• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ah canım bende mide küçülmesi diye bişey yok ki nasıl bişeyse önümde sevdiğim bişey olursa irademi kaybetmeye görüyüm patlayana kadar yiyebilirim o derece yani:19: ne güzel bir aydır dikkat ediyodum bide memlekette herkes zayıflamışsın böyle güzel falan dedi bi annem bikaç kilo daha ver diyo onun da etkisi var galiba saldım:43:
sen hiç üzülme bence herzaman ki hafta sonu kaçamağından başka yapmamışsın ki vücudunla alakalı şişlerin inince nasılsa gidicek,hem bu kaçamağı her hafta sonu yapıcaksan bünyenin alışması en iyisi sen tolere edersin bunu da ben biliyorum

etrafımızdaki insanların olumsuz etkisi çok oluyor maalesef
benimde herkes çok iyi olmuşsun yeter fln demişti son zamanlarda, bozmamıza etkisi yüksek gerçekten :43:
duymazdan gelelim yaaa

hala geç kalmış değilsin, hemen toparlayabilirsin. kararlı ol canım. yapıcam de ve yap. kilo verince nasıl mutlu oluyoruz, çevremizden olumlu yorumlar geldikçe seviniyoruz. niye kendini koyveriyorsun. tamam birkaç gün abartmış olabilirsin ama sporla dikkatle aşılmayacak bir durum değil ki. hayallerinin peşini bırakma canım ya.

sağol canım iyiki varsınız bugünden tezi yok tekrar giriyorum aynı moda,eşimin doğum gününe kadar en az 3 kilo daha vermek istiyorum sıkı tutmam lazım.sizin desteğinizin yokluğu çok farketti gerçekten

canım sabah 5 e kadar uyuyamadım, evin içinde yastıkla yorganla dolaşıodum en son :1::1::1:
en son 1 bardak süt içtim de uyuyakalmışım
haklısın uyku düzeni çok önemli :44:

bu şişlik mevzusundan bende bıktım biliosun
moral bozuyor gerçekten
63,50 gerçek kilon değil bunu bil
bol su tüket bugün bari

canım bol su içecemde ondan da korkuyorum gaz
gitti ödem kaldı deli olcam
su toplamaz demi vücut
ben cumaya sağlıklı kilo bildirimi yapamıycam galiba:50:

bencede kızlar
konuşanları duymayalım yeter
artık kaynanam geçen bana ye ye diye tutturdu
anne yemiycem 5 kere söyledim kilo vermeye çalışıyorum ısrar etme
dedim
aynen devam kızlar moreller bozulmasın
yaa takılıp kalıyoruz sonraa
ben cumaya kadar kurtulmam lazım
ödemden delircm yakında:25:

Günaydın canlar. artık klasik oldu sabah sirkeli suyun ardından bir kase müslimi yedim. ara öğünüm sütlü nescafe ve bir kaç tane fındık ve ceviz. öğle yemeğimi geçiştirmeyi planlıyorum. akşamıda öyle. işten geç çıkınca geç yemek yeniyor. dün akşam ızgara balık yedim salatayla ama saat 8 olmuştu :(( sanki hala midemde :( hala karnım şiş :( ceza verdim kendmi bugun yogurtla geçiştrcem.

canım balık yemişsin akşam, sorun yok, gider şişliğin öğleden sonra merak etme
özellikle akşam yemeği yerine yogurt yemek çok iyi oluo gerçekten, sabah karın düzleşio kısmen :1:
ama akşam ilerleyen saatlerde miğde kazınıyor

canım bol su içecemde ondan da korkuyorum gaz
gitti ödem kaldı deli olcam
su toplamaz demi vücut
ben cumaya sağlıklı kilo bildirimi yapamıycam galiba:50:

bencede kızlar
konuşanları duymayalım yeter
artık kaynanam geçen bana ye ye diye tutturdu
anne yemiycem 5 kere söyledim kilo vermeye çalışıyorum ısrar etme
dedim
aynen devam kızlar moreller bozulmasın
yaa takılıp kalıyoruz sonraa
ben cumaya kadar kurtulmam lazım
ödemden delircm yakında:25:

canım ödemim var die su içmemezlik yapma, özellikle karbonatlı su iç ki ödemini at.
hem su içmezsen kabızlık olur, daha fena şişersin:34:

bu hafta hepimizde bi karamsarlık var, güç verelim birbirimize
sonuçta hepimiz biliyorduk bir zaman sonra kilo vermemizin duracağını
sakin olalım kızlar

