evet yaa aynen katılıyorum
zaten sinirlerim bozuk
dün eşim biraz dikkat et yüzün balon gibi olmuş dedi
kendi diyette 8 kilo verdi her seferinde bana hava atıyor gıcık
ona inat zayıflamam lazım demi ama.
.
Hafif ıslak gibi özellikle soğukken çayın yanında mükemmel gitti. Fasulyeyi sadece soğanlı salçalı tanıyoruz :) oysa ki tatlının içinde hiç sırıtmıyor. Kestane şekeri kıvamında gibi hatta.Kuru fasulye miTadi nasildi pekii
Hadi ya:))Hafif ıslak gibi özellikle soğukken çayın yanında mükemmel gitti. Fasulyeyi sadece soğanlı salçalı tanıyoruz :) oysa ki tatlının içinde hiç sırıtmıyor. Kestane şekeri kıvamında gibi hatta.
Sevgicim tarifi veriyorum.
Eki Görüntüle 1459225
- 1 bardak fındık, 1 kaşık kakao, 1 kaşık hindistan cevizi, kabartma tozu, vanilya rondodan geçirilip bir kaba alınır.
- 2 muz, 1 kaşık tereyağ, 3 kaşık süt, 3 kaşık maden suyu rondodan geçirilip önceki malzemelerin üstüne dökülür karıştırılır.
- 1 bardak kurufasulye haşlanıp rondodan geçirilir, öncekilerle karıştırılır.
- 2 yumurta çırpılıp öncekilerle karıştırılır.
- 170 derecede 15-20 dk pişirilir.
Un, şeker yok diye hepsini lüpletmiyoruz tabi.
kızlarcımm. herkes kaçamağı kesti mi artık bakiim?
bu yarış işi hiç etkili olmuyo bakın kaçamak yapınca:)
ya ciddiye alalım ya da yarışma olayını kaldıralım
Hafif ıslak gibi özellikle soğukken çayın yanında mükemmel gitti. Fasulyeyi sadece soğanlı salçalı tanıyoruz :) oysa ki tatlının içinde hiç sırıtmıyor. Kestane şekeri kıvamında gibi hatta.
Napalim o zaman yarisi kaldirip sadece ilk 3 mu belirlesekarada küçük dozajlarda kaçamak olsun bence yoksa ben sapıtıyorum :)
Napalim o zaman yarisi kaldirip sadece ilk 3 mu belirlesek
Cunku odul kacamak, ama herkes yapiyo zaten hafta icinde:)
Kahvaltimi da yaptim sira ev islerindeEki Görüntüle 1459552
Peki o zaman diger kizcelerde yazsin da bi ona gore yarisi kaldiralim:)sanki bu daha mantıklı :) kimse pes etmesin bari :))
ne yapayim canim cektisabah sabah soğan mı o kıız :) kokcen... süslü peçetene bayıldım.... güzel menü.....
birsevgi
Nasil yani yaris kalksin ilk 3 mu yarissin anlamadim ben.
Bu arada günydin, dun gece misafirlikte çok yedim.Çokda hastayim şuan kafam bidünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?