• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Selamlar... topigi okudum da bende şu ay dogurayim şu zaman korunmayi bırakalım derken 5 ay geçti korunmadan ama tik yok.artık olsunda hangi ay olduğu önemli değil diyorum.. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyodum:( bende 30 yaşındayım 16 aylık evliyim ve sabirsizlanmaya başladım.

Selamlar... topigi okudum da bende şu ay dogurayim şu zaman korunmayi bırakalım derken 5 ay geçti korunmadan ama tik yok.artık olsunda hangi ay olduğu önemli değil diyorum.. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyodum:KK43: bende 30 yaşındayım 16 aylık evliyim ve sabirsizlanmaya başladım.
Hadi beraber sabirsizlanalim :) Adetlerim iz düzenli mi yumurtlama gününüzü bikiyomusunuz. Bat inizi söylerseniz sizi de tabloya eklerim ;)

Hadi beraber sabirsizlanalim :) Adetlerim iz düzenli mi yumurtlama gününüzü bikiyomusunuz. Bat inizi söylerseniz sizi de tabloya eklerim :KK66:

Adetlerim çok düzenlidir aslında ama korunmayi bıraktığımızdan beri strestenmidir nedir bi geç geliyor bi erken. Ovulasyon umu akıntıdan kasık batmalarindan anlıyorum ama bu ay ov. Testi alicam. BAt 13 aralık ama bu ay ov. Günlerimizi eşimle ayrı şehirlerde gecirdik o yüzden hiç umudum yok. Ocak ayına artık birde doktora gidicem tekrardan

Adetlerim çok düzenlidir aslında ama korunmayi bıraktığımızdan beri strestenmidir nedir bi geç geliyor bi erken. Ovulasyon umu akıntıdan kasık batmalarindan anlıyorum ama bu ay ov. Testi alicam. BAt 13 aralık ama bu ay ov. Günlerimizi eşimle ayrı şehirlerde gecirdik o yüzden hiç umudum yok. Ocak ayına artık birde doktora gidicem tekrardan
Evveettt ovulasyon testi iyi fikir. Baya faydasını gören olmuş ;) Hiç belli olmaz arkadasim. Ama bu ay olmazsa ocakta beraber deneriz; ( Ben de ilk denememi ocakta yapicam

Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
anne adayiyasidurum B.A.T
turkuazkebelek31beklemede 3 ocak
happy85xbeklemede27 aralik
therapnexdenemedex
dhc83xbeklemede x
yasyxdenemede x
safirr34xdenemede 22 aralik
refikad x denemede 2aralik
Preg x denemede 19 aralik
DECEMBER2014 x beklemede 8aralik
lapremature x denemede 11 aralik
denizege34 30 denemede 13 aralik