Kızlar kilom arrtı ama
bel çevrem 68 falan geldi göbek 83 falan
bu kadar kilo neremde benim ya:44:

canım karındaki yağlar en zor giden, fazla olan kilo ordadır muhtemelen
bi de ödemin var işte.
bugün çıkıp dışarda yürüsen 1 saat olmaz mı, bak çok iyi gelecek cidden

canım balık yemişsin akşam, sorun yok, gider şişliğin öğleden sonra merak etme
özellikle akşam yemeği yerine yogurt yemek çok iyi oluo gerçekten, sabah karın düzleşio kısmen :1:
ama akşam ilerleyen saatlerde miğde kazınıyor

akşamları yogurt yediğim zamanlarda midem kazınırsa eğer incirli süt yapıyorum ben oda çok tok tutuyor. öyle geçiştiryorum geceyi.

canım ödemim var die su içmemezlik yapma, özellikle karbonatlı su iç ki ödemini at.
Hem su içmezsen kabızlık olur, daha fena şişersin:34:

Bu hafta hepimizde bi karamsarlık var, güç verelim birbirimize
sonuçta hepimiz biliyorduk bir zaman sonra kilo vermemizin duracağını
sakin olalım kızlar

durmam ben bebeğim buraya kadar geldim
o 50 leri görmeden asla
zaten o zaman midem küçülcek ve artık o kadar çok yemiycem:52:

akşamları yogurt yediğim zamanlarda midem kazınırsa eğer incirli süt yapıyorum ben oda çok tok tutuyor. öyle geçiştiryorum geceyi.

ben incirli süt ü, tuvalete cıkamadığım günlerde akşamları içiorum.
gece uyuyamadım sabah 5 e kadar, aç olduğum için onun da etkisi var kesin. çünkü ne zamanki sabah 5 de süt içtim, uyuyakalmışım :1::1:
dün kahvaltıda yediğim şeyler saat 12 de yemiştim, sonra sütlü nescafe içmiştim ve kayısı yedim, akşam da sadece yogurtlu semizotu ve salatalık yemiştim saat 7 de.
:44:

Kızlar bugün sabah 5 de 1 bardak süt içtim, saat 11 de 1 bardak sütlü neskafe içtim.
Şimdi de haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, maydonoz, kırmızı biber yicem.
yeşil çay da içicem.
zaten benim en sağlam yediğim öğün bu oldu artık :1::1::1:

Kızlar bugün sabah 5 de 1 bardak süt içtim, saat 11 de 1 bardak sütlü neskafe içtim.
Şimdi de haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, maydonoz, kırmızı biber yicem.
yeşil çay da içicem.
zaten benim en sağlam yediğim öğün bu oldu artık :1::1::1:

afiyet olsun bebeğim
bu incirli süt muhabbeti iyimiş ya bende mi yapsam ki
nasıl yapılıyor ne zaman içiyosunuz:44:

afiyet olsun bebeğim
bu incirli süt muhabbeti iyimiş ya bende mi yapsam ki
nasıl yapılıyor ne zaman içiyosunuz:44:

canım 3 akşam üst üste, 2 tane kuru inciri doğra, cezvede 1 bardaklık süt ile kaynat, önce incirleri ye, üstüne sütünü iç.
akşam yatmadan 1 saat once fln yap.
ertesi gün tuvalete çıkmanı kolaylaştırıyor.
ishal fln yapmıyor.

bir de haftada 1 gün sabah kahvaltısı yerine 3 tane kivi ye, o gün mutlaka 1 den fazla tuvalete çıkarsın, yine ishal yapmıo.

bunları benim diyetisyenim sölemişti, bende sizinle paylaşmıştım :34::34:

yap cnm, bi kaybın olmaz

canım 3 akşam üst üste, 2 tane kuru inciri doğra, cezvede 1 bardaklık süt ile kaynat, önce incirleri ye, üstüne sütünü iç.
akşam yatmadan 1 saat once fln yap.
ertesi gün tuvalete çıkmanı kolaylaştırıyor.
ishal fln yapmıyor.

bir de haftada 1 gün sabah kahvaltısı yerine 3 tane kivi ye, o gün mutlaka 1 den fazla tuvalete çıkarsın, yine ishal yapmıo.

bunları benim diyetisyenim sölemişti, bende sizinle paylaşmıştım :34::34:

yap cnm, bi kaybın olmaz

tamam canım perşembe kivi yerim
her akşamda incirli süt:34:

Back