Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

yarım litre suyumu içtim bile form çayımıda hazırlıcam şimdi... olmadı porçöz falan içeyim diyorum son çare :))
Sabah sabah güldürdün beni kız porçöz icince yağlar eriyor deseler onuda yapacak hale geldik, boğazimuzi tutsak 1 ay gerisi gelicek aslinda.
Kizlar gecen hafta tempomuz cok dustu bu hafta birbirimmizi daha cok kontrol edelim o zaman abur xubur da yemeyiz kacamak ta yapmayiz
Haklisin canim bende bu hafta saldim resmen haftaya pazartesiye enaz 1kg vermeye adamaliyiz kendimizi yaz geldi sayilir.pantolondan tishörtten sarkan göbek ve basenlerden nefret ediyorum.

evet yaa aynen katılıyorum
zaten sinirlerim bozuk
dün eşim biraz dikkat et yüzün balon gibi olmuş dedi
kendi diyette 8 kilo verdi her seferinde bana hava atıyor gıcık
ona inat zayıflamam lazım demi ama.

.
Ona inat ver canim hirs yapp

Günaydın kızlar, 3-4 gündür iyi gidiyorum. Sabah uyanınca 3 gün kurusu kayısımı yedim üzerine de bol su içtim. Sonra da hazırladığım çaydan içtim 2 fincan. Yarım saat geçince de kahvaltımı yaptım 1 dilim çavdar ekmeği, domates, peynir, zeytin yedim hızlıca çıktım evden. En azından şu kahvaltı işine alıştım biraz yemeden çıkmıyorum evden

Annem görmüyordu beni 3-4 aydır kadın bir geldi dedi çok kilo almışsın ben seni zayıf göndermiştim burdan (zayıf dediği 73 kilo) Sonra söz verdirtti bana ben de tutuyorum sözümü 4 gündür Önce 75 kiloya inersem ne istersem yapçakmış dedim beni lazere gönder destek ol tamam söz dedi 75 e in başla dedi İsteye isteye bunu istedim

evet yaa aynen katılıyorum
zaten sinirlerim bozuk
dün eşim biraz dikkat et yüzün balon gibi olmuş dedi
kendi diyette 8 kilo verdi her seferinde bana hava atıyor gıcık
ona inat zayıflamam lazım demi ama.

.

ayyy sinir bozucu bi laf geçende bana arkadaş dedi göbeğe bak balon gibi şişiyosun durmadan dedi.... elektrik verseler anca o etkiyi yaratırlardı yani bende... oooofff offff....

canım boy 1,67 kilo 83 başka bilgi lazımmıydı :)
Yok canim eklicem listeye bilgisayara gectigimde:)

sen 75e in sonra hic usenme bida 80lere cikkk
65 olmadan birakmicam yakani

yapmaz mıııı kafasını gözünü kırasım geliyo gördükçe :)) iştah açıcı oluyo bende böyle negatif cümleler... ama tutuciğim kendimi....

hahahahah aynen bendede öyle oluyo, hirs yapacagima amaaan diyorum yiyorum ve sisiyorum agliyayimmi güleyimmi bilemedim bi an

yapmaz mıııı kafasını gözünü kırasım geliyo gördükçe :)) iştah açıcı oluyo bende böyle negatif cümleler... ama tutuciğim kendimi....
Banada oyle oluyodu yaa annem az ye dedikce daha buyuk lokmalar atiyodum agzima haha

Banada oyle oluyodu yaa annem az ye dedikce daha buyuk lokmalar atiyodum agzima haha

hıııh işte aynen bende de öyle oluyor biri kilo almışsın dedimi bende ters tepiyor daha bi iyesim geliyor
manyak mıyım neyim anlamadım

.

Yok canim eklicem listeye bilgisayara gectigimde:)

sen 75e in sonra hic usenme bida 80lere cikkk
65 olmadan birakmicam yakani

75 ten 65e inmezsen de ikinci seansına gidemezsin dedi Kadın işini garantiye aldı. Bu aralar kıllarla kafayı bozdum da en çok kiloma bide bu konuya takıyorum ikisinden birden kurtulsam süper olcak

Nasil bir sismanlik psikolojisiyse artik

biz bahane arıyoruz bence :))
75 ten 65e inmezsen de ikinci seansına gidemezsin dedi Kadın işini garantiye aldı. Bu aralar kıllarla kafayı bozdum da en çok kiloma bide bu konuya takıyorum ikisinden birden kurtulsam süper olcak

şimdi şişman olunca kıl daha yaygın oluyo daha çok masraf oluyo... kıl mevzuuusu neydi bilmesemde atladım konuya :))

şimdi şişman olunca kıl daha yaygın oluyo daha çok masraf oluyo... kıl mevzuuusu neydi bilmesemde atladım konuya :))

Anneme dedim lazer epilasyona gitmek istiyorum ama diğer masraflardan bir türlü ona sıra gelmedi. O da dedi 75 kiloya in başla ben ödicem dedi. Ama ikinci seansında 65 e inmezsen yine kilo alırsan gidemezsin dedi Annem de dedi şişmansın bak daha uzun sürer insanlar işlem yaparken isyan eder sana dedi

sende benim gibi dudak üstüyle bari :))

1 yil sonrasini hayal eett 60 kilo ve tuysuz hahaha cok harika bi motive kaynagi
1,5 litre su bitti yeşil çay içiyoruuum....

cok guzel canim 3e tamamlarsin artik:)
o bahanelere de bi son verdik artik amacimiz bir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…