• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

popom olmadan aslanın yaaaazarından :))

Eklentiler

• 10983407_696110817172961_2433528468146829913_n.jpg
    10983407_696110817172961_2433528468146829913_n.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 67
1 yil sonrasini hayal eett 60 kilo ve tuysuz hahaha:KK70: cok harika bi motive kaynagi:KK70:

cok guzel canim 3e tamamlarsin artik:)
o bahanelere de bi son verdik artik amacimiz bir:)

ben bu gün çok azimliyim.... yarın için söz veremesemde .... akşamada lahana çorbam var.... pişmeye hazır lahanamda doğranmış bekliyo.... lahana kız oldum ben :))

Dun akşam yemeği ve bu sabah kahvaltıda cooookkkkkk fazla kaçırdımmm
68i gorunce rehavete kapıldım galiba:KK43:
Bu akşam dengelicem

ben bu gün çok azimliyim.... yarın için söz veremesemde .... akşamada lahana çorbam var.... pişmeye hazır lahanamda doğranmış bekliyo.... lahana kız oldum ben :))
Brokoli karnabaharr enginarr bunlarinda haslamasi guzel oluyo canim:) aksamlari hafif yemek icin birebir hasla yogurtla ye:)

Dun akşam yemeği ve bu sabah kahvaltıda cooookkkkkk fazla kaçırdımmm
68i gorunce rehavete kapıldım galiba:KK43:
Bu akşam dengelicem

Simarmak yoookkk:KK11:

Brokoli karnabaharr enginarr bunlarinda haslamasi guzel oluyo canim:) aksamlari hafif yemek icin birebir hasla yogurtla ye:)

üçü bir arada mı ayrı ayrı mı pişircem yani bir gün brokoli bir gün karnıbahar mı yoksa hepsini karıştırıp mı yapıcam....bu hafta lahana haftam haftaya bunu yaparım sonra gene lahanaya dönerim sonra sapıtabilirim :))

üçü bir arada mı ayrı ayrıb pişircem yani bir gün brokoli bir gün karnıbahar mı yoksa hepsini karıştırıp mı yapıcam....bu hafta lahana haftam haftaya bunu yaparım sonra gene lahanaya dönerim sonra sapıtabilirim :))
Hic farketmez canim biraz biraz hepsinden yapip karisik da yiyebilirsin tek basina da guzel oluyo:) ama bence hergun lahana yeme bu hafta. Tek tip beslenme:)

popom olmadan aslanın yaaaazarından :))

ha ha çok güzel

bizim evde lahana yasak
eşim ve çocuklar kokusundan nefret ediyorlar
pişirsem dillerinden kurtulamam..

.

şu ana kadar fena gitmedim
sadece yarım bardak salep işi bozdu
oda şeker krizinden oldu
ama bidaha içmiyeceğim söz

bugün sabah
2 yumurta+yarım kase çehriye çorbası+ bir avuç ceviz-badem karışımı

ara
yarım bardak salep

öğlen
1 küçük boy biber dolması+1 kase yoğurt

NOT: yemekte revani vardı geri gönderdim :KK49:

akşama da yağsız tavada tavuk göğüs + salata yapmayı düşünüyorum

.

Hic farketmez canim biraz biraz hepsinden yapip karisik da yiyebilirsin tek basina da guzel oluyo:) ama bence hergun lahana yeme bu hafta. Tek tip beslenme:)

ama bu lahana kürü 7 gün yapın diyor her yerde... valla bu gün çok başarılı buldum.... wc olayını çözdüüü bende... tesadüfse bilemicem ama..... yarın 73.9 olmıyıciğim inşallah....

ha ha çok güzel
bizim evde lahana yasak
eşim ve çocuklar kokusundan nefret ediyorlar
pişirsem dillerinden kurtulamam..

.

evet pişerken pek fena koktu .... ama piştikten sonra koku kalmadı.... yerken tiksinicem kesin bakayım içebilcem mi diye diye yedim.... korktuğum gibi değildi sevdim üstelik :))) benim blenderım yok bir de ondan olaydı süper olurdu püre halinde... işede koyar termosa getirirdim :)) sihirli formülümü....sırf bunun için blendır alıcam pehhh...

ama bu lahana kürü 7 gün yapın diyor her yerde... valla bu gün çok başarılı buldum.... wc olayını çözdüüü bende... tesadüfse bilemicem ama..... yarın 73.9 olmıyıciğim inşallah....

evet pişerken pek fena koktu .... ama piştikten sonra koku kalmadı.... yerken tiksinicem kesin bakayım içebilcem mi diye diye yedim.... korktuğum gibi değildi sevdim üstelik :))) benim blenderım yok bir de ondan olaydı süper olurdu püre halinde... işede koyar termosa getirirdim :)) sihirli formülümü....sırf bunun için blendır alıcam pehhh...
He kur yapiyosan baska:))

Merhabalar hanımlar. Menümü bildirip kaçıyorum. Kekim unsuz ve şekersizdir. :)
Kaçamak yapanlara gelsin bu da :KK11:

image.jpg

Kizlar aksam yemeginde 2 kase yesil mecimek corbasi ictim ama miden o kadar kotu ki 2 kase cok geldi sanirim midem bulaniyooo kizlaar

Sevgicim tarifi veriyorum.
  • 1 bardak fındık, 1 kaşık kakao, 1 kaşık hindistan cevizi, kabartma tozu, vanilya rondodan geçirilip bir kaba alınır.
  • 2 muz, 1 kaşık tereyağ, 3 kaşık süt, 3 kaşık maden suyu rondodan geçirilip önceki malzemelerin üstüne dökülür karıştırılır.
  • 1 bardak kurufasulye haşlanıp rondodan geçirilir, öncekilerle karıştırılır.
  • 2 yumurta çırpılıp öncekilerle karıştırılır.
  • 170 derecede 15-20 dk pişirilir.
image.jpg
:kk77::kk77::kk77: Un, şeker yok diye hepsini lüpletmiyoruz tabi.

Sevgicim tarifi veriyorum.
  • 1 bardak fındık, 1 kaşık kakao, 1 kaşık hindistan cevizi, kabartma tozu, vanilya rondodan geçirilip bir kaba alınır.
  • 2 muz, 1 kaşık tereyağ, 3 kaşık süt, 3 kaşık maden suyu rondodan geçirilip önceki malzemelerin üstüne dökülür karıştırılır.
  • 1 bardak kurufasulye haşlanıp rondodan geçirilir, öncekilerle karıştırılır.
  • 2 yumurta çırpılıp öncekilerle karıştırılır.
  • 170 derecede 15-20 dk pişirilir.
Eki Görüntüle 1459225
:kk77::kk77::kk77: Un, şeker yok diye hepsini lüpletmiyoruz tabi.
Kuru fasulye mi:KK57:Tadi nasildi pekii

birsevgi birsevgi Tamam o zaman canim o sekilde yaparim:) gecrigimiz pazar tartilamadim haftaya 2 haftalik bildirim yaparim artik. İse girdim falan derken menuleri de yazamadim yarin yazmaya baslicam, iyi geveler kizlar:)

Back