• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

süpersin canım kafaya koydun mu oluyor tabi buranın motivasyonunun da çok etkisi var bende,arkadaşım da işyerinde sürekli bana abur cubur ikram ediyodu geri çevirdim sürekli o da alıştı artık şimdi gelmiyo bişey :)

çevrenin etkisi çok büyük..
bozdurmaya çalışıolar hep yaa,
"amaaaan ye şuncacıktan ne olacak" lafı bitirio zatenn

kötülük yapıolar bize

:20:

diyetisyen benim için bi kontrol mekanizması
diyetisyene gitmeksizin bu zamana kadar ne zaman diyet yapsam max 1 ay dayanabildim.
Bu yüzden gidiorum.

Ama ben sizlerin olduğunu bilseydim başta, hiç gitmezdim :1:

naapalım başlamış bulunduk bi kere, devam ediyim bariii :1:

daha bi de bunun koruma diyeti var :ssz::ssz::ssz:

koruma diyetide neymiş:5:

koruma diyetide neymiş:5:

canım verdiğimiz kiloyu sabitlemek adına, bir süre daha diyet yapmamız gerekecek
ama bu sefer kilo vermek için değil. içeriği nasıl olacak bende bilmiorum ama muhtemelen şu an yememiz yasak olan şeyler yenebilecek ama zamanı ve miktarı farklı olacaktır.

korumazsak hemen geri alırız ki :ssz:

canım verdiğimiz kiloyu sabitlemek adına, bir süre daha diyet yapmamız gerekecek
ama bu sefer kilo vermek için değil. içeriği nasıl olacak bende bilmiorum ama muhtemelen şu an yememiz yasak olan şeyler yenebilecek ama zamanı ve miktarı farklı olacaktır.

doğru diyon canım ben 63 düştüğümd ilk defa evlenen kadar korudum kendimi benim
uyuzun kolası cipsi çikolatası çekirdeği bitmiyo o yüzden oldu bend edayanamıyodum
ama şimdi kola almıyo pek sanırım alışıyor yavaş yavaş:27:

canım ben de merak ediyorum bu koruma diyetini çünkü aklıma bazen geliyo biz hep mi böyle yiycez diye,yine senden duymuştum süresi ne kadar bu diyetin canım bi bilgin varmı ben kilo verdikten sonra hamile kalmak istiyorum Rabbim nasip ederse tabi temmuz gibi düşünüyorum ama bu süreye sığar mı ki acep :44:

doğru diyon canım ben 63 düştüğümd ilk defa evlenen kadar korudum kendimi benim uyuzun kolası cipsi çikolatası çekirdeği bitmiyo o yüzden oldu bend edayanamıyodum
ama şimdi kola almıyo pek sanırım alışıyor yavaş yavaş:27:

sağolsun :1:

kola içmeyi ben de bıraktım.
bizim evde de oluo da, içmiorum. gerçi benimki ice tea sevio daha çok. o da zarar..

canım ben de merak ediyorum bu koruma diyetini çünkü aklıma bazen geliyo biz hep mi böyle yiycez diye,yine senden duymuştum süresi ne kadar bu diyetin canım bi bilgin varmı ben kilo verdikten sonra hamile kalmak istiyorum Rabbim nasip ederse tabi temmuz gibi düşünüyorum ama bu süreye sığar mı ki acep :44:

valla ne kadar süre bende bilmiorum, ama sanırım verdiğin kilo ile bağlantılı bişi.
cuma diyetisyenime sorarım süresinin ne kadar ve içeriğinin az çok nasıl olacağını :34:

Arkadaşlar mangall demeyin lütfen abur cuburdan sonra en sevdim şey:))bol kolayla bide ...gerçekten yeme seklimizi degistirince aslunda esimizinde yemesini degistiriyoz hele ben buyuk kızıminkinde cok fark goruyorum suan gayet salikli besleniyo onceden anne ne yerse onu yerdi simdi ben elime meyve aliyom onu istito süt aliyom onu bu diyete girmekte cok iyi yapmissim zatwn yemek yemek aileden gelen birseymis ailen nasil beslenirse sende öyle beslenir missin buna gerçekten katılıyorum ben ayni annem ve kardeslerim gibi besleniyodum artik inşallah onlar bana uyar:)

Arkadaşlar mangall demeyin lütfen abur cuburdan sonra en sevdim şey:))bol kolayla bide ...gerçekten yeme seklimizi degistirince aslunda esimizinde yemesini degistiriyoz hele ben buyuk kızıminkinde cok fark goruyorum suan gayet salikli besleniyo onceden anne ne yerse onu yerdi simdi ben elime meyve aliyom onu istito süt aliyom onu bu diyete girmekte cok iyi yapmissim zatwn yemek yemek aileden gelen birseymis ailen nasil beslenirse sende öyle beslenir missin buna gerçekten katılıyorum ben ayni annem ve kardeslerim gibi besleniyodum artik inşallah onlar bana uyar:)

haklısın canım.
aileden gelio tabii kiii...
hele şu ekmek ve tuz takıntımız yok mu....
bizim masalarda ekmek sepeti ile tuzluk olur di mi hep...
restaurantlarda da öle..
yurtdışında yok işteee
masada tuzluk yok yahu, ekmek de gelmio yemekle..
istiosun ayrıca, düşünün yaneeee

kızına örnek olman ne hoş :34:

Back
X