iyi yapmışsın canım yinede fazla kaçırmadın herhalde 200 gram aldım yazmışsın iyisin yani . bu hafta tolere edersin inş..
bu topik çok güzel buraya devam edersen motivasyon azaldığı zaman arkadaşların gazıyla devam edetsin kilo verme sürecinde en önemli şey istikrar zaten . bırakmayıp devam edince başarıya ulaşıcaz inşallah hepimiz.
canım pilav hiç yemesen daha iyi turşu zaten tuz deposu bunlardan bi süre uzak dur derim. yumurtanın gaz yaptığını hiç duymamıştım iyi oldu öğrendiğim.
2.5 ayda 15 kilo zor gibi kaç kiloydun bu arada kilon yüksekse verebilirsin belki ama düşükse sanırım anca 10 civarı gider. örneğin ben 10 ocakta 84 tüm şu anda 77 yim tam 2 ay olduğunda anca 10 kilo vermiş olurum artı emziriyorum. kilo vermem sizlere göre daha hızlı .
canım maşallah sana sporu aksatmıyorsun. bide jillianı denesene o da çok güzel çalıştırıyor . youtube yazarsan gelir. 25 dk. filan sürüyor. ben gg bugün ona başlıcam. şidi bide squart modası var bacakları felaket çalıştırıyor 1 gün yapıp 1 gün bırakıyorsun ben yaptım iç bacak popo üst bacak yanlar hepsi ayrı ayrı çalıştırıyor bir gün sonra bütün kaslarım ağrıdı. onada bi bak derim tabi bacak problemin varsa.
canım üzülme gelicek sütün üzülürsen hepten gider. sıcak duş al göğüslerine masaj yap koltuk altlarından üstten doğru uykunada dikkat et yorgunlukta sütü azaltıyormuş beni bildiğim protein ağırlıklı şeyler sütü çoğaltıyor bulgur soğan bal kabağı yeşillik özellikle yeşil salatalar petibör bisküvi demsiz çay rezene çayı malt içecekleri ( ecz. satılıyor eşim bana almıştı doğumdan sonra koltuk altıma kadar süt dolmuştum.) dene bakalım çoğalır inş. tekrar.
kızlar ben de gayet iyi gidiyorum ama regl dönemi beklediğim kadar hızlı veremiyorum bu hafta sporu çoğaltıcam bakalım işe yarıcakmı. hergül jillian yapıcam step aletim var onunla 1000 adım 1000 mekik ve yukarda bahsettiğim squarttan gün aşırı 15 er kez bütün hareketleri yapıcam ölçülerimide alıcam birazdan bu hafta sonu bakalım hem kilo hemde ölçülerimde değişme olucakmı bakalım.
gün gün tartılıcam bu hafta hergün yazıcam bugün sabah aç karna 77.600 bu cuma hedefim 76 yı görmek . herkese kolay gelsin.
canım 78 kiloyum ama geçen sene nisan ayında 80den 68e düştüm 1 ayda salona giderek ve dukan diyeti yaparak. kilo vermem hızlı oluyo ciddi uyarsam eğer. ama sonrasında o yemeklere az bile aldım. inşallah verebilirim ya