• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Hosbulduk canim bende 29 yasinda evlendim 3o yasinda ilk bebeğimi dünyaya getirdim bende geç evlendim ve hemen cçocuk sahibi olmak istedim 2o li yaslarin basinda olsam bi kaç yil dusunmezdim acikcasi

Hosbulduk canim bende 29 yasinda evlendim 3o yasinda ilk bebeğimi dünyaya getirdim bende geç evlendim ve hemen cçocuk sahibi olmak istedim 2o li yaslarin basinda olsam bi kaç yil dusunmezdim acikcasi
Ben 30 un sonunda evlendim ama yinede 1 senem dolmadan yapmadım. Bir senem bu ay doluyor. Bundan sonrası nasip. Ilki nasıl oldu. Hemen hamıle kaldınız mi

ilk ay çok hastaydim ramazan ayiydi adetine günler vardi bisey olmadi 2. Ay denedik olmadi 3. ay hamile kaldim. Şimdi bu ay ilk ayim 3. Bebek için. 3o yasindayken 3 ayliktim tam. Kader kismet Allah size aratmasin

ilk ay çok hastaydim ramazan ayiydi adetine günler vardi bisey olmadi 2. Ay denedik olmadi 3. ay hamile kaldim. Şimdi bu ay ilk ayim 3. Bebek için. 3o yasindayken 3 ayliktim tam. Kader kismet Allah size aratmasin
Oovvv süper. Baya erken hamile kalmissiniz beklememissin iz ne güzel. Inşallah bu bebiste bekletmeden gelir. Ilki koz mi erkek mi.
Amiinnn hep imiz icin

Saglikli olsun da farketmez erkek olursa esim bi bebek daha istiyor ama kiz olursa tamammis Esim hatta ikiz kiz bebek istiyor kizlar babaya düşkün oluyor diye bildiriyor kişi için ama tabi saglikli hayirli olsun da farketmez de diyor

Bati yaklasanlar herhangi bir belirti var mi biz hala denemelerdeyiz durumlar nasil

Merhabalar arkadaslar bende katıldın aranıza ıkı dusugum oldu ucuncu saglıklı bı sekılde gelır ınsallah bat 29 aralık yasım 23

Kızlar maalesef ben adet oldum: yeni bat : 09 ocak yeni yıl batı :)
:( her işte bir hayır vardır Refikad cim. Tabi ki umutlanip hayal kırıklığına uğramak zor oluyor ki ben bunu ucundan köşesinden yaşadım bu ay biliyosun :) Doğum için eylül ekim daha iyi tarihler yazın doğum zor olur yav dinle sen beni ; ) Hemen duzenliyorum

Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
anne adayiyasidurum B.A.T
turkuazkebelek31beklemede 3 ocak
happy85xbeklemede27 aralik
therapnexdenemedex
dhc83xbeklemede x
yasyxdenemede x
safirr34xdenemede 22 aralik
refikad x denemede 9 ocak
Preg x denemede 19 aralik
DECEMBER2014 x beklemede 8aralik
lapremature x denemede 11 aralik
denizege34 30 denemede 13 aralik