How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Yorucu uu 25 çocuk ve tek başına bir ben :) Allahtan yarım gun. Ama anasinifi ogretmenligi yorucu bir iş gerçekten. Eğlenceli tarafları olmasa çekilmez. Sen ne iş yapiyordun . Mersindesin sanırım. Sıcaktir orası dimi
AYYY ÇOK GÜZEL ANAOKULU ÖĞRETMENİ OLMAK İSTEMİŞİMDİR HEP AMA MALESEF YANLIŞ SEÇİMLER BİZİ EN SIKICI İŞE MUHASEBEYE SÜRÜKLEDİ :KK16: KIZIM DA BU SENE BAŞLADI ANAOKULUNA AMA SÜREKLİ HASTA BİR HAFTA İYİ BİR HASTA KÖTÜ :(

AYYY ÇOK GÜZEL ANAOKULU ÖĞRETMENİ OLMAK İSTEMİŞİMDİR HEP AMA MALESEF YANLIŞ SEÇİMLER BİZİ EN SIKICI İŞE MUHASEBEYE SÜRÜKLEDİ :KK16: KIZIM DA BU SENE BAŞLADI ANAOKULUNA AMA SÜREKLİ HASTA BİR HAFTA İYİ BİR HASTA KÖTÜ :KK43:
Okula ilk başladıkları yıl çocuklar sık hastalaniyorlar malesef. Siz onu el bebek gül bebek mikroplardan soğuktan sıcaktan korudunuz ama kalabalık ortama giriyor ve bir çocuk hasta olsa diğerlerinde bulasiyor. Bir de bu yasa kadar çok korunan çocukların bagisikliklari güçlü değil e sık sık mikroplada karsilasinca alın size hastalık. Anasınıfı ogretmenligi cidden güzel ama bu yıl çok yoruluyorum. Yaslaniyorum galiba :) bu sene erkek öğrenciler çok bende ve hareketliler. Bu ara sınıfta çok yorulunca diyorum ki gidicem memurluk yapıcam çok yoruluyorum. Sonra eve gelince çocukları ozledigimi hissediyorum

Okula ilk başladıkları yıl çocuklar sık hastalaniyorlar malesef. Siz onu el bebek gül bebek mikroplardan soğuktan sıcaktan korudunuz ama kalabalık ortama giriyor ve bir çocuk hasta olsa diğerlerinde bulasiyor. Bir de bu yasa kadar çok korunan çocukların bagisikliklari güçlü değil e sık sık mikroplada karsilasinca alın size hastalık. Anasınıfı ogretmenligi cidden güzel ama bu yıl çok yoruluyorum. Yaslaniyorum galiba :) bu sene erkek öğrenciler çok bende ve hareketliler. Bu ara sınıfta çok yorulunca diyorum ki gidicem memurluk yapıcam çok yoruluyorum. Sonra eve gelince çocukları ozledigimi hissediyorum
Ben bağışıklık sistemi kuvvetli sanırdım kolay kolay hasta olmazdı çünkü :KK43: 31 yaş yaşlandım demek için çok genç ama :) zaman zaman bende hissediyorum yaşlandığımı

Kızlar selam.

bugün doktora gittim adetim 4 gün geçti dedim muayene etti kese görmedi ama kalınlaşma var hamile olabilirsin dedi kan testi istedi. çok umutlandım ama kan testim negatif:( şu an moralim sıfırın altında. yorumlarda okudum kalınlaşma olunca gebelik başlıyormuş ama kan negatif. sizce ne yapmalıyım

Kızlar selam.

bugün doktora gittim adetim 4 gün geçti dedim muayene etti kese görmedi ama kalınlaşma var hamile olabilirsin dedi kan testi istedi. çok umutlandım ama kan testim negatif:KK43: şu an moralim sıfırın altında. yorumlarda okudum kalınlaşma olunca gebelik başlıyormuş ama kan negatif. sizce ne yapmalıyım
Refikad bildirimde adını görünce heyecanla açtım. Cok bilgi sahibi değilim ama geç döllenme olduysa negatif çıkmış olabilir mi

adet söktürücü verdi ama ablam ebe o da diyorki içme biraz daha bekle ben hiç bişey anlamadım:(
Refikad bildirimde adını görünce heyecanla açtım. Cok bilgi sahibi değilim ama geç döllenme olduysa negatif çıkmış olabilir mi
canım merhaba.inş öyledir doktor adet söktürücü verdi ama ben içmeyecem

adet söktürücü verdi ama ablam ebe o da diyorki içme biraz daha bekle ben hiç bişey anlamadım:KK43:

Ice canım içme. Ben burda öyle bişey okudugumu hatırlıyorum. Dr adet gecikince söktürücü veriyor Allahtan kadın içimiyor ve hamile olduğunu öğreniyor. Ne olur ne olmaz bekle. Ama olmasada hayal kırıklığına üreme lütfen. Bak burda hepimiz hamile kalacağız inanıyorum ben

Canim senin duruma benzer bir durum ben yasadim geçen sene adetim on gun gecikmisti hamile olmadigimi düşünüyordum korunuyorduk o zaman doktora gittigimde adet söktürücü istedim secimlerde görevliydim tam ozaman hasta olursam kotu olurum diye ancak doktorum hic gerek yok bir iki gune gelir dedi tabi kan testimde negatif çıkmıştı ona ragmen bekletti.. Sanırım yumurtam kiste donusmus o ay doktorun aciklamasindan bunu anlamıştım.. Bencede bekle
adet söktürücü verdi ama ablam ebe o da diyorki içme biraz daha bekle ben hiç bişey anlamadım:KK43:

kızlar günaydın benim bat 10 aralık ama bu gün sabah test yaptım resmi atsam bakarmısınız biraz kafam karıştı.

Canım sakın içme Mayıs ayında ark aradı adetım gecıktı Dr test yaptı negatıf adet sökturucu verdı onu ıcıyom dedı onada ıcmeseydın belkı geç döllenme nıye hemen ıctım dedım 15-20 gun sonra aradı içmesine rağmen olmamış adet ve Dr gıtmıs hamıleymısım geç döllenme ilaç ıctım dıye çok üzüldü Allah'tan bebeğe bısey olmadı 2 ay sonra doğuracak

Canım sakın içme Mayıs ayında ark aradı adetım gecıktı Dr test yaptı negatıf adet sökturucu verdı onu ıcıyom dedı onada ıcmeseydın belkı geç döllenme nıye hemen ıctım dedım 15-20 gun sonra aradı içmesine rağmen olmamış adet ve Dr gıtmıs hamıleymısım geç döllenme ilaç ıctım dıye çok üzüldü Allah'tan bebeğe bısey olmadı 2 ay sonra doğuracak

canım merhaba. önerin için çok teşekkür ederim. bende adet söktürücü içmedim korktum hala adet olmadım ama olacam gibi acaip bir şekilde bacaklarım ağrıyor dayanamıyorum göğüslerimde damarlaşma da var. sizce ne yapayım bir akıl verin bana

Back