- Konu Sahibi turkuazkebelek
Hamilesin bence canım :) 2-3 gün sonra tekrar yap koyulalar varsa kan testi yaptır haberlerini bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin bence canım :) 2-3 gün sonra tekrar yap koyulalar varsa kan testi yaptır haberlerini bekliyoruz
Canım bekle bence sakin söktürücü alma. Bir kaç gün daha adet olmazsan tekrar test alırsın.Turkuaz bana bir akıl ver:) ne yapacağımı şaşırdım
tamam canım beklemek çokzorCanım bekle bence sakin söktürücü alma. Bir kaç gün daha adet olmazsan tekrar test alırsın.
Evet çok zordur mutlaka ama yapacak bişey yok canım ya hayırlısı olsun insallah hamilesindirtamam canım beklemek çokzor
Canım bildiğim kadarıyla pozitif test pek yanılmiyor. Bence kesin hamilesin gözün aydin :) ne zaman Dr. A gudeceksinKızlar günaydın erken test yaptım dün ve bu sabah ve çizgim daha belirgin 4 testin 4düde yanılıyor olamaz diye umut ediyorum adet günüm geçmeden dr ye gitmek istemiyorum ama galiba hamişim. Sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alma nasip etsin bana ve dileyen herkese. Allahım isteyen herkesin yüzüne baksın.
Günaydın canım. Sen bilirsin ama idrar testi daha geç sonuç veriyor sanırım. Kanda negatif sonucu yeni ciktiysa idrar sonuç vermez gibi. Ama yinede sen bikirsinturkuazcım günaydın cnm. kan testi negatif çıkmıştı ya şimdi idrar testi alsam mı acaba
Tamam canım inş. Adet olmam o zamana kadar:)Refikad bence Çarşamba sabahı falan kan testı yaptır sakınce bekle ozamana kadar idrar yapma kanda çıkmadan
Hayirlisini dile Refikad cim. Hayırlısı hamile olmansa inşallah hamilesindir :*Tamam canım inş. Adet olmam o zamana kadar:)
Tabi cnm aynen herşeyin hayırlısıHayirlisini dile Refikad cim. Hayırlısı hamile olmansa inşallah hamilesindir :*
Canım yumurta catlayacagi xaman o akinti geliyor. Senin akıntıyı gördükten sonraki 3 4 günü degerlendirmen gerekiyorkızlar bir sorum var size yumurtlama günü akıntısı başladıktan kaç gün sonra oluşuyor benim bugün akıntım başladı da 4. gün mü oluşacak
Normalde adetten 14 gun oncesi deniliyor. Yani atıyorum 26 gunse 12. gün yumurtlama, 30 sa 16. gün gibi. Ama o herkese göre değişiyor Happy cim. Ben 26-28 günde adet olurum ama 2 ay üst üste ultrasona girdim. Ikiside yaklaşık 18 20 gün sonrada ve ikisindede doktorlar yeni yumurtladigimi soylemsilerdi. Akıntıya görede yanilmiyorsam 18. Gun gibi catliyoryani yumurta kaçıncı gün oluşur ben bu düzeni pek anlayamadım
tesekkür ederim canım demek ki doğru yoldayımNormalde adetten 14 gun oncesi deniliyor. Yani atıyorum 26 gunse 12. gün yumurtlama, 30 sa 16. gün gibi. Ama o herkese göre değişiyor Happy cim. Ben 26-28 günde adet olurum ama 2 ay üst üste ultrasona girdim. Ikiside yaklaşık 18 20 gün sonrada ve ikisindede doktorlar yeni yumurtladigimi soylemsilerdi. Akıntıya görede yanilmiyorsam 18. Gun gibi catliyor
Evvetttt bir hamilemiz var artık belki ikinci sen olursuntesekkür ederim canım demek ki doğru yoldayım
Canım gebelikte olurmuş ama diste eti iltihabında da öyle bir tat hissediyorum ben.kızlar bu ağızda metal tadı neden olur ki bilen var mı. Bu sabah başladı