• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

:KK43: her işte bir hayır vardır Refikad cim. Tabi ki umutlanip hayal kırıklığına uğramak zor oluyor ki ben bunu ucundan köşesinden yaşadım bu ay biliyosun :) Doğum için eylül ekim daha iyi tarihler yazın doğum zor olur yav dinle sen beni ; ) Hemen duzenliyorum

turkuazcım aynen öyle. ben 4 yıllık evliyiyim ama eşim askerliği bu yıl yaptığı için korunduk bu zamana kadar. mayısta askerden geldi. haziranda denemeye başladık :) o yüzden bir an önce olsun istiyorum ama yaşımız kçük zaten . ben 26 , eşim 30

turkuazcım aynen öyle. ben 4 yıllık evliyiyim ama eşim askerliği bu yıl yaptığı için korunduk bu zamana kadar. mayısta askerden geldi. haziranda denemeye başladık :) o yüzden bir an önce olsun istiyorum ama yaşımız kçük zaten . ben 26 , eşim 30
26 yaşımda olsam hiç takmazdim canım çok gencsin ;)

Kızlar bende yumurtlama günlerimdeyim hatta bugun yumurta gunu sanirim çünkü 4. gun akintim geliyor ama cok karnim agriyo iki gündür usuttum galiba :KK61:bu ay pek beklemiyorum açıkçası bi dahaki ay olsa daha iyi olur hepimiz için hayırlı olsun :KK54:

Kızlar bende yumurtlama günlerimdeyim hatta bugun yumurta gunu sanirim çünkü 4. gun akintim geliyor ama cok karnim agriyo iki gündür usuttum galiba :KK61:bu ay pek beklemiyorum açıkçası bi dahaki ay olsa daha iyi olur hepimiz için hayırlı olsun :KK54:
Hiç belli olmaz canım. Sen verimli gunlerini iyi değerlendir derim ;) sen ilk kez deniyorsun dimi

yine mi ben:) ama benim adet daha yeni bitti . haberlere çok var yani. bu ay stres yapmadan akışına bırakıyorum herşeyi. kendimi marta kadar rahat bırakıyorum:)

:KK54:Kizlar ben dun gece uyuyamadım bel ve karin agrisindan usuttum mu bilemedim evde de kayinvalidemler var onlar olmasa hastaneye gidecektim telaslansinlar istemedim misafir olduklari icin.. Antibiyotik içmekten de korktum belki de bu ay tutarsa bebek diye ayy ne bileyim iste buscopan icip yattim neyse sabaha duzeldim daha da adete çok var bekliyoruz bakalım cok da umutlanmadan

:KK54:Kizlar ben dun gece uyuyamadım bel ve karin agrisindan usuttum mu bilemedim evde de kayinvalidemler var onlar olmasa hastaneye gidecektim telaslansinlar istemedim misafir olduklari icin.. Antibiyotik içmekten de korktum belki de bu ay tutarsa bebek diye ayy ne bileyim iste buscopan icip yattim neyse sabaha duzeldim daha da adete çok var bekliyoruz bakalım cok da umutlanmadan
Gebeliktede o tip ağrılar oluyor. Acaba tutmuş olabilir mi ;) Bence iyi ki antibiyotik icmemissin belkide hamilesindir. Senin siklus uzun sürüyordu değil mi

yine mi ben:) ama benim adet daha yeni bitti . haberlere çok var yani. bu ay stres yapmadan akışına bırakıyorum herşeyi. kendimi marta kadar rahat bırakıyorum:)
Evet canim ne kadar rahat olursan o kadar çabuk tutuyor diyolar. Daha önce bahsetmiştim bir arkadaşım tup bebek için evrak toplarken hamile kaldı. Artık nasılsa tüp bebek diye birakmistim uğraşmayi demişti :) En güzeli rahat olup takmamak ama onu yapabilmek çok zor

Gebeliktede o tip ağrılar oluyor. Acaba tutmuş olabilir mi :KK66: Bence iyi ki antibiyotik icmemissin belkide hamilesindir. Senin siklus uzun sürüyordu değil mi
Canim normalde 35 gunde bir adet görüyorum ama son iki aydir 30 gune düştü herşeyden etkileniyor benimkisi:110:valla esimde yerleşme agrisi deniyormus arastirdim hamile olabilirsin diyor ben pek inanamadım :KK15:

Canim normalde 35 gunde bir adet görüyorum ama son iki aydir 30 gune düştü herşeyden etkileniyor benimkisi:110:valla esimde yerleşme agrisi deniyormus arastirdim hamile olabilirsin diyor ben pek inanamadım :KK15:
Belirtileri erken yaşayanlar var canim olabilir yani:) Hadi insallah öyledir:) . Senin yumurtlama dönemi bitti deGil mi. 15 güne en gec belli olur az kaldı ;)

Belirtileri erken yaşayanlar var canim olabilir yani:) Hadi insallah öyledir:) . Senin yumurtlama dönemi bitti deGil mi. 15 güne en gec belli olur az kaldı :KK66:
Evet canim tahminime gore bitti akintim 4 gun surdu sanirim o dinemde yumurtlama dönemiydi Çarşamba günü son gundu

Bat i bugun olan biri vardi aramizda acaba durum nedir? Benin 19 Aralik denemeler bitti kismet artik bundan sonrasi:=)

Back