How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar günaydın erken test yaptım dün ve bu sabah ve çizgim daha belirgin 4 testin 4düde yanılıyor olamaz diye umut ediyorum adet günüm geçmeden dr ye gitmek istemiyorum ama galiba :anneadayı: hamişim. Sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alma nasip etsin bana ve dileyen herkese. Allahım isteyen herkesin yüzüne baksın.

Kızlar günaydın erken test yaptım dün ve bu sabah ve çizgim daha belirgin 4 testin 4düde yanılıyor olamaz diye umut ediyorum adet günüm geçmeden dr ye gitmek istemiyorum ama galiba :anneadayı: hamişim. Sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alma nasip etsin bana ve dileyen herkese. Allahım isteyen herkesin yüzüne baksın.
Canım bildiğim kadarıyla pozitif test pek yanılmiyor. Bence kesin hamilesin ;) gözün aydin :) ne zaman Dr. A gudeceksin

Refikad bence Çarşamba sabahı falan kan testı yaptır sakınce bekle ozamana kadar idrar yapma kanda çıkmadan

kızlar bir sorum var size yumurtlama günü akıntısı başladıktan kaç gün sonra oluşuyor benim bugün akıntım başladı da 4. gün mü oluşacak

yani yumurta kaçıncı gün oluşur ben bu düzeni pek anlayamadım :110:
Normalde adetten 14 gun oncesi deniliyor. Yani atıyorum 26 gunse 12. gün yumurtlama, 30 sa 16. gün gibi. Ama o herkese göre değişiyor Happy cim. Ben 26-28 günde adet olurum ama 2 ay üst üste ultrasona girdim. Ikiside yaklaşık 18 20 gün sonrada ve ikisindede doktorlar yeni yumurtladigimi soylemsilerdi. Akıntıya görede yanilmiyorsam 18. Gun gibi catliyor

Normalde adetten 14 gun oncesi deniliyor. Yani atıyorum 26 gunse 12. gün yumurtlama, 30 sa 16. gün gibi. Ama o herkese göre değişiyor Happy cim. Ben 26-28 günde adet olurum ama 2 ay üst üste ultrasona girdim. Ikiside yaklaşık 18 20 gün sonrada ve ikisindede doktorlar yeni yumurtladigimi soylemsilerdi. Akıntıya görede yanilmiyorsam 18. Gun gibi catliyor
tesekkür ederim canım demek ki doğru yoldayım:KK49:

Back