Bugün gercekten tatlı krizindeyim: arada bi portakal yedim canim yemek istemedi süt incir kayisi fındık yedim
inşallah canım. hiç olmadığı kadar çok kararlıyım bu kez. e yumurta kapıya dayandı sayılır.
süpersin canım kafaya koydun mu oluyor tabi buranın motivasyonunun da çok etkisi var bende,arkadaşım da işyerinde sürekli bana abur cubur ikram ediyodu geri çevirdim sürekli o da alıştı artık şimdi gelmiyo bişey :)
haklısın baktım olmuyo bir diyetisyene giderim. ama çalışırken de diyetisyenin verdiklerini nasıl yicem ki yaaasaatli seyler pek uygun olmuyo benim iş yerime ((
diyetisyen benim için bi kontrol mekanizması
diyetisyene gitmeksizin bu zamana kadar ne zaman diyet yapsam max 1 ay dayanabildim.
Bu yüzden gidiorum.
Ama ben sizlerin olduğunu bilseydim başta, hiç gitmezdim
naapalım başlamış bulunduk bi kere, devam ediyim bariii
daha bi de bunun koruma diyeti var
erkek milleti yaaa, heme kilo veriolar bende uyuz oluorum.
o kadar da çok yemelerine rağmennn
naapalım cnmm, biz de hep onlardan az yicez ömür boyu yapacak bişi yok
koruma diyetide neymiş
öle canım yaz gelince yandım ben gün aşırı mangal yapıyoz biz yemeyince kızar bide
pastadan uzak dur sen o yeter
canım verdiğimiz kiloyu sabitlemek adına, bir süre daha diyet yapmamız gerekecek
ama bu sefer kilo vermek için değil. içeriği nasıl olacak bende bilmiorum ama muhtemelen şu an yememiz yasak olan şeyler yenebilecek ama zamanı ve miktarı farklı olacaktır.
korumazsak hemen geri alırız ki
Yüzüne bakmiyom bakarsam yerim eminim:))
yok öle bişi unut unut
dolabın arkasına doğru it tek elinle, kafanı çevirerek
canım verdiğimiz kiloyu sabitlemek adına, bir süre daha diyet yapmamız gerekecek
ama bu sefer kilo vermek için değil. içeriği nasıl olacak bende bilmiorum ama muhtemelen şu an yememiz yasak olan şeyler yenebilecek ama zamanı ve miktarı farklı olacaktır.
korumazsak hemen geri alırız ki
doğru diyon canım ben 63 düştüğümd ilk defa evlenen kadar korudum kendimi benim uyuzun kolası cipsi çikolatası çekirdeği bitmiyo o yüzden oldu bend edayanamıyodum
ama şimdi kola almıyo pek sanırım alışıyor yavaş yavaş
Yok cnm yemicem eminol yersem bu diyet serüvenim burda biter sizin yazismalarinizi okudum kendime geldim zaten o pastakat yüzünden bu haldeyim benim düşmanim o
canım ben de merak ediyorum bu koruma diyetini çünkü aklıma bazen geliyo biz hep mi böyle yiycez diye,yine senden duymuştum süresi ne kadar bu diyetin canım bi bilgin varmı ben kilo verdikten sonra hamile kalmak istiyorum Rabbim nasip ederse tabi temmuz gibi düşünüyorum ama bu süreye sığar mı ki acep :44:
Arkadaşlar mangall demeyin lütfen abur cuburdan sonra en sevdim şey:))bol kolayla bide ...gerçekten yeme seklimizi degistirince aslunda esimizinde yemesini degistiriyoz hele ben buyuk kızıminkinde cok fark goruyorum suan gayet salikli besleniyo onceden anne ne yerse onu yerdi simdi ben elime meyve aliyom onu istito süt aliyom onu bu diyete girmekte cok iyi yapmissim zatwn yemek yemek aileden gelen birseymis ailen nasil beslenirse sende öyle beslenir missin buna gerçekten katılıyorum ben ayni annem ve kardeslerim gibi besleniyodum artik inşallah onlar bana uyar:)
sağolsun
kola içmeyi ben de bıraktım.
bizim evde de oluo da, içmiorum. gerçi benimki ice tea sevio daha çok. o da zarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?