- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
ooo hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza inşallahkızlar bu ağızda metal tadı neden olur ki bilen var mı. Bu sabah başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza inşallahkızlar bu ağızda metal tadı neden olur ki bilen var mı. Bu sabah başladı
CANIM HENÜZ HAMİLE DEĞİLİM:) SENCE BU BELİRTİ OLABİLİR Mİ HALA ADET OLMADIM AMA 1 HAFTA ÖNCE KAN TESİ NEGATİF ÇIKMIŞTIooo hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza inşallah
Bugün bska bir yere kan versene canim baya geçmiş adetin çünküCANIM HENÜZ HAMİLE DEĞİLİM:) SENCE BU BELİRTİ OLABİLİR Mİ HALA ADET OLMADIM AMA 1 HAFTA ÖNCE KAN TESİ NEGATİF ÇIKMIŞTI
bekledikçe daha da stresin artar canım bence git ve sonucu al kurtul düşüncedenayyy çok korkuyorum ümitlenmek de istemiyorum. Stresden geçiyorda olabilir
Canım çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalış. Halimeysen bir kaç güne çıkar değilsen sürekli kendini dinlemekten belirti buluyorsun kendimden biliyorumayyy çok korkuyorum ümitlenmek de istemiyorum. Stresden geçiyorda olabilir
aynen canım. çok haklısım. bu da zaten gecikme yapıyor olabilir. ve en büyük hastalık stresCanım çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalış. Halimeysen bir kaç güne çıkar değilsen sürekli kendini dinlemekten belirti buluyorsun kendimden biliyorum
rahat ol bende ilk hamileliğimde her ay hamile sanırdım kendimi :) stresten belirtiler aynı oluyordu. Gerçekten hamile olduğum ayda bırakmıştım rahattım o ay belirtileri çok farklıydı ama ama seninki inşallah gerçek belirtilerdir değilsede hiç üzülme herşeyin vakti saati gelince oluyor benim 6 ay olmamıştıaynen canım. çok haklısım. bu da zaten gecikme yapıyor olabilir. ve en büyük hastalık stres
rahat ol bende ilk hamileliğimde her ay hamile sanırdım kendimi :) stresten belirtiler aynı oluyordu. Gerçekten hamile olduğum ayda bırakmıştım rahattım o ay belirtileri çok farklıydı ama ama seninki inşallah gerçek belirtilerdir değilsede hiç üzülme herşeyin vakti saati gelince oluyor benim 6 ay olmamıştı
Sen bir kez daha test yaptırıp bir Dr. A gorunsene canım. Sonuçta gelmeyen bir adet ve kalinlasan bi rahim duvarı var. Belki hamilesin degilsende de ne yapılması gerektiği hakkında ve neden olduguyla ilgili bilgi veriraynen canım. çok haklısım. bu da zaten gecikme yapıyor olabilir. ve en büyük hastalık stres
Sen bir kez daha test yaptırıp bir Dr. A gorunsene canım. Sonuçta gelmeyen bir adet ve kalinlasan bi rahim duvarı var. Belki hamilesin degilsende de ne yapılması gerektiği hakkında ve neden olduguyla ilgili bilgi verir
Canım ikinciye pozitif olanı ben de okudum. Seninle benzer durumdaydı hem de. Ama bu ikinciye pozitif sonuç alacağını göstermez tabi ki. AsAslında en güzeli rahat olup beklemek ama onuda sen yapamiyosun ki ben olsam ben de yapamam. O nedenle bir iki gün bekleyip test yaptirabilirsin. Böylece her türlü için rahatlamis olurturkuazcım herkes diyorki kan testi negatif çıkmışsa negatif. ama başka bir yerde okuyorum 2.kez yaptırdıklarında pozitif çıkıyor. şaşırdım kaldım. çalıştığım için şu an kan testine vaktim yok. ama çarşambaya kadar adet olmazsam mutlaka yaptıracam.
ewt canım ne kadar sakin ol desede insan kendine olamıyor iste. sanki hiç o pozitifi göremeyecekmişim gibi geliyor. ama geç de olsa hepimize allah o duyguyu yaşatacak biliyorum. umarım çok gecikmez minişllerimiz:)Canım ikinciye pozitif olanı ben de okudum. Seninle benzer durumdaydı hem de. Ama bu ikinciye pozitif sonuç alacağını göstermez tabi ki. AsAslında en güzeli rahat olup beklemek ama onuda sen yapamiyosun ki ben olsam ben de yapamam. O nedenle bir iki gün bekleyip test yaptirabilirsin. Böylece her türlü için rahatlamis olur
Goreceksiinnnnn. Bak burasi uğurlu gelecek bizeewt canım ne kadar sakin ol desede insan kendine olamıyor iste. sanki hiç o pozitifi göremeyecekmişim gibi geliyor. ama geç de olsa hepimize allah o duyguyu yaşatacak biliyorum. umarım çok gecikmez minişllerimiz:)
:) sen kaç aydır deniyordun cnmGoreceksiinnnnn. Bak burasi uğurlu gelecek bize
Refikad canım geç döllenme olukta kan testı önce negatıf sonra pozıtıf olan cok tanıdığım var bence sen hamılesın umutlandırmayımda seni bıkac gun sonra tekrarla testını ılk testı hangı gun vermıştın
Ben daha denemedim canim :) Ben ocakta denicem Su an hamile kalmam çok uygun değil. Hem bahsettigim doğum izninin yaza gelmesi, hem benim rahim gazı yarasi bir de üzerine eşim bi enfeksiyon geçiriyor. O nedenle ocağa kadar beklicez:) sen kaç aydır deniyordun cnm
,Ben daha denemedim canim :) Ben ocakta denicem Su an hamile kalmam çok uygun değil. Hem bahsettigim doğum izninin yaza gelmesi, hem benim rahim gazı yarasi bir de üzerine eşim bi enfeksiyon geçiriyor. O nedenle ocağa kadar beklicez
Amin canim amin hepimiz inşallah. Ben ekim annesi olmak istiyorum ınsallaahhh,
anladm canım hayırlısı inş. umarım bir an önce iyileşir ve denemeye başlarsın ve güzel haberler verirsin bized