evet artık simite sonn afiyet olsun canım akşam az yediğin için bi lokma çikolatayı affedebiliriz
teşekkür ederim canım . inşallah devam eder . bir hafta bir zorluğum var mideyi küçültsem işim dahada kolay olacak
kızlar af buyurun hurma derken meyve hurma değil dimi
günaydın canlar :) bende bu sabah bir ilke imza attım. ve sabah kahvaltı ettim :))) sabah yine uyandım ve sirkeli suyumu içtim. ardından 1 haşlanmış yumurta az peynir 5 adet zeytin :) veee bir minik dilim tam tahıllı ekmek yedim. ofise geldim şimdide kocaman bir bardak limonlu yeşil çayımı içicem :)
afiyet olsun kahvaltı etmek en iyisi canım hele yumurta o kadar tok tutuyo ki:)
peki günde ne kadar yenebiliyor ne zaman . alayım çekmeceme koyayım da durmam yerim hep severimde
Kızlar özledim sizi nerdeyse 10 gündür kayboldum:)) misafir yemek kutlamalar sevgililer günü ,evlilik yıl dönümü...çok yoğundu çok rejim yalan oldu tartılmaya korkuyorum. Herkes gitti el ayak çekildi ama dolapta hala 3 çeşit tatlı var( kafam karışık sil baştan ne yapacağımı bilmiyorum ama hala zayıflamak istiyorum
canım bu normalde bi detoks yöntemi ama biz sadece tek öğün kullanıyoruz hilal arkadaşım ile. akşam bi kase yoğurdun yanında ben 5 tane hurma yiyorum. 5-7 tane bir öğün için yeterli bir miktarmış. istersen nettende bi araştır hurma yoğurt detoksu diye.
selam arkadaşlar
akşam yemeğim salata(içine peynir ve çok az z.yağı koydum) ve yarım dilim ekmek(14gr), pınarcım yine seni dinlemeye çalıştım ama 2 kaşık fasulye ve bi kaşıkdan biraz fazla pilav yedimbiraz önce de süt içtim ve 1 tane meyve yedim
herkese iyi geceler arkadaşlar öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz herkesi okuyorum tek tek hepiniz süpersiniz canlar
Aksam yemegim bol yogurt :) 5 hurma. Ustunede süt ictim. Astim ben kendimi :)))) sut bilem iciyorum.
Ey beni gafletten uyandıran can arkadaşlarım , hepinize günaydınlar.
Aksam bir kase yogurt yedim birazcık ekmekle . Sonra birazcık kayısı ve .ağzıma damla çikolata attım azıcık.
Sabah azıcık peynir zeytin ve ekmek. Masa başı simit e son artık
günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum dün 22:15 de falan çıktım işten kızmı anneme bırakmıştı servis onu ala ve git diyene kadar baya geç oldu e kızım da benim yüzümden rezil oldu sabah zor uyandı
moralim bozuluyordu bugünlerde tartıda ama dün sabah regl oldum sanırım ondan fazla çıkıyordum diye kendimi avutuyorum
herkes iyidir umarım bugün fırsat buldukça okuyacağım öpüldünüz
Kızlar günaydınnn,
Hepinize güzel bir gün dilerim.
Dün akşam yemeği olarak saat 6 da köfte, salata, az kornişon turşu fırında mantar ve brokoli yedim, çok mu olmuş?
brokoli ve turşu şişirdi beni galiba
akşam saat 8.30 da da 1 bardak süt ile 1 avuç beyaz leblebi yedim. Ne alaka bilmiorum ama canım çok leblebi istedi, yemesem iyiydi vizdan acabı çekiorum. Bir zararı var mı ki?
Sabah 9 da 1 bardak süt içtim, 10.30 da da 1 bardak sütlü nescafe içtim, birazdan da haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve peynir yicem, yeşil çay içicem.
ofisimde sabah çok kilo verdin dur artık die baskı yapanlar oldu, yüzüm süzülmüş öle diolar, ama benim zaten olması gerekenden fazla yağım
canım beyaz leblebide hiç sıkıntı yok hatta açıktığında hemen yemek yiyemeceksen bir avuc beyaz leblebi yiyip üzerine su içersen inanılmaz tok tutar. kalorisi çok çok düşük diye biliyorum. yanımda çalışan arkadaşın annesi diyetisyen o önermişti :)
teşekkür ederim cnm,
hani düyetlerde hep ceviz-fındık-badem vardır da leblebi hakkında bişi duymamıştım, sadece miğde ağrısına ve bulantısına iyi gelio die biliorum.
bende aş ermiş gibi oldum
Rica ederim canım hatta ben bazen ara öğünümü bir avuç beyaz leblebi ve bitki çayıyla yapıorum :)
Kızlar günaydınnn,
Hepinize güzel bir gün dilerim.
Dün akşam yemeği olarak saat 6 da köfte, salata, az kornişon turşu fırında mantar ve brokoli yedim, çok mu olmuş?
brokoli ve turşu şişirdi beni galiba
akşam saat 8.30 da da 1 bardak süt ile 1 avuç beyaz leblebi yedim. Ne alaka bilmiorum ama canım çok leblebi istedi, yemesem iyiydi vizdan acabı çekiorum. Bir zararı var mı ki?
Sabah 9 da 1 bardak süt içtim, 10.30 da da 1 bardak sütlü nescafe içtim, birazdan da haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve peynir yicem, yeşil çay içicem.
ofisimde sabah çok kilo verdin dur artık die baskı yapanlar oldu, yüzüm süzülmüş öle diolar, ama benim zaten olması gerekenden fazla yağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?