmiyodun şimdi biraz daha dikkat et 3lt su kesin iç günlük,hurma ye bol yeşillik ye

Ben koca bir ayın tümünü şişik olarak geçircem galiba
bu nedir ya pazar bi gördük 61 i artık yok
63.50 geldim sabah deli olcam

canım vücudun direniyodur şu an. kilo verirken arada oluyor böyle geçer ama merak etme.. benim de zayıflarken bazen 1.5 kilo almışım gibi oluyodu sonra geçiyor ama.

kızlar bu arada ananas da şeker oranı yüksek haberiniz olsun.. muzda bağırsakları yavaşlattığı için ve yükseek kalorili olduğu için diyet yaparken yenmese daha iyi bence.

canım vücudun direniyodur şu an. kilo verirken arada oluyor böyle geçer ama merak etme.. benim de zayıflarken bazen 1.5 kilo almışım gibi oluyodu sonra geçiyor ama.

2 cumadır doğru düzgün bi kilo verimim olmadı
hep takılıyorum canım ondan çok morelim bozulduydu
ama şimdi iyiyim her zamanki gibi
burdan ala dostum yok :54:
herkez bişey yedirme
telaşında hiç kimsenin saygısı yok
illa yicen yane
10 kere sorup adamı deli ediyorlar:47:

Son düzenleme:
benimde yaza kadar vermem gereken bi 20 kilo var. 17 gün önce başladım 75.9la şimdi 73.5im ama hafta sonları hep bozuyorum iki tane dondurma yiyorum çikolata yiyorum patlamış mısır gazlı içecek falan hemde hepsini aynı günde:) bakalım onu da yapmazsam güzel verebilcek gibi hissediyorum kendimi.

benimde yaza kadar vermem gereken bi 20 kilo var. 17 gün önce başladım 75.9la şimdi 73.5im ama hafta sonları hep bozuyorum iki tane dondurma yiyorum çikolata yiyorum patlamış mısır gazlı içecek falan hemde hepsini aynı günde:) bakalım onu da yapmazsam güzel verebilcek gibi hissediyorum kendimi.

hoş geldin öncelilikle
gazlı içeceklerden uzak dur gerisi gelir
burda olan herkez haftasonu kaçamaklar yapıyor ama
kimse asitli içecek içmiyor
onu kesersen eminim daha çabuk vereceksin
değilse elbette sırf kilo vermek için değil herkes kendşi yaşam tarzına
uydurmaya çalışıyor
kilo vermen bittiğinde tekrar yersen aynen
verdiğini geri alırsın çünkü:34:

inşallah kısmaya çalışacağım. bu hafta kaçamaklarımı azaltacağım.sizler çok güzel kilo vermişsiniz maşallah.ben de daha sıkı tıtıp buraya başarı hikayemi yazacağım:) hepimize kolay gelsin.

Back